Ya onlar yakacam, ya kendimi...

daha çok gençsin yaaa...ne bileyim uyuşturucu müptalası bir insan ve düzgün olmayan bir ailesiyle kendinide hasta etmişsin....ama güçlü birisine benziyorsun bence bütün bunlardan sıyrılmaya çalış

canım evet bende bazen nasıl sabrediyorum dıye şaşıyorum kendıme ama allahım sanırım dağına gore kar varıyor var bundada bıhayır diye düşünüyorum .

eşime bu8gün 3.mektubu attım eğer mektuplara cevap vermesen daha kotu sonuclar alıcaz dedım bağır cağır ama susuma dedım eğer onların yanındaysanda bana acıkca soyle dedım cevap vermese bunada sanırım kendımı uzmenın anlamıyo yok demekkı bukadar kahrı boşuna cekmışım

Mektupların eşinin eline geçtiğinden ve sana göndermek için bir engeli olmadığından emin misin?
Belki ulaşamıyordur veya bir sıkıntısı vardır.
hemen olumsuz düşünmemek gerek. Yani kızsa bile bir şekilde cevap yazması gerekirdi.

bencedeee..............

ARKADAŞLAR BUGÜN CANIM IYICE SIKILDI bugün açık görüş vardı ama işyerim eğer izin alırsam işten cıkarılcağımı soyledığı için eşime gidemedim kaynanamda gitmiş zaten iyiki gitmedim eşimin arkadaşının babasıyla haber yolladım mektuplara neden cevap vermedığını sor dedim eşimin ceavp şu

12ağustosta mahkemem var nasıl olsa ben çıkıcam ben mektup yazıp yollayana kadar 12ağustos olur oyuzden gerk yok demiş mektup 3gün içinde normlade eve gelıyor..daha sonrada nasıl olsa ben cıkınca herşey ortaya cıkacak araştırıcam demiş şok oldum

o abı de demışkı senın eşin boyle bişey yapmaz senın için sürekli uğraşan bikadın neden bunu yapsın demış sanırım kaynanam devreye girmiş ve eşimi doldurmuş neye üülüyorum eşim bana güvendığını ınandığını soyluyodu sizce bu nedemek oluyo ayrıca bana çok kızgınmış şimdi mektup yazıcam ona tekrar sanırım yolun sonuna gelıyoruz ve ben onu bukadar cekmeme rağmen ben kaybettim akıl verın neolur..

o zaman hiç daha fazla uğraşma çeneni yorma kendini yıpratma hatta son mektubuda yazma çıksın araştrırsın elbet gerçek ortaya çıkacak sonra utana sıkıla senin yanına gelecek elbet

konunun başındaki ve sonundaki bazı mesajları okudum..
gerçekten üzgünüm..
cezaevlerinde birçok müvekkille ve dışarıda eşleri ile,aileleri ile görüşüyorum hemen hemen her hafta..
içerisi ayrı bir dünya..
ama ne olursa olsun,yaşadığınız çok acı..
kayınvalidenizin tarzını,üslubunu yorumlamayacağım bile..
eşiniz için ise,yüzyüze konuşmadan yine de kendinizi olumsuzluğa
şartlamayın..
elbette ki insan eşinden,
' sizler ne anlatırsanız anlatın,ben eşimi tanıyorum ve güveniyorum '
gibi bir beyan bekler,
ama yine de biraz daha sabredin ve yüzyüze görüşmeden sonra kararlar alın..

neguzelde anlatmışsınız bende güvenılmek inanılmak istiyorum beni çok kırdı keşke imkanım olsada gidebılse işimide kaybetmek istemiyorum ama güven olmayan yerde hiç bişey olmaz diye düşünüyorum

canım bence kötü bişey dememişki çıkınca abiki nerden neden çıktı bu konu diye araştırması lazım.senin masum olduğun anlaşılır o zman kaynanan korksun sen rahat ol . inşallah eşinde çıkar herşey düzelir şu dertleriden kurtulursun.

amin canım ama bence bana güvenseydı mutlaka mkt yazar şoyle şoyle derdi beni yıktı gece bile hiç uyumadım bana yazıkdeğilmi

allah size sabır versin ben ailenizin bur durumdaki tutumunu merak ediyorum açıkçası.. yani aileniz ne diyor...

Allah allah kadının senin arkanda durması sana destek olması gerktiği yerde yaptığı harekete bak sen canını sıkma hayatım bunlar halledilir moralini yüksek tutki bir an önce iyileşesin bak kendinden başkasının sana hayrı değil zararı var:teselli:

Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah eşin çıkınca bu duurmlardan kurtulursun eşinde sana destek olur...kim ne derse desin eşin sana güvendikten sonra....eşinle paylaş herşeyini canım eşin bilsin......

resim falan yollayarak zaten içerde moreli psikolojisi bozulmuş bi adamı dahada zora sokacaklar iyilikmi yapmış olacak oğluna iftiraya bak yaa millet harbiden çıldırmış
ama güzelim sende daha ikkatli ol boşver arkadaışın eniştesini bilmem kimi git annenlerin evine eşin için bol bol dua et eğer haksız yere giriyse eşin allah kurtarsın..

canım senin başında ailen varmış kimsenin bişey demeye hakkı yok ama yerinde olsam çok daha dikkatli olurdum şimdi herkesin gözü senin üzerindendir

eşin içinde eğer suçsuz ise Allah kurtarsın diyorum ....

arkadaşlar merhaba uzun süredir yazamadım sanırım eşimle sona yaklaşıyoruz çünkü ne mektupkara cevap veriyıor neden hafta 1gün evi arama hkkında arıyor son mektupta eğer çocuğunu senin olduğuna inanıyosan mkt cevap veririsn dedim vermedi şimdi siz olsanız neyapardınız çok seviyorum ama bana guvenmıyo bana neler yapmasına rağmen kendı ve ailesi ben sırtımı cevirmedim ona yazıklar olsun ned
iyim

Suçlu gibi tekrar mektup atmayın bence, artık aramayın ve mektup göndermeyin, çıkmasını bekleyin. Evliliğinizi dondurun birnevi, onun da içerde kafası bulanmış olmalı. Kolay değil öz annesinin yalanına daha çabuk inanır insan, inanmasa da kuşku bütün benliğini kemirir. ınanmak istemese de kemirir. Bence olayları akışına bırakın. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…