- Konu Sahibi laylagokhan
-
Talihsizlik.. nasihat etmek çok kolay ama işin içinde olunca bu nasihatları uygulamak bir o kadar daha zor. İnşallah tez zamanda güneş doğar karanlık günlerine
daha çok gençsin yaaa...ne bileyim uyuşturucu müptalası bir insan ve düzgün olmayan bir ailesiyle kendinide hasta etmişsin....ama güçlü birisine benziyorsun bence bütün bunlardan sıyrılmaya çalış
çok zor bir durum eşinle konuş yada konuşma davanı aç bence eşin arkanda olmak durumunda eğer değil se zaten o da seni gözden çıkarmıştır annesinin yanında olursa demekki o hakaretleri o da onaylıyor demektir bana göre
hiç düşünme aç davayı herkes cezasını çekmeli kusura bakma ama aşk sevgi namustan şereften önce gelmiyor önce kendi ruh sağlığın iyi olmalı ki eşine ve çocuğuna birşeyler verebilesin
aslında pazar yerinde o kadın bana onları söyleyecek saçından sürüklerdim kimsin sen yanımdamısın ben o.... luk yaparken diye hiç şansları olmazdı açıkçası
Mektupların eşinin eline geçtiğinden ve sana göndermek için bir engeli olmadığından emin misin?
Belki ulaşamıyordur veya bir sıkıntısı vardır.
hemen olumsuz düşünmemek gerek. Yani kızsa bile bir şekilde cevap yazması gerekirdi.
konunun başındaki ve sonundaki bazı mesajları okudum..
gerçekten üzgünüm..
cezaevlerinde birçok müvekkille ve dışarıda eşleri ile,aileleri ile görüşüyorum hemen hemen her hafta..
içerisi ayrı bir dünya..
ama ne olursa olsun,yaşadığınız çok acı..
kayınvalidenizin tarzını,üslubunu yorumlamayacağım bile..
eşiniz için ise,yüzyüze konuşmadan yine de kendinizi olumsuzluğa
şartlamayın..
elbette ki insan eşinden,
' sizler ne anlatırsanız anlatın,ben eşimi tanıyorum ve güveniyorum '
gibi bir beyan bekler,
ama yine de biraz daha sabredin ve yüzyüze görüşmeden sonra kararlar alın..
canım bence kötü bişey dememişki çıkınca abiki nerden neden çıktı bu konu diye araştırması lazım.senin masum olduğun anlaşılır o zman kaynanan korksun sen rahat ol . inşallah eşinde çıkar herşey düzelir şu dertleriden kurtulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?