Çok haklısın canım sağol ilgilenip bilgilendirdiğin için :)) Hemen yarın yumurta alıp dediğin gibi deneyeceğim hem yapımı da çok kolay benim için iyi olur :) Evde yaşıyorum ama mutfakla hiç mi hiç aram yok diyete girdiğimden beri zorluyorum artık kendimi bir şeyler yapmak içinYumurta özellikle diyet yaparken hem tok tutuyor hem zayıflatıyor hemde çokk kolaylık helede sen gibi öğrenciler için kolay alternatif tatlım. Ben ilk kilo vermeye başladığımda sabah normal karatay kahvaltı, akşam sebzeli yumurta omlet ve yogurt , salata ile bir ayda 7 kilo vermişdim .. Ailenden uzakda zor tabii yurttaysan bide dahada zor şekerim.. Allah kolaylık versin canımcıım.
Bence ilk Zumba yap, leslie' yi sonrasına al.. Vücudun da şaşırsın, sonuçları daha iyi olur göreceksin kuzum :)
Çok zor bir durum benim başıma gelmisti3 mile leslie + 5 dakika zumba denemesi yapıp tam kendimi duşa atacakken suların kesik olduğunu öğrenmek
O durumu fırsata çevirdim o kadar terlemişken ve bekliyorken boş durmayayım birkaç hareket daha yapayım dedimÇok zor bir durum benim başıma gelmisti
Haber et bize de kuzum :) afiyet olsun kahve için de :))Benim bugün normalde Max30' a göre dinlenme günüm ama Ebru Şallı ile 21 günde yağlarınızdan kurtulun pilates çalışmasına bi deneme çekicem inşallah kızlar :) şimdi spor öncesi kahvemi içiyorum ( şekersiz tabiki ) sonra giyinicem bakalım neler olacak anacıklarım :))
Süpersin benim hiç canım istemiyor 64 takıldım kaldım tık yok zayiflayamiyorumO durumu fırsata çevirdim o kadar terlemişken ve bekliyorken boş durmayayım birkaç hareket daha yapayım dedim
Ben de 1 2 haftadır duraklama dönemimdeyim ama moralimi bozmamaya çalışıyorumSüpersin benim hiç canım istemiyor 64 takıldım kaldım tık yok zayiflayamiyorum
Mutfagın varsa sğper o zaman kuzum. Tereyağ ve zeytinyag da bulundur, ister tereyağda ister zeytinyağda yap omletlerini... Yarım kaşık tereyağla hem lezzetli hem de doyurucu süper tarıfier olur... Bak sana birkaç öneri yazıyım aklında olsun o vakit şekerim :)Çok haklısın canım sağol ilgilenip bilgilendirdiğin için :)) Hemen yarın yumurta alıp dediğin gibi deneyeceğim hem yapımı da çok kolay benim için iyi olur :) Evde yaşıyorum ama mutfakla hiç mi hiç aram yok diyete girdiğimden beri zorluyorum artık kendimi bir şeyler yapmak için
Hımm dediğin çok mantıklı zumbayla biraz daha haşır neşir olayım o zaman ben :)
Spor yapıyordun demi kuzum spor çeşidini değiştir.. Benim Rachele yazdığım yumurta diyetini dene birkaç gün , hareket başlar emin ol..Süpersin benim hiç canım istemiyor 64 takıldım kaldım tık yok zayiflayamiyorum
ayy çok sağol canım ben denerim hep bunları :) kuzum ben hafrata 1 gün izin günü yapıyorum kendime. hem metabolizmamı şaşırtıyorum o düzene alışıp yavaşlamasın diye hem de benim için motive oluyor :)Mutfagın varsa sğper o zaman kuzum. Tereyağ ve zeytinyag da bulundur, ister tereyağda ister zeytinyağda yap omletlerini... Yarım kaşık tereyağla hem lezzetli hem de doyurucu süper tarıfier olur... Bak sana birkaç öneri yazıyım aklında olsun o vakit şekerim :)
Yumurtayı, mantarlaveya ıspanaklaveya sadece soğanla vaya menemen şeklinde hatta kabakla dahi yapabilirsin.. Bolca yap ekmeksiz doyana kadar yiyebilirsin.. Yanında da yoğurt yiyebilirsin.. Bazende salatama 2,3 haşlanmış yumurta koyup yerdim.. Ton balıklı yağsız kutularda olanlardan onuda salataya koy limon biraz zeytinyağ gezdir ohh misss doyurucu ve kilo verdirici çok ... Tabi arada bir hafta 10 günde bir kendine bir günlük hafif kaçamak izinleri verebilirsin, ben bir ay hiç kaçamak yapmamışdım ama iste kendine göre ayarlarsın kuzum :)
Sporuna vücudun alışmış demek ki, dediğim gibi Zumbayı ön plana al tatlım yemenede dikkat ediyorsan kıpırdama başlar inşallahBen de 1 2 haftadır duraklama dönemimdeyim ama moralimi bozmamaya çalışıyorum
Süper o zaman tatlım :)ayy çok sağol canım ben denerim hep bunları :) kuzum ben hafrata 1 gün izin günü yapıyorum kendime. hem metabolizmamı şaşırtıyorum o düzene alışıp yavaşlamasın diye hem de benim için motive oluyor :)
evet canım dediğini uygulayacağım inşallah tekrar eski hızla kilo vermeye başlarımmSporuna vücudun alışmış demek ki, dediğim gibi Zumbayı ön plana al tatlım yemenede dikkat ediyorsan kıpırdama başlar inşallah
Etmem mi hiç kıı :)) hemen ederim hemde :))Haber et bize de kuzum :) afiyet olsun kahve için de :))
Yumurta yiyorum emziriyorum da valla tık yok geçen yazdan beri 68 dim 64 oldum 9 geçti 4 kilo gitti o kadar zor kilo veriyorum ki kiloyu da alırken çok geç alıyorumSpor yapıyordun demi kuzum spor çeşidini değiştir.. Benim Rachele yazdığım yumurta diyetini dene birkaç gün , hareket başlar emin ol..
Emzirdiğin için sütde kilonu fazla çıkarıyor görünebilir.. Regl olmuyorsan eger oda biraz sıkıntı yapıyor olabilir. Seda' yı tanıyorsun oda spor delisi ama kilosu aylardır takıldı kızcagızın ama bu hafta ümitliyim ondan bakalım yemesine dikkat ediyor inş kıracak takılmasını... Yumurta yiyip yanında diğer şeyleride yiyince o kadar kilo vermekde farkı göremedim ben , yazdığım şekilde yapınca tıkır tıkır gitti ve açlıkda çekmedim hiç.. Belki öyle deneye bilirsin şekerim , en azından birkaç gün bi deneme çek bakalım ne olacak :)Doğumda aldım daha veremedim 80 den 64 düştüm ite kaka oğlum 14 aylık oldu
Ben kilo almazsin takı hamile kalana kadar seda ile ayniyiz oda olmuyor adet bende olmuyorum pazartesi tüm kan tahlilleri mi yapacağım şeker çok düşük bende başım dönüyor eğer öğün atarsam elim ayağım titriyor ikinci sezeryanı bünyem kaldırma di çok zor tsk ederim canım cevapların içinEmzirdiğin için sütde kilonu fazla çıkarıyor görünebilir.. Regl olmuyorsan eger oda biraz sıkıntı yapıyor olabilir. Seda' yı tanıyorsun oda spor delisi ama kilosu aylardır takıldı kızcagızın ama bu hafta ümitliyim ondan bakalım yemesine dikkat ediyor inş kıracak takılmasını... Yumurta yiyip yanında diğer şeyleride yiyince o kadar kilo vermekde farkı göremedim ben , yazdığım şekilde yapınca tıkır tıkır gitti ve açlıkda çekmedim hiç.. Belki öyle deneye bilirsin şekerim , en azından birkaç gün bi deneme çek bakalım ne olacak :)
80 den 64 e çok iyisin bebeğim daha ne işde, kilo azaldıkca zor gidiyor hem.. Hızlı kilo almaman da süpermiş. Ben hem hızlı veririm hemde hızlı alırım, hangisi iyi bilmem ama :) hızlı almak hiç iyi değil orası açık
Kuzum zaten iyi kilon Maşallah, aceleye gerek yok sporlarına devam et reglin düzene girince tıkır tıkır gider zaten inşallah. Sakince gitsin o zaman kilolar bebeğim :)Ben kilo almazsin takı hamile kalana kadar seda ile ayniyiz oda olmuyor adet bende olmuyorum pazartesi tüm kan tahlilleri mi yapacağım şeker çok düşük bende başım dönüyor eğer öğün atarsam elim ayağım titriyor ikinci sezeryanı bünyem kaldırma di çok zor tsk ederim canım cevapların için
Evet canım ama gün içinde yeterince sebze meyve et yersen tatlı krizine de girmezsin. Yani aslında benimde demek istediğim bu bir dilim kek 300 kalori olsa 2 dilim 600 kalori sağlıklı besinlerle günde 1000c kalori alsan ayda 5 Kilo rvsnunahat vercirsin. Tüm gün çok z yiyince insan gördüğü şeylere dayanamıyo sonra. Geçen tv8 de bi diyetisyen kadın çıktı çok düşük kalorilindiyet yaparsaniz vücut kıtlık alarmı verir ve metabolizma durur ve siz normal yemeye geçtiğinizde tekrat az yemek gelebilir ve yine aç kalabilirim diyip (kıtlık alarmı tam olarak bu) yediğin her şeyi yağ olarak depolar dedi. Yani ben senin iyiliğin için dedim sonrada kızdım kendime ne karışıyosun dedim ama burda olma amacımız birbirimize yardimci olmak yoksa beni yanlış anlama lütfen. Bol sebze ve et tüketmek yeteri kadarda meyve yemek zaten seni zayiflatır. Ayrıca hızlı kilo vermelerde vücut kendini tiparlayacak zaman bulamıyo ve doforme oluyo. Sarkmalar vs. Sen hiç 350 kalorilik diyet veren bir diyetisyen duydun mu? Bi muzaffer kuşan vardı onun da kliniğine 2 kişi öldü adamın kliniği kapatılıp meslekten ihraç edildi. Bir de ben bir diyet grubundaydim daha önce bir mühendis kız uzun süre 300 kalori civarı diyet yaptı yapma etme dedik ama devam etti sonra kalp ve kas erimesi yüzünden hastaneye yatırdı lar. Sonra kız baya pişman oldu yazdı bize dedikleriniZi kabullenmek istememiştim falan dedi. Velhasıl kelam benim tüm bunları demem seninde sağlığın için.
evet Can'ım çok haklısın bunların hepsini biliyorum ama benim tatlı sorunum var yani 2000 kalorilik sebze protein olsa da illa çikolatalı birşey yicem yani, onu aşmaya çalışıyorum işte yine de çok sağol tabii kiEvet canım ama gün içinde yeterince sebze meyve et yersen tatlı krizine de girmezsin. Yani aslında benimde demek istediğim bu bir dilim kek 300 kalori olsa 2 dilim 600 kalori sağlıklı besinlerle günde 1000 kalori alsan ayda 5 Kilo rahat verirsin. Tüm gün çok z yiyince insan gördüğü şeylere dayanamıyo sonra. Geçen tv8 de bi diyetisyen kadın çıktı çok düşük kalorilindiyet yaparsaniz vücut kıtlık alarmı verir ve metabolizma durur ve siz normal yemeye geçtiğinizde tekrat az yemek gelebilir ve yine aç kalabilirim diyip (kıtlık alarmı tam olarak bu) yediğin her şeyi yağ olarak depolar dedi. Yani ben senin iyiliğin için dedim sonrada kızdım kendime ne karışıyosun dedim ama burda olma amacımız birbirimize yardimci olmak yoksa beni yanlış anlama lütfen. Bol sebze ve et tüketmek yeteri kadarda meyve yemek zaten seni zayiflatır. Ayrıca hızlı kilo vermelerde vücut kendini tiparlayacak zaman bulamıyo ve doforme oluyo. Sarkmalar vs. Sen hiç 350 kalorilik diyet veren bir diyetisyen duydun mu? Bi muzaffer kuşan vardı onun da kliniğine 2 kişi öldü adamın kliniği kapatılıp meslekten ihraç edildi. Bir de ben bir diyet grubundaydim daha önce bir mühendis kız uzun süre 300 kalori civarı diyet yaptı yapma etme dedik ama devam etti sonra kalp ve kas erimesi yüzünden hastaneye yatırdı lar. Sonra kız baya pişman oldu yazdı bize dedikleriniZi kabullenmek istememiştim falan dedi. Velhasıl kelam benim tüm bunları demem seninde sağlığın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?