Yağ takıntısı

Normal kanda ve 2-3 gün geçtikten sonra fikrim yok ama ıslakken karbonat döküp üstüne bekletseniz işe yarar mı ki?
Karbonat baya şeye iyi geliyor ona da gelir belki diye fikir yürüttüm
Mecbur deneyeceğim. Arka arkaya 5 6 kez yıkadım bide denemediğim program kalmadı leke programları uzun programlar yastık yorgan programı herşeyi denedim vallahi ya. Garibim sabah yastığında farketmiş korkusuna ters çevirmiş kızarım diye söyleyememiş. O söylemediği içnde 1 aydır o lekeyle uğraşıyorum resmen her gördüğümde yıkıyorum. Bide karbonat ile deneyeyim. En son çamaşır suyunu basıp beyaz edicem full beyaz kullancam o olcak

Yağlı ellerden kimse hoşlanmaz ki.
Benim kızım dışarda yemekteysek ,(cıtır tavuk,kanat vs)yikayacak bir yer yoksa önce peceteye siler,sonra ıslak mendile en son kolonya sıkar(başak burcu) yıkamak ilk tercihidir bu arada,yıkayamazsa bunca işleme rağmen tam memnun olmaz.
Ben elimle yemem gereken şeyleri dışarda yemem zaten, kokusu çıkmıyor elden arınmıyor diye.
Ayrıca yumurta kırdıktan,etle ,tavukla temas ettikten sonra da ellerimi muhakkak sabunla yıkarım bende.
Üzerime birşey damlarsa bende rahatsız olurum,dışardaysam ıslak mendille silerim,evdeysem yıkamaya gider lekeli lekeli kalmaz uzerimde.
Bulaşık deterjanı epey güçlü onunla yıkandıysa elim tekrar yıkamaya meyletmem açıkçası. Bir tek onu garip buldum ama o bile normal kabul edilebilir.

yağ bit yapıyor. Benim küçük kızım var, dışarı ile asla teması yok. Ama yemek yerken çok pasaklıdır eli saçına gider sık sık. Ve geçen hafta bitlendi. Allahtan çok erken farkettik. Hatta burada paylaştım sağolsunlar güzel çözümler verdiler bikaç günde sorun halloldu.Ha ama elinizi bulaşık deterjanı ile yıkıyorsanız diğerine gerek yok çünkü bulaşık deterjanı daha iyi yağ çözer. Hele fairy ise markası elinizin doğal yağını bile söker atar.

Banyoda kalıp sabun kullanıyorsanız onun gıcırtısı yağdan arındığınız düşüncesi yapabilir. Bulaşık deterjanı yağı daha iyi çözer doğru banyoya gitme takıntınız var elinizi yıkamanız ağzınızı silmeniz kadarda normal bişey yok. Biz ev hanımları yağı sevmeyiz zaten. Yemek yerken bandırmayın çatal kaşık Kullanın her zaman. böylece geriye sadece ağzınızı silmek kalır. Banyoya gitmek dışındaki uyarılarıda dikkate almayın normalsiniz zaten.

Bizde elimizin yağını yıkıyoruz. Üzerimizi değiştiriyoruz. Bazen günde iki kez üst değiştiririm yağ sıçramasına gerek kalmadan üzerime sinen yemek kokusundan rahatsız olurum. Elimi asla ıslak tutamam sürekli havlu yakınımda olacak mutfakta. Sıkıntı eşinle neden tartıştığın..

Ben de elim yağlanınca yıkıyorum ne var ki bunda? Ama mutfakta bulaşık deterjanıyla yıkıyorum, banyoda yıkamam gidip bir de. Bulaşık deterjanı adı üstünde, yağlı bulaşıkları temizliyor, sizin eliniz için de yeterli olur, öyle düşünün.

Berbat takinti cidden insani deli ediyor resmen

Diger cevaplarada yazmistim esime surekli agzini sil elini yikadin mi diye sormamdan kaynakli cunku rahat ailede yetismis yemekten sonra dogru duzgun kimse elini yikamiyor bu durumda bende boyle temizlik takintisi haline geldi ha simdi esim sirf arada sorun olmasin diye ayak uydurmaya calisiyor ama bir yere kadar oluyor

Deniycem ustune gitmeye caliscam

Suan ayni kiziniz gibiyim desem disarda ne kadar islak mendille silsemde temizlenmis gelmiyor diken ustunde duruyorum

Tamamda sen doğru olanı yapıyorsun. Eşin seni bu konuda manipüle ediyor. Böyle böyle başlıyolar zaten sonuda senin psikolojin bozulmuş delisin sen oluyor

Başlangıç aşamasında fark etmişsin hemen tedaviye başlayıp aşabilirsin sorununu ....bence eşinize sürekli elini yıka demeniz sorun oluyor

Son düzenleme:
Yağ saçta bit yapmaz yahu bit bir şekilde bulaşır insana bit kirli ve yağlı saçları sever ama yağ bit yapmaz

Temiz olun taktir ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…