Yabancı sevgili

Sen hayatında hiç dubaiye gittin mi?

her şey öyle gökdelenler,safariler,Burj Khalifa filan değil şekerim. ben dubaiye 3 kez gittim üçünde de türkiyede yaşadığıma şükrettim. Eğer gittiysen bak çok değil, çat pat ingilizcenle o otel görevlisiyle bile konuşsan olur. Kadın kafasını bile kaldıramaz. hatta ki ben giderken Saudia diye bir havayoluyla gittim allah aşkına diyorum sor yahu nasıl çalışıyorsunuz diye.

Öyle googlea yazıp okuduklarınla olmuyor git gör türkiyeye şükret. ilk aylar o marina senin bu marina benim gez,iki üç safari yap ondan sonra oraya yerleşince dışarı bile çıkamayacaksın. keşke böyle pırıl pırıl kafam olsaydı ya dünya ne güzel pespembe sana tek derdin düğün yani.

Ablası daha 19 yaşında... Evlenecekmiş...

Sen hayatında hiç dubaiye gittin mi?

her şey öyle gökdelenler,safariler,Burj Khalifa filan değil şekerim. ben dubaiye 3 kez gittim üçünde de türkiyede yaşadığıma şükrettim. Eğer gittiysen bak çok değil, çat pat ingilizcenle o otel görevlisiyle bile konuşsan olur. Kadın kafasını bile kaldıramaz. hatta ki ben giderken Saudia diye bir havayoluyla gittim allah aşkına diyorum sor yahu nasıl çalışıyorsunuz diye.

Öyle googlea yazıp okuduklarınla olmuyor git gör türkiyeye şükret. ilk aylar o marina senin bu marina benim gez,iki üç safari yap ondan sonra oraya yerleşince dışarı bile çıkamayacaksın. keşke böyle pırıl pırıl kafam olsaydı ya dünya ne güzel pespembe sana tek derdin düğün yani.
sassycim kız ağır psikoz geçiriyor boşa yazma gerçek zannedip

E konu fake çıktı ya resmen...
Neyse fake çıkması hayra şükür. Auri Auri sağolasın :)
Bu arada MissCherryBlossom MissCherryBlossom çatlıyordum okurken sen çok şükür detaylı bir BAE ve şeriat açıklaması yapmışsın.
KK çok tatlı değil mi şu an? :))

Pfffffff konu sahibesi feyk diye onceki konularina da yazdim.
19 yasinda kabin memuru olmaz, bu yazi bicimi, kultur seviyesiyle kabin memuresi olunmaz yazdim. Kabin memurlari kendileri icin asla hostes yazmaz dedim. Ama Kazen Kazen Bey dedi ki, kultur seviyesi vb konulardan cikarimlarda bulunma. Hah! Goruyorsunuz iste......

Ayyy kadınlar kuĺubü üyeleri vallahi korkulur sizden

Erkekler boşuna demiyolar kadın milletinden korkulur..
Konu sahibi dahada bişey yazmaz yazamaz

19 yasinda kabin memuru olmaz, bu yazi bicimi, kultur seviyesiyle kabin memuresi olunmaz yazdim. Kabin memurlari kendileri icin asla hostes yazmaz dedim. Ama Kazen Kazen Bey dedi ki, kultur seviyesi vb konulardan cikarimlarda bulunma. Hah! Goruyorsunuz iste......
Vallahi haklısın, eğleniriz diye şey edilmedi herhalde...

Evet fotograftaki biziz dedi.
Arap sevgilim zengin evi barki var evlenecegiz dedi.
Orda yasasam ne gibi sikintilar cikar falan dedi. Cok sansasyonel bir uye. Fake olduggu bir gun anlasilacak demistim, banin kiyisindan donmustum umarim ortaya cikar artik.:))

Biziz demeden önce googleda arat fonksiyonunu düşünseymiş keşke. Ne diyelim geçmiş olsun öyleyse. İyi ki banlanmamışsınız ama bayağı üye götürüyordu bu üyenin konuları sanırım. Bir de adamın 1 milyon takipçisi var yani az da değil.

Elin evli adamına da sevgilim demekte nasıl şey öyle
:kahve:

Bence ozur dilesin senden patron ;) dimi kiz

Ben kendi fotoğrafım demedim zaten Amenle Kholodiyi tanımayan yoktur. Buraya kendi fotolarımı koydum zaten. Bu fotodaki ben değilim

Back
X