- 26 Ocak 2014
- 380
- 256
- 53
- Konu Sahibi sumuklukiz
-
TeşekkürlerDillerimizi tutup klavyelerimize sahip çıkalım o zamaaannn, birimiz dini içerikli yorumlar, öbürümüz acı biberlik argo sözler söylemeye devam ederseeee Mune ne yapar biliyoruz değil mi
Eh öyleyse tıp oynayalım
Konu sahibesi topiğe böyle daldığım için özür dilerim. Hayırlı uğurlu olsun, çok Mutlu olun
Hmm şimdi bunu nikah adı altında yapıyorlar da ondan kafam karıştı. Nikah sonrası yemek olayı var bir de, bildiğin düğün işte diyorum yok değil diyorlar.Mesela benim tabirimle nikah salonunda iki dans müziği ve kokteyl anlamına geliyorekonomik oluyor
Alınmazsa mapus yolunu öğrendiler, ben götürmeden gider teslim olurlar
İnsanları yargılamıyorum artıkAynisini bana da diyorlardi simdi senin cocugun niye boyle boyle o dinin rituelleri yapiliyor yapilmasin yapilmamali falan isguzarlikta Zeus kati.. Sana ne yani benim cocugumun dini ne benimki ne, izin mi alcaktim dimi. Surada tatli tatli dugun konusuyoruz actiklari konuya bak
Turk dugunu iyidir yahu.Alman dugunu gayet malca, 5-10 kisi toplanip gayet ruhsuz bir sekilde mal mal takiliyorlar. Ehh calgili cengili dugun varken kim diger alternatife donup bakar ki?
Aynisini bana da diyorlardi simdi senin cocugun niye boyle boyle o dinin rituelleri yapiliyor yapilmasin yapilmamali falan isguzarlikta Zeus kati.. Sana ne yani benim cocugumun dini ne benimki ne, izin mi alcaktim dimi. Surada tatli tatli dugun konusuyoruz actiklari konuya bak
Cherry simdi ilk baslarda bunlar parti var diyorlar ben de gidiyorum.tamam herkes bir seyler getirmis ama ben bekliyorum bekliyorum herhangi bir eglence olacak, biri eline gitari alicak, ya da dans edip sarki söyliyecekler diye yok.Artik alistim ben de ne yapayim.Öyle elimizde salatalarla gidip , sohbet edip geliyoruz.en iyi durumda kokteyl icip müzik dinliyoruz:)hic yoktan iyidir.
Kiz tavsiye istiyo, biz dugun heyecani mutlulugu asiliyoruz Hint dugunlerini kulturlerini falan paylasiyoruz, tecrubelerimizi aktariyoruz, cikip limon sikiyolar saka gibi. Tabi ki de onemli olan insanlik, vicdan merhamet... Soyleyecegim cok sey var da konunun disina cikmak olur susuyorum.Millete senden daha çok derttir emin ol.
Valla ben dini çok fazla takan bir insan değilim mesela, herifin çocuğumun dini de hiç derdim olmaz. Daha önemli şeyler var. Vicdanlı olsun, dürüst olsun,hayvan insan sevsin, merhamet duysun yani insan olsun. İnsan o kadar zor bulunuyor ki artık, insan olsun da gerisi ne olursa olsun önemli değil.
selamlar herkese
aranızda eşi türk olmayan var mı ?
varsa ne tür zorluklarla karşılaştınız ya da karşılaştınız mı
benim nişanlım yabancı ve sürekli düğünümüz nasıl olacak diye düşünüyoruz
çok masraflı olacağı kesin
bu şekilde evlenen var mı aranızda?
(ikimiz de düğün sevmiyoruz bu arada)
Bırak panpa yaaa, müzik olsa ne olcak mal mal dururlar yine hanslar :) Eğlence anlayışı zom olmak, insan içmeden gülüp eğlenemiyorsa maldır bence.Kız kıza Rus kızlarla eğleniyorum bazen bir kız muhabbeti ooo sorma gitsin abdest bozar Ruslar varsa onları tavsiye ederim. İspanyoluydu İtalyanıydı Türküydü bulursan zaten kaçırma bunu söylemeye gerek bile duymam
Üzüntumuz karşılıklı inan .İnsanları yargılamıyorum artık
Sadece cehaletlerine kendi adıma üzülüyorum
Dünyaya bu kadar dar bir pencereden baktıkları için
en yakin arkadaslarimdan biri italyan.ispanyol tanidiklarda var.Ama maalesef o sakir sakir eglenen tiplere daha denk gelemedim ben.karsilastigim rus hatunlar da öyle eglenceli tipler degildi.Ben de gidip zumba gibi danslarla eglence ihtiyacimi gideriyorum.Samba festivalini de kacirdik iyi mi:)sen gelsene buraya.iyi bir ikili oluruz seninle:)
bizmkiler bi nikah salonuylada geçiştirilr ama hindistan düğnleri çok abartılı oluyor. bi defa gördm hint restaurantnı kiralamışlardı düğn içn ve bütn kızlar gelin gibiydi . gelini seçemedimHindistan
Biz zaten anlaşıyoruz.
Kültürel anlamda sorunumuz yok
Ama evlilik merasimi gözümüzü korkutuyor
Onun ailesi ta Hindistandan gelecek
Benim ailemin de gitmesi gerekir mi ki
Saree neymiş diye baktım internetten. Cok tatlı benceSaree giyiyorlar bence beyaz gelinlikten daha güzel görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?