Bencede belli şartlar olsun o yeterli bende varımAaa senle aynı kilodayız kız, kız ben seni bırakmam artıkın,birbirimizi gaza getiririz ayol. Bende karataya benzer besleniyorum, ortaya karışıklık da oluyor zaman zaman cicim :)
2 saat spor waaavvvv baby Maşallah diyorum kız sana
Yediklerimizi sporumuzu paylaşmak istediklerimizi yazarız işde tatlım. Çok kuralcı gitmek istemiyorum.. Ama genel birtakım şartlar belirleriz isteklere göre.. Biraz nabız yoklaması yapalım ilk gün , düzen oturturuz şekerim inş..
Ben bitteri hiç sevmiyorum çok acı, sütlü tercihim heheHe kız çok severim ben, köpüklü olsun anam, bitter getiriyim yanında, ama Seda' ya bitter bilem yok ( metebatur , seda oluyor da )
Yeme yeme , hatta hergün gün içinde bile yeme Bana Karatay usulu kuruyemiş yemek hiç yaramıyor kilom duruyor.. Haftada bir iki güne düşür. Ya da günde 2, 3 ceviz kadar ye .. Gece hele hiç tavsiye etmem kuzum :)birşey kilo vememi engelliyo da ne oldunu bilmiyorum .. kuruyemiş her akşam değil aslında ama haklısın yemeyim en iyisi :)
max 30 u inceliyorum şu an . Aman Allahım izlerken yoruldum :)))
Sporsever hatınlara bayılıyorum ayol.. Vay vay epey adım atıyosun kız Maşallah!!
Bizde sporumuzu yapıyoruz da işde beslenmede kaçaklar olunca istediğimiz kilo vermeyi tam oturtamadığımızdan , diyet topiğimizde olsun istedik, bide böyle deniyek kıı
Sende çok fazla kilo yok şekerim ama insan kendini daha iyi nasıl hissediyorsa o kiloda olsun demi.. Senin kilo vermen maceran oldu mu? Hep böyle zayıf mıydın tatlım? Anlatsana biraz ? Tecrübelerden faydalanalım bizde...
Kız denesene bitteri bi çikolatasızlıkda öyle bir beğenirsin ki, sütlüsünü götürürken tabii beğenmezsin..Ben bitteri hiç sevmiyorum çok acı, sütlü tercihim hehe
Hahahaha... Tamam şekerim yemiyorum ne olacaksa, belki çikolata yiyerek de kilo verilebilirin örneği olacağım dimi kim bilir
Ben küs Değilim sen küstün beni o gün tamamen yanlış anladın benim küsme huyum yokturNapıyosun kız hadi gel barışalımm senle
Daha açmadım 1 nisanı bekliyorumDerman arkadasımızı ben tanımıyorum ama tanışırız inş :) senin topik nerde kı, konum at bebişim :)
Yani tartışmadan dolayı demiştim, sanal ortamda küslük mü olurBen küs Değilim sen küstün beni o gün tamamen yanlış anladın benim küsme huyum yoktur
Boyun uzun olmalı şekerim anladığım kadarıyla... Ahh ahhh hepimizde aynı macera kuzum ya al ver al ver... Önce almayı ögrendik , sonra kiloları vermeyi öğrendik... Şimdi korumasınıda öğrenicez inşallah.. Faha korunacak kiloma çok var benim de lafın gelimi yani yaseminim :)hahaha haben yıllardır bu kilo verme savaşındayımmmmm bir alıp bir veriyorumm bir türlü koruyamıyorummmm
hep kk sayesinde veriyorummmmmmmmmmm
2012 senesinde 76kg da 60 kg düşmüştümm 2015 ağustosa kadar 65kg korudum ağustostan sonra 70kg dayandım sonra bir türlü 65 kg göremedim(67-68-69-70 arası gidip geliyom) kendim 64-65 kg iyi hissediyommm
aslında bırakmıştım daha da diyet yapmıcan rahat rahat yiyip içecem dedimm ama malesef olmuyorrrr yine bir yerden başlayam dedimm ama motive olamıyorummmmm
Ayyy öyle mi kızz , hadi hayırlısı inşallah bebeğim. Çiçeklerimizle gelelim o zaman ayoll :) kızlar yarın ziyarete gidiyoruz Miyavsu' ya haberiniz ola canlarım :)Daha açmadım 1 nisanı bekliyorumgece Açarım baby
Evet işte onu diyorum aslında sinirden gülmüştüm sen olayı farklı yere çektim neyse unutalımYani tartışmadan dolayı demiştim, sanal ortamda küslük mü olur
Boyun uzun olmalı şekerim anladığım kadarıyla... Ahh ahhh hepimizde aynı macera kuzum ya al ver al ver... Önce almayı ögrendik , sonra kiloları vermeyi öğrendik... Şimdi korumasınıda öğrenicez inşallah.. Faha korunacak kiloma çok var benim de lafın gelimi yani yaseminim :)
Tamam işde tam yerindesin kuzum birlikde motive edek birbirimizi canısı.. Sporsever hatun kişilerde burda , zor olmamalı bu iş demi yaaa...
He ya buyrun gelin kızlar açılışımaAyyy öyle mi kızz , hadi hayırlısı inşallah bebeğim. Çiçeklerimizle gelelim o zaman ayoll :) kızlar yarın ziyarete gidiyoruz Miyavsu' ya haberiniz ola canlarım :)
Hoş geldin canım aramızaselammm
bir alıp bir verenlerden bende buradayım,
tam da bugün kilo vermeye karar vermiştim,
bu topik çok iyi oldu şu anda çok azimliyim, devamı gelir diye umuyorum
hayırlı bol kilo vermeli olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?