Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Bende az önce Max30 2. Ay 1. Hafta 6. Gün PULSE yaptım 20 dk.lık esneme programa, yarın dinlenme günü. Pazar günü 2. Ayın 2. Haftasına başlıycam inşallah , sonuna da pilates eklemek niyetindeyim...
canım max 30 a ara vermeden devam ettin mi.
peki sonuçlar nasıl. 2 ayı geçmişsin. kilo verebildin mi.
bende denemeyi düşünüyorum.

canım max 30 a ara vermeden devam ettin mi.
peki sonuçlar nasıl. 2 ayı geçmişsin. kilo verebildin mi.
bende denemeyi düşünüyorum.
Canım bir kere sadece sporla kilo vermek çok zor, eğer beslenmene dikkat etmezsen, az alır veya sabit kalırsın..
Ben 1 . Ayımda 80 kilo civarındaydım, 2. Aya geçdiğimde 75,40 olmuşdum ama hemen 15 günlük ara vermek zorunda kalmışdım.. Yemene dikkat ettiğinde gerçekden süper sonuçlar veren bir program.. Şu an 77 civarındayım, yeme düzenimi yoluna sokmaya çalısıyorum bakalım 2. Ay sonunda ne kadar verebilicem .. Hep beraber göreceğiz inş.

Sen neler yaptın kilo verebildin mi? Ne zaman geliyosun Max' a bebek :)

İyi geceler ben de 1 nisan günü diyete başlamıştım 1.64 boy kilom 62 hedef 55 inşallah başarabilirim :) Kendimce evde ağırlık çalışıp mekik çekip lastikle çalışıyorum. Umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız :)

Çok güzel tatlım aşırı bir kilonda yok Maşallah..
Bebeğim birazda Kardio yap daha hızlı kilo verirsin, yaptığın eğzersizleride sonuna ekle canımcıım, nacizane tavsiyem bebeğim..

Kızlar niye hep kilo fazlası az olanlar geliyor yaaa !!! Kilosu aşırı olanlarda gelebilir anacıklarım, sportmen dedik diye ille az kilolu olmak gerekmiyor kızlar herkes gelebilir canlarım..

Çok güzel tatlım aşırı bir kilonda yok Maşallah..
Bebeğim birazda Kardio yap daha hızlı kilo verirsin, yaptığın eğzersizleride sonuna ekle canımcıım, nacizane tavsiyem bebeğim..
Haftanın 5 günü çalışıyorum ve isim masa başı. Sabah 6 buçukta evden çıkıp akşam 7 7 buçuk arası evde oluyorum. Hiç halim kalmıyor ya. Bunları bile zar zor yapıyorum canim. Enerjim olmuyor hiç :) Kardio için siz ne yapıyorsunuz koşuyor musunuz?

Eve gelirken 15 dk yürüsen o bile senin için Kardio çalışması olur kuzum. Ya da evde leslie 2 veya 3 mil yürüyüş programı yapabilirsin.. Senin yaptığın çalışma bölgesel çalışmaya giriyor, kaslanmana yardımcı olur ama yağlarını azaltmada istediğin sonuçu göremezsin kısa zamanda.. O nedenle en basit kardio yürüyüş canım dediğim gibi seni fazlada zorlamaz.
Biz Bazı arkadaşlarla Insanity Max30 yapıyoruz, spor sayfasında topiğimiz var, merak edersen inceleyebilirsin tatlım..

Aslında ben kilolarimi bölgesel alıyorum. Alt bedenim ince üst bedenim kalın. Sırt bölgemi özellikle inceltmek istiyorum. Omuzlar geniş memis ler de büyük olunca çok iri görünüyorum. Sırtım da yağlanmış dik de durmuyorum galiba. Bel bölgem de yaglandı kilo alınca :) Bakayım topıgınıze de canim sağolasın.

Evet tatlım aynı bende o şekilde kilo alanlardanım . Yürüyüş bacaklar için yapılır gibi düşünme. En uzun kaslar bacaklarımızda mevcut ve yürüdükçe onları çalıştırıp daha fazla kalori harcıyoruz. Malesef ki bölgesel zayıflama diye birşey yok, en son kilo aldığımız yerden ilk aldığımıza doğru zayıflıyoruz.

Yani bölgesel çalışmalar mekik falan yaparak ancak karnımızdaki kasları güçlendiriyoruz buda kalori harcatır tabi hiç hareket etmemekden iyidir ama yürüyüşün sağladığı etkiyi göstermez.

En iyisi dediğim gibi biraz yürüyüş ( evde koridor müsaitse, giy ayakkabılarını hafif tempoda 10 dk 15 dk hızlı yürü arada hızlan onun bile faydasını görürsün inan , hiç olmadı tv izlerken olduğun yerde yürüyüş yapıyor gibi yap ) ardınada mekik ekleyebilirsin ondan sonra kuzum .. Basit tavsiyelerim senin için bu şekilde...

Kızlar niye hep kilo fazlası az olanlar geliyor yaaa !!! Kilosu aşırı olanlarda gelebilir anacıklarım, sportmen dedik diye ille az kilolu olmak gerekmiyor kızlar herkes gelebilir canlarım..
tatlımmm benimki gayet aşırı

tatlımmm benimki gayet aşırı
Hiçde aşırı falan değil bebeğim. Sen başarıya hedefine ilerleyen örnek bir kişisin kuzum Maşallah!
Ve sen incecik olacaksın yakın zamanda, o anlamda da örnek olacaksın inşallah.. Bakıyorum hep 3, 5 kilo fazlalar geliyor topiğimize:) istiyorum ki benim gibi fazlası olanlarda gelsin, herkes gelsin yani, haksız mıyım kuzum :)

kesinlikle herkes gelsin ki birlikte daha da güçlenelimm :) birlikte çok iyi sonuçlar alacağız kuzum :) az önce sevgilime soslu makarnayı nasıl yapacağını anlattım bir güzel fotoğrafını falan da attı yaptıktan sonra nasıl canım çekti anlatamam ama zayıf halimi hayal edip kendimi tutuyorummm

Uyguladığınız spor programına baktım da çok zor ya alışması zaman alır. Sigara kullanıyorum bir de ben bunu yapıcam diye ölürüm galiba Azıcık denedim de resmen ensemin arkası zonkladı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…