Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

bende yapmak istiyorum detay sorarım sana abla önce hurma detoksunu bi yapalım da ne dersin sen de katıl bize
Bende hurma fazla yok , Türk marketinde alınca yaparım bende inş kuzum :)
bittiii bittiiimmmmm
titiretti beni :))
peşine yoğurtlu elmalı tarçınlı karışım yedim
program adı haftası nerde ayy ??? Bravo , tatlı yorgunluk kuzum onlar :)
Bu akşam bakayım canım buna not aldım teşekkür ederim. Canım özellikle göbek ve bacağımın üst kısmı. Dizimden altı çok ince bu yüzden kötü bir görüntü oluyor çok
normale döneceğiz hep beraber kuzum, gidecek o yağlar incecik olcaz inş :)
denerim bi kuzum. Bugün yaptığım çalışmayı sevmedim pek etkili gelmedi yanii, Ebru' nun dünkü çalışması daha etkiliydi, ama dediğin doğru yarımsaate sığacak programı uzatmışda uzatmış 1,30 saat yapmış hasbam yaa.. Biloglates de ne kız bi bakayım anam :)

Evet şekerim ben inşallah yarın başlıcam kısmet olursa, kobay benim yorumları yazarım :))
:)) ayy gene güldürdün şekerim ya .. Kız çocuklarına acıdığımdan kobay falan demiycem yaa :)) yoksa çok pis yüklenecekdim sana bu konuda ama kalsın anam :))

Şekerlerim Max30 2. Ay 2. Hafta 1. Gün programı MAX OUT CARDIO ve arkasına 20 dk lık pilates yaptım.. Yaptığım pilates çalışmasını pek sevmedim.. Hala ekleme program için arayışdayım bakalım canlarım.
Ee başka spor yapan kimler bugün ??

:)) ayy gene güldürdün şekerim ya .. Kız çocuklarına acıdığımdan kobay falan demiycem yaa :)) yoksa çok pis yüklenecekdim sana bu konuda ama kalsın anam :))
:)))) sizin için öne atıyorum kendimi, bakalım acıkma durumları vs Nasıl olacak
Bilogilates casey ho... Bu konuda çok ünlü harika videoları ve çalışma takvimleri var....
YouTube de kanalı var, kesinlikle bakmalısın ben bölgesel çalışacağım Zaman yani inşallah ideal kiloya 5 kalınca hem barre hem xhit dhaily hem bilogilates yapıcam çok seviyorum bu üçlüyü

Buem Seda yarın bunu ekliycem inş.. Etkiliye benziyor... Top yerine kırlent kullanırım artık :)
Kaizen- sende bunu ekleyebilirsin kuzum leslie arkasına ...
Tracey mallet evet bu kadın YouTube de kanalı var kol bacak göbek her bölge var her gün iki video yap karışık, mesela bir gün kalça bacak, Bi gün kol karın şeklimde etkisine inanmıcaksın garanti veriyorum şekerim

Sağol şekerim aa iki program eklemek de akıllıca kız hay sen çok yaşa , kısa olunca sevmiyorum ben ama iki program süper ..tracey Mallet arkasına Xhit Daily ekleyim ( bu kadının programlarını seviyorum aslında nasıl unutmuşum Jill yaparken arasıra çalışmışdım, iyi ki hatırlattın kuzum sağol baby :) )

Popsugar da var ama ordakiler biraz zor bilmem Nasıl gelir sana

Can'ım 3 gün boyunca günde 3 öğün şeklimde 7 adet hurma be bir tabak yağsız yoğurt yiyorsun
Ara öğün var mı peki?

Süpersin canımm
Buem Seda yarın bunu ekliycem inş.. Etkiliye benziyor... Top yerine kırlent kullanırım artık :)
Kaizen- sende bunu ekleyebilirsin kuzum leslie arkasına ...
Canım yarın deneteceğim ben de bunu leslieden sonra

Popo büyütmek isteyenlere gelsin anacıklarım :))
Aa buna da bakayım fena mı olur kız

Bu arada bugün izin günüm olmasına rağmen iki öğünüme de dikkat ettim sadece akşam hamburger yedim üzerine de 2 top dondurma :/
Ama sabahtan beri iyi yürüyorum 12685 adım atmışım bugün
Ancak bu ara suyu az içtiğimi fark ettim sadece 1 litre içmişim sabahtan beri

haftasonu denerim belki ben de canım okuldayken zor olur haftaspnu daha iyi tutabilirim kendimi :)

Hamburger yanında pomes de var mıydı kuzum neyse haftada bir göz yumalım artık :)
Çok iyi yürümüşsün Maşallah , yaklaşık kaç km ediyor bilgin var mı? Aman suyu ihmal etme gece tamamla 2,5-3 lt ye tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…