Ya onlar yakacam, ya kendimi...

sen işyerini ikna et bence ne yap et yani. çünkü içinde kurdukça kuruyorsun canım sen beynin durmdan bununla meşgul baksana .git görüş bazen kötü sonuçlar bile belirsizlikten iyidir. sana kızdıysa bile konuşursun yüzyüze ikna edersin . işyeri durumun önemini biliyormu

bügn daha kotuyum savcı goruşe izin vermiyı eşimin ne mektubu nede tlfnu gelıyor delırmek üzereyim zoruma gidiyo neden cevap vermez bi insan belkı kızgın annesine dava actim dıye ama neden tepki vermıyo iştende olmak istemiyorum sabah 8de vardiyadan geldım hıç uyumadım sadece ağlıyorum dinmiyo sancm

YA aLLAH SENI EVLADINA BAGIŞLASIN lütfen sagduyunu kaybetme kaynanan eliyle kendi g.tünü açmış seni hala uzak biri gibimi görüyo oglunun ve dolayısıyla kendini rezil etmiş sakın ve sabırlı ol

battı balık yan gider kaynananı temiz bir döv yakın olsam gelir ben el atardım o kadarcık darptan hiçbirşeycik olmaz ispatlayamaz hırsını almaya yetmez ;ama canı yansın vicdanı cigeri yanmıyor bari bu olsun üfff delirdim şuan

Öncelikle ALLAH şifa versin canım, işin çok zor ama madem ailenle kalıyorsun, babanda emekliymiş o götürsün getirsin seni, hem çevrene hem kayınvalidenlere fırsat vermemiş olursun, biz yağmurdan nem kapan bir toplumuz, adam dul, seninde eşin yok hemen yaftayı yapıştırırlar, maddi olarak yardıma ihtiyacın varsa o insan sana maddi olarak yardım etsin ama çevrede pek birlikte görülmeyin. Sinek pis değil ama mide bulandırır. Unutmatınki herkes siziın gibi iyi niyetli olamaz.

arkadaşım eşinin mesleği ne? Mesleği uyuşturucu satıcılığı mı?

bu nebiçim bir soru böyle

eşiyle arayı düzeltmek konu sahibi arkadaşın bileceği iş biz sadece fikir veiryoruz
burada herkes gerçekleri söylemiş zaten neden cesaret gerektirsin ki !!!
çok duyarlıysanız o zaman pat diye yüzüne eşinin mesleği bu mu diye sorulmaz
yapıcı olunacağına yıkıcı olunur !!

sana gelince konu sahibi arkadaşım keşke eşin le konuşup öyle dava açsaydın şimdi böyle kuruyor olmaz eziyet etmezdin kendine ama neyse olan olmuş artık
şimdi güçlü olmak zorundasın kendini koyverme madem bu davayı açtın arkasında dur
ailenin senin yanında olması ise senin için çok büyük bir şans
en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı dilerim

içlerini pislik kaplamış bu insanların sana destek olamaları gerekirken bide yoluna taş koymaya çalışıyolar...bence eşine bu durumu anlat cnm..

Ben o soruyu pat diye sormadım arkadaşa önce dikkatli okuyun okuduğunuz şeyi yorum yapmaya kalkmadan önce. Ben ona önce eşin satmaktan mı bulundurmaktan mı tutuklandı diye nazikçe sordum ama yanıt vermedi. O zaman da eğer işi buysa o adamla evlilikten hayır gelmeyeceğini belirttim. Yani ilk soruma yanıt vermediği için ikinciyi böyle sordum.

içlerini pislik kaplamış bu insanların sana destek olamaları gerekirken bide yoluna taş koymaya çalışıyolar...bence eşine bu durumu anlat cnm..

Valla uyuşturucu satıcılarına bedava avukatlık yapanların mı içini pislik kaplamış benimkini mi bilmem. Senin kızının kocası uyuşturucu satmaktan hapiste olsaydı acaba ona da ah canım barışırsın inşallah dermiydin acaba bayan çok bilmiş.

oyyy yetki sorunu olmuş Allah kurtarsın arkadaşım inşallah biran önce duruşması yapılır da tahliye olur dualarını esirgeme sen umarım herşey yoluna girer

eşimin mektuplarıma cevap vermemesine üzülüyorum ben neden insan kotude iyide olsa bellı etmezmı neden sesız kalır salı günü açık görüş varmış napıp edip izin alıp gidicem inş ordada kaynanamla birbirimize girmeyiz nekadar zormuş eşin yanında yokken bunları yaşamak

o lafları arkadaş sana değil kaynanamlara soyledı nedense sen üzerine alındın

inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olur.....
ama eşin uyuşturucu müptalasıymış ...yani çok düzgün bir hayatta değil anladığım kadarıyla....inşallah oda kurtulur bu illettenn...inşallah güzel bir hayatınız olur canım..2 tanede evladın var galiba....babaları onlara kötü örnek olupta yarın bir gün evlatlarındanda çekmezsin inşallah...
hakkında hayırlısı ne ise o olsun ....hiiç üzülme hiççççç.....inan ki allah hayırlısını veriyor herzaman..
sanada çok çok geçmiolsun allah şifa versin....
buarada eşin uyuşturucu kullanıyorsa içerde kullanmadan nasıl duruyor????
uyuşturucu kullanan bir insanın sana zararı oluyormuydu?? yani çok sevdiğine göre herşey çok normaldi hayatınızda....kaynandan uzak dur istersen..bide görüşlere neden gitmiyorsun eşini görmeye.....
mektup yazıyorsun .....herhafta görüş oluyor ve senin soyadın aynı değilmi çook rahat görürsün kocanı..

daha çok gençsin yaaa...ne bileyim uyuşturucu müptalası bir insan ve düzgün olmayan bir ailesiyle kendinide hasta etmişsin....ama güçlü birisine benziyorsun bence bütün bunlardan sıyrılmaya çalış

çok zor bir durum eşinle konuş yada konuşma davanı aç bence eşin arkanda olmak durumunda eğer değil se zaten o da seni gözden çıkarmıştır annesinin yanında olursa demekki o hakaretleri o da onaylıyor demektir bana göre
hiç düşünme aç davayı herkes cezasını çekmeli kusura bakma ama aşk sevgi namustan şereften önce gelmiyor önce kendi ruh sağlığın iyi olmalı ki eşine ve çocuğuna birşeyler verebilesin

aslında pazar yerinde o kadın bana onları söyleyecek saçından sürüklerdim kimsin sen yanımdamısın ben o.... luk yaparken diye hiç şansları olmazdı açıkçası

canım soyadlarımız aynı ama salı günü görüş günümüz işyeri izin vermıyo 3günlüğüne vardıya donduk savcılığa gitim busferde o izin vermedı iştende olursam daha zorlaşıcak hayat eşim evet uyuşturucu kullanıyordu ama içeri girmeden 4ay once tedavıye başlamıştık zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…