Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kızlar bu hatuna dikkat edin haa !!
Kendisi acayip spor sever olup spor aletleri sapığı bir arkadaşımızdır ayrıcanada beni en çok güldüren bayan kişi olurlar. Max30 a gücü yetmedi başka sporları deniyor şincikin , amma yakında sürüne sürüne Max30 a gelcek haberiniz olsun

Kahvaltın süper kızz bebiş, çaya şekerine razıyım kız yeter ki çikolata yeme ( çayı bir bardak içiyordun demi :) ))

E bebeğim sen süper beslenmişsin dün kuzum. Kuruyemişi hergün özellikle akşamları geç yemek kilo vermeni yavaşlatabilir canımcıım. Gece yemesen daha iyi olur sanki, denedin mi gece yediğinde kuruyemişi kilon etkileniyor mu bebğim??

Kız gel bizim spor topiğimize katıl Max30 yap bol enerjik bir spor şekerim. Beklerim bakk tatlım

Teşekkürler bebğim. Ayy hepimiz birbirimizi motive edicez inş kuzucuğum.. Katıl bize hadi tatlım

katıldım artık sizeee

bırakmıştım sağlıklı beslenmeyiiiii çünkü bir ileri bir geri gidiyordumm yarın sabah tam gaz devam

ama sporu hiç bırakmadıımmm

günlük 10 bin bazen 15 bin adım atıyorummmmmm

yürüş olmadığı zaman evde spor yapmaya özen gösteriyrom en az hafta da 4 günnnn

Bebiş ben Karatay yapıyorum 96 kg dan 80 düşmüştüm en son bugün tartıldım 77 kg olmuşum biz buraya neler yazıcaz ayrıca günde 2 saat spor yapıyorum
Aaa senle aynı kilodayız kız, kız ben seni bırakmam artıkın,birbirimizi gaza getiririz ayol. Bende karataya benzer besleniyorum, ortaya karışıklık da oluyor zaman zaman cicim :)
2 saat spor waaavvvv baby Maşallah diyorum kız sana

Yediklerimizi sporumuzu paylaşmak istediklerimizi yazarız işde tatlım. Çok kuralcı gitmek istemiyorum.. Ama genel birtakım şartlar belirleriz isteklere göre.. Biraz nabız yoklaması yapalım ilk gün , düzen oturturuz şekerim inş..

Ahahahaaa demi spor aşığı ama çikolata manyağı olunca böyle yerinde sayıyor insan
Ya max30 yapamadığımdan değil tabiiki de ama işte biliyorsun durumu elektrik alamadım Shaun bacımdan, zorla olmuyor bu işler biliyorsun bişeyler hissetmem lazım

Bırak bırak yeme bizi , yer hareketlerine dayanamadın, Zumbacı senii

O çikolata manyaklığı sona erecek, haftalık çikolata yemene kota konulacak, o kadar

Bırak bırak yeme bizi , yer hareketlerine dayanamadın, Zumbacı senii

O çikolata manyaklığı sona erecek, haftalık çikolata yemene kota konulacak, o kadar
Hahahaha... Tamam şekerim yemiyorum ne olacaksa, belki çikolata yiyerek de kilo verilebilirin örneği olacağım dimi kim bilir

birşey kilo vememi engelliyo da ne oldunu bilmiyorum .. kuruyemiş her akşam değil aslında ama haklısın yemeyim en iyisi :)

max 30 u inceliyorum şu an . Aman Allahım izlerken yoruldum :)))

Sporsever hatınlara bayılıyorum ayol.. Vay vay epey adım atıyosun kız Maşallah!!
Bizde sporumuzu yapıyoruz da işde beslenmede kaçaklar olunca istediğimiz kilo vermeyi tam oturtamadığımızdan , diyet topiğimizde olsun istedik, bide böyle deniyek kıı
Sende çok fazla kilo yok şekerim ama insan kendini daha iyi nasıl hissediyorsa o kiloda olsun demi.. Senin kilo vermen maceran oldu mu? Hep böyle zayıf mıydın tatlım? Anlatsana biraz ? Tecrübelerden faydalanalım bizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…