Yabancı sevgili

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
Kızlar benim erkek arkadaşım Arap kendisi Türkçe bilmiyor bende arapça bilmiyorum o yüzden ingilizce konuşuyoruz. Ama bazen çoğu konuda anlaşamıyoruz ingilizcesi de iyi ama çok iyi olmadığı için sürekli konuları atlıyoruz pek üstelemiyoruz. Mesela düğünden bahsettiğimizde kendi geleneklerini anlatıyor youtube dan videolar atıyor tamam iyi güzel herşey hoşta düğünde erkekler bir tarafta kadınlar bir tarafta yani erkekler ayrı eğleniyor kadınlar ayrı ve böyle olmasını istiyor düğünümüzün. Evi herşeyi var çokta güzel eşyaları zaten yeni almış ve bu yıl sonu felan evlenmeyi düşünüyoruz kendisinin okulu bu sene bitecek. Yani demek istediğim herşeyi kendi adetlerine uygun yapmak istiyo ama ben aileme bu kadarını anlatmadım yani muhtemelen çok garip gelir. Aileme nasıl kabul ettiricem bilmiyorum. Birbirimizi çok seviyoruz zaten ayrılma söz konusu olamaz. Ama onu nasıl ikna edebilirim yada ailemi? İki tarafın gönlünü nasıl yapıcam ben?

Yabanci biriyle zordur. Cok iyi bilirim. Benle esim de farkli ulkelerdeniz. Dusunce tarzimiz, hayata bakisimiz farkli. Dil farki da oldugu icin dusunduyumu anlatmakta cok zaman zorluk cekiyorum. Dogru kelimeleri bulamiyorum.
Dugununuz bi sekilde hall olur da sonrasi başlarda zor olacak sizin icin. Bir-birinizin dilini iyice oyrenmeye calisin ...

Öğrenmeye calısıyorum ama coook zor :)

Çok yakınen kaynım ve eltimden tanık oldum , yürümez .
Kültür farkı denilip geçilmesin, bütün çevre sülale etkileniyor ve bir zaman sonra eşlerde anlaşamıyor .
Ve bir yılda evlilik düşünecek kadar nasıl güvendin merak ettim doğrusu .
Haremlik selamlık alışman gerekir illede o diye tutturduysan

Ikna edemezsinki.Nişanlını ikna etsen,ailesini edemezsin.Senin ailen yapı olarak esnekse sıkıntı yok ama değilse senin işin zor.Çok da gençsin evlilik için be canım.Yoğun bir memleket kültür farkı var.İyi cesaret etmişsin yani.Allah yardımcın olsun.

Mal mülkle işim yok şükür ailem çok iyi baktı bana gözüm yok birşeyde. Amacım bu değil ve sorunum da bu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…