yabancı eş

Teşekkür ederim
Siz de çok mutlu olun ömür boyu

Mesela benim tabirimle nikah salonunda iki dans müziği ve kokteyl anlamına geliyorekonomik oluyor

Çok önemi var, ç.kü kertilmemişse dünyanın en iyi insanı da olsa aşık olsan da cehennemlik oluyorsun.

hahahaha cherry senin yorumlarına da hayranım bdv de neler okuyoruz, müslüman olanlardan çok hayır gördük sanki. müslüman olmayan ama insan olanı tercih ederim, müslüman olupta insanlıktan bi haber olanlar yerine...

ben severim Hintlileri, çok tatlı insanlardır, çoğu iyi niyetlidir.. ne hikmetse ben bir tek kadınlarıyla çok iyi anlaşamıyorum ama yemekleri süper yaw konu sahibi yazdın mı bilmiyorum ama Hindistanın neresinden?

Ce-eeeee ben geldim, hanimiş yasak olmasına rağmen konulara dini içerik yazanlar, nerededelermiş, bir çıksınlar gül yüzlerini görelim
BEN olduğumu sanmıyorum
Bu tatlı dilde yılanı deliğine sokar :)

Hayirlisi olsun hakkinizda.
Illaki kültür farki olur bunlar asanilmayacak seyler degil.
Gönüller bir onulca hersey olur. Nisanlinizla da kriterleriniz uyuyorsa tabiiki olur. Bizim ailemizde yabanci damat var tabi bizim türk toplum konusuyor ayipliyor ama herkes önce kendisine baksin sonra bsskalarina!
Ayrica bende hint gelenkselleri filmlerde hayranlikla izlerim bazi seyler abartili gelsede cok severim. Birazdan da bir hint film seyredcektik esimle

Bangalore canım

Valla din yorumu yapmadım ama kendi çapımda ç.k yazdım , ban yemem di mi

BEN olduğumu sanmıyorum
Bu tatlı dilde yılanı deliğine sokar :)

Dillerimizi tutup klavyelerimize sahip çıkalım o zamaaannn, birimiz dini içerikli yorumlar, öbürümüz acı biberlik argo sözler söylemeye devam ederseeee Mune ne yapar biliyoruz değil mi

Eh öyleyse tıp oynayalım

Konu sahibesi topiğe böyle daldığım için özür dilerim. Hayırlı uğurlu olsun, çok Mutlu olun

Ffff pilavdan dönenin kaşığı kırılsın panpaaa

Koşarak uzaklaşın lütfen
Sizin gibi insanlara tahammülüm yok artık
Ayrıca kib
Din yasak
Aynisini bana da diyorlardi simdi senin cocugun niye boyle boyle o dinin rituelleri yapiliyor yapilmasin yapilmamali falan isguzarlikta Zeus kati.. Sana ne yani benim cocugumun dini ne benimki ne, izin mi alcaktim dimi. Surada tatli tatli dugun konusuyoruz actiklari konuya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…