İçindeki şeker nedeniyle zayıflama sürecinde kontrollü yenmesi gerekir, yok öyle hergün yemeler.dondurmaya bende hayır diyemem yaz kış yerimm eşimde kızar kışın dondurmamı yenir diye
Ben 4 ay kullandım ise yaramadı sütümü artırıldı o kadar para tuzagi sakin almayin kuru uzumden farkı yok aksine şeker oranı çok yuksekGoji berry hiç denemedim, burada da bulamıyorum. Türkiye' den alacakdım tühh nasıl unuttum :)
Bunu duyduğum iyi aldı, boşuna bulmaya uğraşmayım canım sağol :))Ben 4 ay kullandım ise yaramadı sütümü artırıldı o kadar para tuzagi sakin almayin kuru uzumden farkı yok aksine şeker oranı çok yuksek
canım max 30 a ara vermeden devam ettin mi.Bende az önce Max30 2. Ay 1. Hafta 6. Gün PULSE yaptım 20 dk.lık esneme programa, yarın dinlenme günü. Pazar günü 2. Ayın 2. Haftasına başlıycam inşallah , sonuna da pilates eklemek niyetindeyim...
Her akşam düzenli olarak ailecek 1 kutu dondurma yiyerekKaç kilo yedin kıı aldın o kadar dondurmayla bebişim :)
Aa bilmiyordum canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinBen 4 ay kullandım ise yaramadı sütümü artırıldı o kadar para tuzagi sakin almayin kuru uzumden farkı yok aksine şeker oranı çok yuksek
Canım bir kere sadece sporla kilo vermek çok zor, eğer beslenmene dikkat etmezsen, az alır veya sabit kalırsın..canım max 30 a ara vermeden devam ettin mi.
peki sonuçlar nasıl. 2 ayı geçmişsin. kilo verebildin mi.
bende denemeyi düşünüyorum.
Kız sen sporunu yaptın mı bu akşam, hiç çaktırmıyor yaa :)) eşin maça gidecekdi sende sporunu yapacakdın ne oldu şekerim ????????Her akşam düzenli olarak ailecek 1 kutu dondurma yiyerek
Çok güzel tatlım aşırı bir kilonda yok Maşallah..İyi geceler ben de 1 nisan günü diyete başlamıştım 1.64 boy kilom 62 hedef 55 inşallah başarabilirim :) Kendimce evde ağırlık çalışıp mekik çekip lastikle çalışıyorum. Umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız :)
Haftanın 5 günü çalışıyorum ve isim masa başı. Sabah 6 buçukta evden çıkıp akşam 7 7 buçuk arası evde oluyorum. Hiç halim kalmıyor ya. Bunları bile zar zor yapıyorum canim. Enerjim olmuyor hiç :) Kardio için siz ne yapıyorsunuz koşuyor musunuz?Çok güzel tatlım aşırı bir kilonda yok Maşallah..
Bebeğim birazda Kardio yap daha hızlı kilo verirsin, yaptığın eğzersizleride sonuna ekle canımcıım, nacizane tavsiyem bebeğim..
Eve gelirken 15 dk yürüsen o bile senin için Kardio çalışması olur kuzum. Ya da evde leslie 2 veya 3 mil yürüyüş programı yapabilirsin.. Senin yaptığın çalışma bölgesel çalışmaya giriyor, kaslanmana yardımcı olur ama yağlarını azaltmada istediğin sonuçu göremezsin kısa zamanda.. O nedenle en basit kardio yürüyüş canım dediğim gibi seni fazlada zorlamaz.Haftanın 5 günü çalışıyorum ve isim masa başı. Sabah 6 buçukta evden çıkıp akşam 7 7 buçuk arası evde oluyorum. Hiç halim kalmıyor ya. Bunları bile zar zor yapıyorum canim. Enerjim olmuyor hiç :) Kardio için siz ne yapıyorsunuz koşuyor musunuz?
Aslında ben kilolarimi bölgesel alıyorum. Alt bedenim ince üst bedenim kalın. Sırt bölgemi özellikle inceltmek istiyorum. Omuzlar geniş memis ler de büyük olunca çok iri görünüyorum. Sırtım da yağlanmış dik de durmuyorum galiba. Bel bölgem de yaglandı kilo alınca :) Bakayım topıgınıze de canim sağolasın.Eve gelirken 15 dk yürüsen o bile senin için Kardio çalışması olur kuzum. Ya da evde leslie 2 veya 3 mil yürüyüş programı yapabilirsin.. Senin yaptığın çalışma bölgesel çalışmaya giriyor, kaslanmana yardımcı olur ama yağlarını azaltmada istediğin sonuçu göremezsin kısa zamanda.. O nedenle en basit kardio yürüyüş canım dediğim gibi seni fazlada zorlamaz.
Biz Bazı arkadaşlarla Insanity Max30 yapıyoruz, spor sayfasında topiğimiz var, merak edersen inceleyebilirsin tatlım..
Evet tatlım aynı bende o şekilde kilo alanlardanım . Yürüyüş bacaklar için yapılır gibi düşünme. En uzun kaslar bacaklarımızda mevcut ve yürüdükçe onları çalıştırıp daha fazla kalori harcıyoruz. Malesef ki bölgesel zayıflama diye birşey yok, en son kilo aldığımız yerden ilk aldığımıza doğru zayıflıyoruz.Aslında ben kilolarimi bölgesel alıyorum. Alt bedenim ince üst bedenim kalın. Sırt bölgemi özellikle inceltmek istiyorum. Omuzlar geniş memis ler de büyük olunca çok iri görünüyorum. Sırtım da yağlanmış dik de durmuyorum galiba. Bel bölgem de yaglandı kilo alınca :) Bakayım topıgınıze de canim sağolasın.
tatlımmm benimki gayet aşırıKızlar niye hep kilo fazlası az olanlar geliyor yaaa !!! Kilosu aşırı olanlarda gelebilir anacıklarım, sportmen dedik diye ille az kilolu olmak gerekmiyor kızlar herkes gelebilir canlarım..
Hiçde aşırı falan değil bebeğim. Sen başarıya hedefine ilerleyen örnek bir kişisin kuzum Maşallah!tatlımmm benimki gayet aşırı
kesinlikle herkes gelsin ki birlikte daha da güçlenelimm :) birlikte çok iyi sonuçlar alacağız kuzum :) az önce sevgilime soslu makarnayı nasıl yapacağını anlattım bir güzel fotoğrafını falan da attı yaptıktan sonra nasıl canım çekti anlatamamHiçde aşırı falan değil bebeğim. Sen başarıya hedefine ilerleyen örnek bir kişisin kuzum Maşallah!
Ve sen incecik olacaksın yakın zamanda, o anlamda da örnek olacaksın inşallah.. Bakıyorum hep 3, 5 kilo fazlalar geliyor topiğimize:) istiyorum ki benim gibi fazlası olanlarda gelsin, herkes gelsin yani, haksız mıyım kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?