Öğrenmeye calısıyorum ama coook zorYabanci biriyle zordur. Cok iyi bilirim. Benle esim de farkli ulkelerdeniz. Dusunce tarzimiz, hayata bakisimiz farkli. Dil farki da oldugu icin dusunduyumu anlatmakta cok zaman zorluk cekiyorum. Dogru kelimeleri bulamiyorum.
Dugununuz bi sekilde hall olur da sonrasi başlarda zor olacak sizin icin. Bir-birinizin dilini iyice oyrenmeye calisin ...
1 sene olucak tanısalı. 19 yasındayım benNe kadardır tanışıyorsunuz ?
Yaşlar kaç ?
Kendi dilimizde zor anlaşıyoruz
Bilemiyorum
Acele etmeyin derim
1 sene olucak tanısalı. 19 yasındayım ben
Dubai'de evi ama Türkiyeyi çok seviyor hatta ileride Türkiyede yaşamak istiyor ama şuan işi vs hepsi oradaOnun memleketinde onların adetine göre olur düğün burda sizin isteğinize göre.
Nerede yasayacaksiniz?
Yani evet bencede erken ama seviyorum ailemede anlattımAdetleri ağır görünüyor. Çok zorlanırsın. 19 yaşında ne evlenmesi? “Evi var, eşyaları var” demişsin. Çok erken değil mi yahu bu hesaplara girmek için.
19 yaşındasın daha çok küçüksün evlenip başını yakacaksın resmen, nerede yaşayacaksınız evlenince?1 sene olucak tanısalı. 19 yasındayım ben
Mal mülkle işim yok şükür ailem çok iyi baktı bana gözüm yok birşeyde. Amacım bu değil ve sorunum da bu değil.Ve şu genç kızlarımızda ki ev , eşya araba tutkusunu anlayamıyorum.
Arkadaşım evlilik eşyayla bitmiyor
Var ki anlaşamadın çırağan sarayı onun olsa ne olur ?
Bırakın bu mal mülk hesaplarını
Gidin okuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?