Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Günaydınnn...
Ben sabah bir büyük bardak sıcak limonlu suyumu içtim, max 30 cardio yaptım
"510" ip atladım, 15 dk kadar bölgesel çalıştım
Şimdi de 7 adet hurmamı ve yoğurdumu yiyorum:)) inşallah acıkmam baya Bi doyırdu ama

Akşama da Zumba mı yapıcam
Bir ay sonra da memlekete gidebilirim oradayken spor salonuna gidip ağırlık çalışıcam, öyle düşünüyorum yani

Afiyet olsun, yumurta tok tutuyor beni vazgeçilmezimdir.

Afiyet olsun çok az yemişsiniz

maşallah sana ya azimli hatun

Sabah kahvaltısı Koca bir portakal :)
O kadarcık mı kız, acıkırsın kesin birazdan, yumurta yeseydin, neyse açıkınca kır iki üç yumurta ye :)
Afiyet olsun, yumurta tok tutuyor beni vazgeçilmezimdir.

Afiyet olsun çok az yemişsiniz
aynen benimde diyette vazgeçilmezim yumurta. Birde dün gece bir yazı paylaşmışdım, yumurta , tavuk ve ette zayıflatıcı madde varmış, zaten ne zaman tavuk yumurta yesem kilo verdiğimi biliyordum, ispatlanmış oldu :)

Oglen yemeginde yimirta yicem peynr aksamda. Brokoli haslamasi ustune de yogurt falan

Ben bu tempoyla bir haftanın sonunda bir bakıyormuşsun 10 kilo veriyormuşum ayyyy sevindirik olurum heralde
Merak ediyorum bakalım şu hurma diyetiyle ne kadar gidecek gerçekden senden tatlım .
Sporuna da hızlı başlamışsın kız Maşallah. Memlekete gitsende bizlesin demi ayy, yoksa göndermem ben seni kız özlerim inan ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…