- 26 Ocak 2014
- 380
- 256
- 53
- Konu Sahibi sumuklukiz
-
Teşekkür ederimAyy ne güzel yaa ...ben bollywood filmlerine aşık biri olarak hintlileri çok seviyorum.Üstelik erkeklerinin birçoğu çok da yakışıklıdüğünden ve oynamaktan nefret eden biriyim ama onların düğünleri,müzikleri,dansları bir müthiş ! ne güzel hem o müthiş düğünlerinden birini yaşayabilirsiniz.Sareeler,hint kınaları,takılar falan filan derken çok eğlenirsiniz bence.Üstelik kimseyi tanımıyorsunuz dillerini bilmiyorsanız kimseyle konuşmak zorunda da değilsiniz.Hele hele klasik türk adetleri ve kaynanalarıyla uğraşmak zorunda hiç değilsiniz Gıpta ediyorum size :) Çok mutlu olun inşallah
Tamam yav korkma : DKoşarak uzaklaşın lütfen
Sizin gibi insanlara tahammülüm yok artık
Ayrıca kib
Din yasak
ne önemi var ki?
Kiz hindistanda adettir baslik parasini kiz tarafi öder istedilermiHindistan
Biz zaten anlaşıyoruz.
Kültürel anlamda sorunumuz yok
Ama evlilik merasimi gözümüzü korkutuyor
Onun ailesi ta Hindistandan gelecek
Benim ailemin de gitmesi gerekir mi ki
Ya kusura bakma, dikkatimi çekiyor bu düğün masrafliysa nikahla kutlams yapın yorumlarına çok denk geliyorum burda. Nasıl oluyor bu tam olarak? Nikah artı kutlama zateb düğün dediğimiz şey olmuyor mu? Yoksa benim bilmediğim daha ekonimik bir yolu mu var bu işin?lazım olacak da yakın zamanda. Teşekkür ederim.
Çok önemi var, ç.kü kertilmemişse dünyanın en iyi insanı da olsa aşık olsan da cehennemlik oluyorsun.
Ya Ben bu ara cok Engel yedim aglicam yaaaaaaaa kimseye karismam artikCe-eeeee ben geldim, hanimiş yasak olmasına rağmen konulara dini içerik yazanlar, nerededelermiş, bir çıksınlar gül yüzlerini görelim
Ce-eeeee ben geldim, hanimiş yasak olmasına rağmen konulara dini içerik yazanlar, nerededelermiş, bir çıksınlar gül yüzlerini görelim
Ce-eeeee ben geldim, hanimiş yasak olmasına rağmen konulara dini içerik yazanlar, nerededelermiş, bir çıksınlar gül yüzlerini görelim
Çok önemi var, ç.kü kertilmemişse dünyanın en iyi insanı da olsa aşık olsan da cehennemlik oluyorsun.
Bangalore canımben severim Hintlileri, çok tatlı insanlardır, çoğu iyi niyetlidir.. ne hikmetse ben bir tek kadınlarıyla çok iyi anlaşamıyorum ama yemekleri süper yawkonu sahibi yazdın mı bilmiyorum ama Hindistanın neresinden?
Valla din yorumu yapmadım ama kendi çapımda ç.k yazdım , ban yemem di mi
BEN olduğumu sanmıyorum
Bu tatlı dilde yılanı deliğine sokar :)
Dillerimizi tutup klavyelerimize sahip çıkalım o zamaaannn, birimiz dini içerikli yorumlar, öbürümüz acı biberlik argo sözler söylemeye devam ederseeee Mune ne yapar biliyoruz değil mi
Eh öyleyse tıp oynayalım
Konu sahibesi topiğe böyle daldığım için özür dilerim. Hayırlı uğurlu olsun, çok Mutlu olun
Aynisini bana da diyorlardi simdi senin cocugun niye boyle boyle o dinin rituelleri yapiliyor yapilmasin yapilmamali falan isguzarlikta Zeus kati.. Sana ne yani benim cocugumun dini ne benimki ne, izin mi alcaktim dimi. Surada tatli tatli dugun konusuyoruz actiklari konuya bakKoşarak uzaklaşın lütfen
Sizin gibi insanlara tahammülüm yok artık
Ayrıca kib
Din yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?