Evet şekerim ben inşallah yarın başlıcam kısmet olursa, kobay benim yorumları yazarım :))Kuzum evde hurma var amma 3 gün yetmez. Türk marketinden almak lazım.. Sen bi dene bakalım, yolu aç bizde gelelim kız peşinden :)
Bende hurma fazla yok , Türk marketinde alınca yaparım bende inş kuzum :)bende yapmak istiyorum detay sorarım sana abla önce hurma detoksunu bi yapalım da ne dersin sen de katıl bize
program adı haftası nerde ayy ??? Bravo , tatlı yorgunluk kuzum onlar :)bittiii bittiiimmmmm
titiretti beni :))
peşine yoğurtlu elmalı tarçınlı karışım yedim
normale döneceğiz hep beraber kuzum, gidecek o yağlar incecik olcaz inş :)Bu akşam bakayım canım buna not aldım teşekkür ederim. Canım özellikle göbek ve bacağımın üst kısmı. Dizimden altı çok ince bu yüzden kötü bir görüntü oluyor çok
denerim bi kuzum. Bugün yaptığım çalışmayı sevmedim pek etkili gelmedi yanii, Ebru' nun dünkü çalışması daha etkiliydi, ama dediğin doğru yarımsaate sığacak programı uzatmışda uzatmış 1,30 saat yapmış hasbam yaa.. Biloglates de ne kız bi bakayım anam :)İlte denemediğinden öyle diyorsun süresine bakma sen Bi dene o 15 dk sana 45 dk gibi gelecek, süresine bakıp ta aldanma yani
Ayrıyetten pilates olarak da ben Ebru sevmiyorum çok geveze gereksiz yere uzatıyor onun yetine bilogilates daha iyi
:)) ayy gene güldürdün şekerim ya .. Kız çocuklarına acıdığımdan kobay falan demiycem yaa :)) yoksa çok pis yüklenecekdim sana bu konuda ama kalsın anam :))Evet şekerim ben inşallah yarın başlıcam kısmet olursa, kobay benim yorumları yazarım :))
:)))) sizin için öne atıyorum kendimi, bakalım acıkma durumları vs Nasıl olacak:)) ayy gene güldürdün şekerim ya .. Kız çocuklarına acıdığımdan kobay falan demiycem yaa :)) yoksa çok pis yüklenecekdim sana bu konuda ama kalsın anam :))
Tracey mallet evet bu kadın YouTube de kanalı var kol bacak göbek her bölge var her gün iki video yap karışık, mesela bir gün kalça bacak, Bi gün kol karın şeklimde etkisine inanmıcaksın garanti veriyorum şekerimBuem Seda yarın bunu ekliycem inş.. Etkiliye benziyor... Top yerine kırlent kullanırım artık :)
Kaizen- sende bunu ekleyebilirsin kuzum leslie arkasına ...
Sağol şekerim aa iki program eklemek de akıllıca kız hay sen çok yaşa , kısa olunca sevmiyorum ben ama iki program süper ..tracey Mallet arkasına Xhit Daily ekleyim ( bu kadının programlarını seviyorum aslında nasıl unutmuşum Jill yaparken arasıra çalışmışdım, iyi ki hatırlattın kuzum sağol baby :) )Tracey mallet evet bu kadın YouTube de kanalı var kol bacak göbek her bölge var her gün iki video yap karışık, mesela bir gün kalça bacak, Bi gün kol karın şeklimde etkisine inanmıcaksın garanti veriyorum şekerim
Popsugar da var ama ordakiler biraz zor bilmem Nasıl gelir sanaSağol şekerim aa iki program eklemek de akıllıca kız hay sen çok yaşa , kısa olunca sevmiyorum ben ama iki program süper ..tracey Mallet arkasına Xhit Daily ekleyim ( bu kadının programlarını seviyorum aslında nasıl unutmuşum Jill yaparken arasıra çalışmışdım, iyi ki hatırlattın kuzum sağol baby :) )
Ara öğün var mı peki?Can'ım 3 gün boyunca günde 3 öğün şeklimde 7 adet hurma be bir tabak yağsız yoğurt yiyorsun
Süpersin canımmŞekerlerim Max30 2. Ay 2. Hafta 1. Gün programı MAX OUT CARDIO ve arkasına 20 dk lık pilates yaptım.. Yaptığım pilates çalışmasını pek sevmedim.. Hala ekleme program için arayışdayım bakalım canlarım.
Ee başka spor yapan kimler bugün ??
Canım yarın deneteceğim ben de bunu leslieden sonraBuem Seda yarın bunu ekliycem inş.. Etkiliye benziyor... Top yerine kırlent kullanırım artık :)
Kaizen- sende bunu ekleyebilirsin kuzum leslie arkasına ...
Aa buna da bakayım fena mı olur kızPopo büyütmek isteyenlere gelsin anacıklarım :))
Zor bana dayanmaz bebeğim :) ben kolay olanı sevmiyorun zaten, hala anlıyamadın mı kızz :)) dur kız çorba yapmıyalım birden... Deniye deniye gitcez yaww :)Popsugar da var ama ordakiler biraz zor bilmem Nasıl gelir sana
Bende yarın ikisini ekliycem şekerim :) birlikde etkilerini değerlendiririz kızz :))Ara öğün var mı peki?
Süpersin canımm
Canım yarın deneteceğim ben de bunu leslieden sonra
Aa buna da bakayım fena mı olur kız
aynen canım iyi sonuçlar alırız inşallah :))Bende yarın ikisini ekliycem şekerim :) birlikde etkilerini değerlendiririz kızz :))
Ara öğün var mı peki?
Hayır Can'ım yok
Zor bana dayanmaz bebeğim :) ben kolay olanı sevmiyorun zaten, hala anlıyamadın mı kızz :)) dur kız çorba yapmıyalım birden... Deniye deniye gitcez yaww :)
Hamburger yanında pomes de var mıydı kuzumBu arada bugün izin günüm olmasına rağmen iki öğünüme de dikkat ettim sadece akşam hamburger yedim üzerine de 2 top dondurma :/
Ama sabahtan beri iyi yürüyorum 12685 adım atmışım bugün
Ancak bu ara suyu az içtiğimi fark ettim sadece 1 litre içmişim sabahtan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?