- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
Hayırlı bir hafta başlangıcı olsun şekerlerim hepinize
Az evvel
2 haşlanmış yumurta
Yağlı peynir avuç içi kadar vardı sanırım
Yeşil zeytin
Yeşil sivri biber 1 tane
Şekersiz çay
İle kahvaltımı yaptım, ekmek yemedim hiç .. Bu hafta artık kaçamaklarımı yok etmeyi istiyorum..
Eee kızlar hafta sonları girmeyen arkadaşlar napıyor bakem, ptesi sabahları işler yoğun olur, gelememişler foruma hala :))
Afiyet olsun çok az yemişsinizkızlar günaydın, bugünkü kahvaltım,
Kahvaltı 130 kalori
Zeytinler (Küçük-Ekstra Büyük) 3 büyük
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir 15 g
Salatalık (Soyulmuş) 5 g
Kiraz Domates 20 g
Beyaz Ekmek 1 dilim
saol canım sabahları genelde böyle yiyiyorum aslında yumurtada oluyoduda unutmuşum sonrada vakit kalmadı yapmadım bende,artık yarınaAfiyet olsun, yumurta tok tutuyor beni vazgeçilmezimdir.
Afiyet olsun çok az yemişsiniz
maşallah sana ya azimli hatunGünaydınnn...
Ben sabah bir büyük bardak sıcak limonlu suyumu içtim, max 30 cardio yaptım
"510" ip atladım, 15 dk kadar bölgesel çalıştım
Şimdi de 7 adet hurmamı ve yoğurdumu yiyorum:)) inşallah acıkmam baya Bi doyırdu ama
Akşama da Zumba mı yapıcam
Bir ay sonra da memlekete gidebilirim oradayken spor salonuna gidip ağırlık çalışıcam, öyle düşünüyorum yani
O kadarcık mı kız, acıkırsın kesin birazdan, yumurta yeseydin, neyse açıkınca kır iki üç yumurta ye :)Sabah kahvaltısı Koca bir portakal :)
aynen benimde diyette vazgeçilmezim yumurta. Birde dün gece bir yazı paylaşmışdım, yumurta , tavuk ve ette zayıflatıcı madde varmış, zaten ne zaman tavuk yumurta yesem kilo verdiğimi biliyordum, ispatlanmış oldu :)Afiyet olsun, yumurta tok tutuyor beni vazgeçilmezimdir.
Afiyet olsun çok az yemişsiniz
Baya hirs yapmis bu hatun sanirim baya baya beni gececekmaşallah sana ya azimli hatun
Ben bu tempoyla bir haftanın sonunda bir bakıyormuşsun 10 kilo veriyormuşum ayyyy sevindirik olurum heralde
Oglen yemeginde yimirta yicem peynr aksamda. Brokoli haslamasi ustune de yogurt falanO kadarcık mı kız, acıkırsın kesin birazdan, yumurta yeseydin, neyse açıkınca kır iki üç yumurta ye :)
aynen benimde diyette vazgeçilmezim yumurta. Birde dün gece bir yazı paylaşmışdım, yumurta , tavuk ve ette zayıflatıcı madde varmış, zaten ne zaman tavuk yumurta yesem kilo verdiğimi biliyordum, ispatlanmış oldu :)
Merak ediyorum bakalım şu hurma diyetiyle ne kadar gidecek gerçekden senden tatlım .Ben bu tempoyla bir haftanın sonunda bir bakıyormuşsun 10 kilo veriyormuşum ayyyy sevindirik olurum heralde
Baya hirs yapmis bu hatun sanirim baya baya beni gececek
Ooo süper yarın 69 sun işde o zaman inş :)Oglen yemeginde yimirta yicem peynr aksamda. Brokoli haslamasi ustune de yogurt falan
Ayyy heyacan yaptım şimdi üstüne büyük Bir sorumluluk bindi kızzz10 kilomusen baya bi hırs yaptın herşey olabilir, hadi bakalım takipteyim senide
Sende bu hafta güzel vermişsin Begümüm 800 gr çok iyi Maşallah tatlım.ay evet ya azcık bizde hırs kapalım metebaturdan, böyle yerinde say say nereye kadar
sen rakama aldanma 29 şubattan bu zamana kadarki skorum o, 1 haftalık değilSende bu hafta güzel vermişsin Begümüm 800 gr çok iyi Maşallah tatlım.
Olsun vermişsin ya, sağlam emin ilerliyorsun işde kuzum :) almakdan çok çok iyi tatlım.. Ama hızlanacak bence sporunu düzene koydun artık hızlanırsın şekerim inş..sen rakama aldanma 29 şubattan bu zamana kadarki skorum o, 1 haftalık değil
İns yahu bole yiyipte kilo versem hic kacamak yapmamki ama takilip kaldi kilo ilk bas cok hizli verdimya hatirlarsan sanurim ondsn sen gittin geldin ben hala yerimde sayiyorum :)Ooo süper yarın 69 sun işde o zaman inş :)
Katiliyorum :)ay evet ya azcık bizde hırs kapalım metebaturdan, böyle yerinde say say nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?