- 23 Ağustos 2012
- 51.757
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.933
- 898
İstediğim zaman çalışırım tabiki bu onun kararı değil ki
Erkek arkadaşım dubaide yaşıyor ve zaten ileride türkiyeye gelmek istiyoruzSen oyle san kucuk hanim
Arabistan'da kadinlarin araba kullanmasi yasak
Kocandan habersiz sokaga cikmanin cezasi sopa, falaka
Kocan hot dese oturmak zorundasin yoksa ahlak polisinden dayagi yer oturursun. ne calismasi? Seni yiyor bu cocuk. Sen hele bir Arabistan'a , BAE'ye gelin git bak bakalim kocandan izinsiz pencereden basini uzatabilecek misin?
Hic BAE modern bir yer yazma, o modernlik yabancilara, yerliler Seriata uymak zorunda. Yabancilar da bir kisim Seriat kurallarina uymak zorunda. Misal evli olmayan kadinla erkek ayni cati altinda kalamiyor. Sadece yabanci , expat kadinlar ortunmek zorunda degil gerisi ulke kurallari. Bu arada vatandas bir erkekle evlendigin icin sen de kapanmak zorundasin, seriat kurallarina yerliler kadar uymak zorundasin. Hic ben yabanciyim diyemezsin, kocana uyacaksin der oturturlar. Ucuslari da artik kara carsafla yaparsin!
Erkek arkadaşım dubaide yaşıyor ve zaten ileride türkiyeye gelmek istiyoruz
Ben konumda bunu sormadım ki ben onu tanıyorum zaten ailemde biliyor. Gerisi bana kalmış birşeyya safsın diyecem kızıcan ama safsın işte..
kandırılıyorsun..
rüyasında uçarSen oyle san kucuk hanim
Arabistan'da kadinlarin araba kullanmasi yasak
Kocandan habersiz sokaga cikmanin cezasi sopa, falaka
Kocan hot dese oturmak zorundasin yoksa ahlak polisinden dayagi yer oturursun. ne calismasi? Seni yiyor bu cocuk. Sen hele bir Arabistan'a , BAE'ye gelin git bak bakalim kocandan izinsiz pencereden basini uzatabilecek misin?
Hic BAE modern bir yer yazma, o modernlik yabancilara, yerliler Seriata uymak zorunda. Yabancilar da bir kisim Seriat kurallarina uymak zorunda. Misal evli olmayan kadinla erkek ayni cati altinda kalamiyor. Sadece yabanci , expat kadinlar ortunmek zorunda degil gerisi ulke kurallari. Bu arada vatandas bir erkekle evlendigin icin sen de kapanmak zorundasin, seriat kurallarina yerliler kadar uymak zorundasin. Hic ben yabanciyim diyemezsin, kocana uyacaksin der oturturlar. Ucuslari da artik kara carsafla yaparsin!
Ben konumda bunu sormadım ki ben onu tanıyorum zaten ailemde biliyor. Gerisi bana kalmış birşey
Yok yani başta konuyu bunun için açmadım ki hani yok kandırılıyorum yok çalışamam ileride. Farklı birşey sormuştum benneyi sormadın?
senin yorumunu alıntılayıp cevap yazdım.
sormadım dediğin yorumu yapan sensin..
Yok yani başta konuyu bunun için açmadım ki hani yok kandırılıyorum yok çalışamam ileride. Farklı birşey sormuştum ben
Erkek arkadaşım dubaide yaşıyor ve zaten ileride türkiyeye gelmek istiyoruz
Ha hamile kalmıştı dimi ben de diyorum bu kızın neyini okumuştumgeçmiş konularına bakınca hatırladım seni!
sen lise bittiğinde İngiltere'ye mi taşınsam derken aynı zamanda futbolcu sevgilisiyle evlenme hayali kuran sonra aşk acısı çeken sonra kimden belirsiz hamile kalan sonra bu arap genconun yaşadığı şehri dahi bilmeyen suudi arabistanla dubaiyi karıştıran tüm bu maceraları 5aya sığdıran kızsın.
geçmiş konularına bakınca hatırladım seni!
sen lise bittiğinde İngiltere'ye mi taşınsam derken aynı zamanda futbolcu sevgilisiyle evlenme hayali kuran sonra aşk acısı çeken sonra kimden belirsiz hamile kalan sonra bu arap genconun yaşadığı şehri dahi bilmeyen suudi arabistanla dubaiyi karıştıran tüm bu maceraları 5aya sığdıran kızsın.
Ben şuan 24 ümdeyimhostes olmak için lisans bitirme şartı yok mu? Üniversite mezun olma yaşı asgari 21-22 değil mi?
Ben bu avatardaki çocuğu gördüm ıg de yabancı ama Arap değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?