yabancı eş

Teşekkürler Mune
Uyarıların dikkate alınır umarım

Mesela benim tabirimle nikah salonunda iki dans müziği ve kokteyl anlamına geliyorekonomik oluyor
Hmm şimdi bunu nikah adı altında yapıyorlar da ondan kafam karıştı. Nikah sonrası yemek olayı var bir de, bildiğin düğün işte diyorum yok değil diyorlar.

İnsanları yargılamıyorum artık
Sadece cehaletlerine kendi adıma üzülüyorum
Dünyaya bu kadar dar bir pencereden baktıkları için

Turk dugunu iyidir yahu. Alman dugunu gayet malca, 5-10 kisi toplanip gayet ruhsuz bir sekilde mal mal takiliyorlar. Ehh calgili cengili dugun varken kim diger alternatife donup bakar ki?

Cherry simdi ilk baslarda bunlar parti var diyorlar ben de gidiyorum.tamam herkes bir seyler getirmis ama ben bekliyorum bekliyorum herhangi bir eglence olacak, biri eline gitari alicak, ya da dans edip sarki söyliyecekler diye yok.Artik alistim ben de ne yapayim.Öyle elimizde salatalarla gidip , sohbet edip geliyoruz.en iyi durumda kokteyl icip müzik dinliyoruz:)hic yoktan iyidir.

Millete senden daha çok derttir emin ol.
Valla ben dini çok fazla takan bir insan değilim mesela, herifin çocuğumun dini de hiç derdim olmaz. Daha önemli şeyler var. Vicdanlı olsun, dürüst olsun,hayvan insan sevsin, merhamet duysun yani insan olsun. İnsan o kadar zor bulunuyor ki artık, insan olsun da gerisi ne olursa olsun önemli değil.

Bırak panpa yaaa, müzik olsa ne olcak mal mal dururlar yine hanslar :) Eğlence anlayışı zom olmak, insan içmeden gülüp eğlenemiyorsa maldır bence. Kız kıza Rus kızlarla eğleniyorum bazen bir kız muhabbeti ooo sorma gitsin abdest bozar Ruslar varsa onları tavsiye ederim. İspanyoluydu İtalyanıydı Türküydü bulursan zaten kaçırma bunu söylemeye gerek bile duymam

Kiz tavsiye istiyo, biz dugun heyecani mutlulugu asiliyoruz Hint dugunlerini kulturlerini falan paylasiyoruz, tecrubelerimizi aktariyoruz, cikip limon sikiyolar saka gibi. Tabi ki de onemli olan insanlik, vicdan merhamet... Soyleyecegim cok sey var da konunun disina cikmak olur susuyorum.

Esim alman.Türkiye`de evlendik.Ben zaten dügün istemiyordum.Esim de benim gibi.Bir arkadastan gelinlik buldum hatta kizin ayakkabisi da bana uydu.Sonra nikah salonunda evlendik.Iki tarafin ailesinin oldugu bir yemege gittik.Yedik ictik eglendik.Cok da güzel oldu.Ben baskalarinin dügününe gitmegi seviyorum ama kendime dügün yapacak kadar aptal degilim:)
saka saka sadece o kadar hazirlik falan.hem cok yorucu hem de masrafli.

en yakin arkadaslarimdan biri italyan.ispanyol tanidiklarda var.Ama maalesef o sakir sakir eglenen tiplere daha denk gelemedim ben.karsilastigim rus hatunlar da öyle eglenceli tipler degildi.Ben de gidip zumba gibi danslarla eglence ihtiyacimi gideriyorum.Samba festivalini de kacirdik iyi mi:)sen gelsene buraya.iyi bir ikili oluruz seninle:)

Eşim Hollanda doğumlu Türk olur mu
Şaka bir yana şimdiki aklımız olsa düğün yapmazdık diyoruz. Beklediğimizden az insan geldi. Hep oynadım, çok eğlendim ama o kadar para boşuna gitti bence. O dönem cafe-barımız vardı. Orda yemek ve muzik yetermiş bize.
Tavsiyem iki tarafında rahat edeceği şekilde kutlama yapmak.
Şimdiden hayırlı olsun. Tebrikler.

Rusların adamları da eğlenceli be yaaa neden dek gelmedin neden? Benim ortak herif Rus, o olmasa bu şirket çekilmez. Bir gün yatırımcı ofisimize gelecek bu da güzel gömlek falan giyinmiş süslenmiş Normalde kot tişört oturur. En o...u gömleğimi giydim para için kendimi pazarlamaya hazırım yehuuu demez mi Sonra bana diyor ki ben f..şeyim ama fiyatım çok yüksek Oğlum git başımdan seni kim alsın yatırımcı zaten yaşlı herif seni ne yapsın dedim ilk geldiğimde I'm a very nice guy dedi ama çok munis bir şekilde , koptum Avrupa kupasında daAlmanya kaybettiğinde mesaj attı bana hanslara 1 kg küfür yazmış yenildiler diye üzülme dedim ben de her genç kızın başına gelebilir

Zumbaya ben de gidiyorum, İspanyol bir eleman yaptırıyor.

Eglenceli insan az aslinda, buraya gelen bir mallasiyor...bilemedim yani arasan da bulmak zor panpa.

Hindistan
Biz zaten anlaşıyoruz.
Kültürel anlamda sorunumuz yok
Ama evlilik merasimi gözümüzü korkutuyor
Onun ailesi ta Hindistandan gelecek
Benim ailemin de gitmesi gerekir mi ki
bizmkiler bi nikah salonuylada geçiştirilr ama hindistan düğnleri çok abartılı oluyor. bi defa gördm hint restaurantnı kiralamışlardı düğn içn ve bütn kızlar gelin gibiydi . gelini seçemedim

Sherry genellikle rus erkekleri biraz problemli oluyor.Ya da ben hep böyle seyler duydum.Maco oluyorlar bir kere.Bir de icmelerinin ayarlari yoktur.Bos ver bence sen ispanyollari dene:)
bizim zumbaci brezilyali.Kadin zaten kisisel spor antremani.Vücudunda gram yag yok.Hep kas.Hem teknik olarak iyi hem de dans etmeyi biliyor.Ama bundan önce yine bir brezilyali vardi.Kadini dans ederken izlediginde mest olurdun.Bu kadar dansa yatkin birini daha önce hic tanimamistim.Cok da güzel bir fizigi vardi.Tam brezilyali.Kocaman popo, incecik bel, koyu ten, kivircik saclar.Her haliyle estetikdi, ölüyü bile kaldiracak cinsten.Yazik ki kendi kozmetik dükkanini acinca cok sevdigi zumbayi da birakti:)

konu sahibi sizden özür diliyorum konuyu saptirdigim icin.Affedin nòlur.Hem biz de zaten cok ulusluluktan, danstan, eglenceden, estetik ve güzellikten bahsediyoruz:)Sherry bundan sonra beni alintilama lütfen:)konuyu dagitiyoruz.

Danslarina dugunlerine ve dizilerine bayılıyorum.
O dans ederken yuzleri şekilden şekle giriyor ya otur onu seyret valla çok renkli insanlar diye düşünüyorum.
Öyle bir düğün isterdim ben acikcasi ama sevmiyorsaniz zorlamayın kendinize
Mutluluklar :)

Benim Hindistan'li arkadaslarim var. Dugunlerine gittim. Onlar baya hoplayip ziplayip eglenmeyi seviyorlar, sizin nisanliniz farkli demek ki. Bir de onlarin dugunu 3 gun felan suruyor. Ilk gun aile, ikinci gun resepsiyon ucuncu gunde geleneksel yapiyorlar. Rituelleri felan var, kimisi dini adamlari felan cagiriyorlar. Sizde muhtemelen oyle olmaz ailesi isterse orasini bilemiyorum. Onlar beyaz gelinlikte giymiyorlar, siz ne giyeceksiniz merak ettim.

Dugunleri 3 gun olsa bile bizim dugunler kadar masrafli olmuyor. Yemekleri acik bufe seklinde oluyor, gidip kendin aliyorsun. Ben Hint mutfagini seviyorum, arkadaslarima gittigimde cok yiyorum tabi hepsini degil. Nisanlinizin ailesi geleneksel bir aile ise isiniz zor gibi...Mutluluklar dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…