Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

bendede var o dvd sen bi dene bakalım nasıl

Zaten suan en büyük tehlike dondurmaaaa
Napcaz bizz
E dondurma da mı yemeyelim ölek o Zaman niye yaşıyozki tövbe ya, dondurmamın nesi var açık dondurma olacak abartmamak kaydıyla yenebilir ya onu yeme bunu iyi valla, hele biri çıksın dondurma yasak kilo aldırıyor desin kürekle ağzının ortasına vururum valla

Akşam yemeğinde
5 yk kadar bulgur pilavı
2 yk tavuk sote
Cacık yedim

Bir ufak porsiyon da puding :/

970 kalori almışım bugün sadece

Kızlar bir saat önce Ebru Şallı 21 günde yağları eritin programını bitirdim. Max da dinlenme günümdü bugün, bi deneyim dedim. Fazlaca uzun ya, etkili olacağını düşünüyorum ama hergün bu kadar zaman ayırmak benim için zor. Max30 arkasına şöyle yarım saatlik bir pilates çalışması ekleme niyetindeyim..sadece karın sırt çalıştıran bir çalışma olabilir belki.. Araştırıyorum hala hangisini yapsam diye...

bendede var o dvd sen bi dene bakalım nasıl
Ben şu linkdeki pilatesi eklemeyi düşünüyorum.. 25 dk lık programları var. Aşağıdaki karın, sırt ve oblik kaslarını çalıştıran bir program... Senin internetin kotalıydı biliyorum. O yüzden sende Ebru Şallı nın karın çalıştıran pilatesini ıygulaya bilirsin , ne dersin ?

En geç 6 ya da 6 buçukta yemeye çalışıyorum canım akşam yemeğimi. Gece açlık hissedersem de 1 bardak süt içiyorum :)
Sen çok dikkatli, düzenli ve prensipli gidiyorsun bebeğim Maşallah sana kuzum.. İnşallah hedefine varacaksın incecik olacaksın tatlım. Azminden ve prensiplerinden dolayı tebrik ederim kuzum seni

çok ii olur cabım öle yapalım ne zaman yapıyoruz iki çocukla inş yetilebilirim
Ben yarın Max30 2. Hafta 1. Günümü yapıcam, arkasına eklerim inşallah kuzum... Sen yukarda koyduğum video yu izleyemezsin demi ? Aslında keske yapabilsen fazla uzun değil.. Napalım sende şimdilik ebru şallı karın pilatesi yarım saatini eklemeye çalış tatlım. Yarın başlıyoruz yani eklemeye :))

Sen çok dikkatli, düzenli ve prensipli gidiyorsun bebeğim Maşallah sana kuzum.. İnşallah hedefine varacaksın incecik olacaksın tatlım. Azminden ve prensiplerinden dolayı tebrik ederim kuzum seni
canım benim nasıl iyi geliyor desteğin çok teşekkür ederim ben kendimi bildim bileli hep kiloluydum, daha önce de spora diyete başladığım oldu ama hep yarıda bıraktım ve geri aldım kiloları. bu sefer bırakmamakta kararlıyım, 23 yaşındayım ve kilom çok çok fazla yaşıma göre. Önce kendim için zayıflamak istiyorum hem sağlık açısından hem de kendime güvenimin gelmesinde bu etkili olacak. Daha sonra ise sevgilim için, bana her halimle aşık olan bir sevgilim var bugüne kadar kilo konusunda hiçbir olumsuz görüşü olmadı ama ben yine de onun gözüne daha güzel gözükmek istiyorum

Bu kez sonuna kadar götürüp incecik olacagına eminim tatlım.. Sevgilininde seni her halinle beğeniyor olması çok güzel, yüzeysel bakan biri değil demek ki ne mutlu sana.. Ama sen genede dediğin gibi öncelikle kendin için zayıfla daha yaşın çok genç bebeğim, en güzel yıllarındasın Maşallah, ilerde pişmanlık yaşamamak için kendine özgüveninin tam olduğu yılları yaşamak için bunu başarmalısın ve başaracaksında Allah' ın izniyle kuzum :))

Bu sefer farklı olacak hissediyorum :) Bırakmama sakın izin vermeyin size emanet ettim kendimi inşallah tatlım inşallahh :) hepbirlikte güzel sonuçlar elde edeceğiz :)

Bu arada bu akşam yürüyüşe çıkmadım başım çok ağrıyor uzanmak istiyorum sadece
bugün az kalori tükettiğim için ve 3 mile leslie de yaptığım için çok problem etmiyorum bu durumu :)

Yarın da benim izin günüm ne yesem şimdiden heyecanlandım

Bugün yaptın zaten sporunu... Yoğurt ye biraz başağrına iyi gelir..
Bırakmıyalım birbirimizi hepimizin birbirimize ihtiyacı var kuzum.
Yarın yumurtalı menülerden gidersin işde kuzum :)

Bugün yaptın zaten sporunu... Yoğurt ye biraz başağrına iyi gelir..
Bırakmıyalım birbirimizi hepimizin birbirimize ihtiyacı var kuzum.
Yarın yumurtalı menülerden gidersin işde kuzum :)
yumurtayı iyi hatırlattın canım yarın alayım :)
gojiberi denediniz mi hiç?

Kimsenin demesine gerek yok,en iyi örnek ben varım dondurmadan 1 ayda 4~5 kilo aldığımı bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…