Yabancı sevgili

Ben konu sahibinin neyi ne kadar gerçek anlattığını çok sorguladım ya nedense. Hangi firmaymış o 19 yaşında hostes yapan ? o_O

Dubai deyince aklına sadece dönen gökdelenler geliyor sanırım.
Haremlik Selamlık düğün isteyen, Türkiye'ye dönmesin.
Sakın dönmeyin Türkiye'ye .
Zaten Dubai'yi bırakıp hayatta gelmez.
Arap biri, arap kültürüyle büyümüş. Asla değişmez.

Bunu onceki konuya konu sahibesi hayallerde yasiyor yazdiydim, bani yedim inanmazsaniz Kazen Kazen e sorun:dondurma: Yazmayin boyle seyler ben yandim siz yanmayin

Ben şuan 24 ümdeyim
Ve sınıf arkadaşım daha yeni hostes oldu
Açıkçası 19 yaşındaki birini direk liseden çıkartıp bir uçağa bindirmelerini beklemiyorum

Artık iki yıllık sivil havacılık meslek yüksek okulu okuyanı bile almıyorlar, lise mezununu geçtim bugün dört yıllık Fakülte mezunları is bulamıyor.

Lise mezunu hostes olabilen, İngilizce anlasan bir arkadaş hatta. Orayı atlamayalım :)

sanırım lise mezunları hostes olabiliyormuş google'a baktım resmen iş yerinde bunu kafaya takıp o_O ama hangi lisede sular seller gibi ing. öğretiyorlar da bu kız hostes oldu, yemezler please:duduk:

Arap Arap 1 milyon takipçisi var bir de maşallah, çok meşhur.

https://www.instagram.com/amen_90/

:KK1::KK76:
Ha hamile kalmıştı dimi ben de diyorum bu kızın neyini okumuştum:KK76::KK43:

evet maşallah kız ağır işsiz ve psikolojik sorunlu yazık arap dizisi falan izleyip buraya mı yazıyor nedir

sanırım lise mezunları hostes olabiliyormuş google'a baktım resmen iş yerinde bunu kafaya takıp o_O ama hangi lisede sular seller gibi ing. öğretiyorlar da bu kız hostes oldu, yemezler please:duduk:

evet maşallah kız ağır işsiz ve psikolojik sorunlu yazık arap dizisi falan izleyip buraya mı yazıyor nedir
Belki de her haltı yiyo 19 yasında...Ona buna inanıyor...Kimbilir

Bunu onceki konuya konu sahibesi hayallerde yasiyor yazdiydim, bani yedim inanmazsaniz Kazen Kazen e sorun:dondurma: Yazmayin boyle seyler ben yandim siz yanmayin

O zaman şunu sorucam; 1 yıldır ilişki yaşadığını söyleyen konu sahibesi daha geçen Haziran'da 27 yaşında bir sevgilisi olduğundan bahsetmiş.
O zaman yanılmıyoruz demek ki: Konu sahibi hayal dünyasında yaşıyor.
Yok hostes, yok dubai vs vs.

Artık iki yıllık sivil havacılık meslek yüksek okulu okuyanı bile almıyorlar, lise mezununu geçtim bugün dört yıllık Fakülte mezunları is bulamıyor.
Yazik ki insanlar asıl işlerini , meşguliyetlerini söylemiyorlar çoğu burada
Kimi hostes , kimş doktor , kimi doçent ve ya kimi profesör
Ev hanımıyım , veya çalışmıyorum
Eğitimimi tamamlayamadım bile demek ayıp onlara göre
Hayır sıkıyorsun bari yavaş sık
Kim liseden yeni çıkmış çocuğu alır uçağa koyar ?
Arkadaşım daha bu yıl başlayacak siz düşünün
Öncesinde bie eğitimi varmış

Sen hayatında hiç dubaiye gittin mi?

her şey öyle gökdelenler,safariler,Burj Khalifa filan değil şekerim. ben dubaiye 3 kez gittim üçünde de türkiyede yaşadığıma şükrettim. Eğer gittiysen bak çok değil, çat pat ingilizcenle o otel görevlisiyle bile konuşsan olur. Kadın kafasını bile kaldıramaz. hatta ki ben giderken Saudia diye bir havayoluyla gittim allah aşkına diyorum sor yahu nasıl çalışıyorsunuz diye.

Öyle googlea yazıp okuduklarınla olmuyor git gör türkiyeye şükret. ilk aylar o marina senin bu marina benim gez,iki üç safari yap ondan sonra oraya yerleşince dışarı bile çıkamayacaksın. keşke böyle pırıl pırıl kafam olsaydı ya dünya ne güzel pespembe sana tek derdin düğün yani.

Ben önceki konularına hakim değilim. Fotodaki sevgilim ve biz dediyse fake tabi. Adam evli, çocuğu filan da var. Epey ünlü biri sanırım ülkesinde.
Evet fotograftaki biziz dedi.
Arap sevgilim zengin evi barki var evlenecegiz dedi.
Orda yasasam ne gibi sikintilar cikar falan dedi. Cok sansasyonel bir uye. Fake olduggu bir gun anlasilacak demistim, banin kiyisindan donmustum umarim ortaya cikar artik.:))

19 yaşındayım diyorsun.
Ne dil olarak, ne kültür olarak anlaşabiliyoruz diyorsun.
Evlenecez diyorsun.
Gerekcen de çok sevmek.
Hmmmm....
O çok sevmek dediğin şeyin evlendikten sora bir ayı var.
Sonra başlarsın, neden böyle dedi, niye böyle yaptı, neden beni sıkıyor, neden bunaltıyor, neden bana kendi hayatını dayatıyor...
19 yaşındaki halimi hatırlıyorum da böyle bir çocukluk, kafa yapısı olamaz. Bildiğin çocuktum. Şimdiki aklım olsa o zamanlar yaptığımın %95'ini yapmazdım.
19 yaşında okumayı, meslek sahibi olmayı, kariyer hedeflemeyi, gezmeyi düşünmelisin evlenmeyi değil.
İlber Ortaylı 'nın da dediği gibi ' Kızlar, okulu bitirip mobilyacı gezeceğinize, dünyayı gezin dünyayı!!!'
Diyoruzzz ama kime diyoruz....

Back
X