Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Ayy en zor hareketi insan yapacak enerjiyi zor buluyor pnda demi kuzum .. Çok aşırı mı ağrı var acaba tatalım .. Hafifse eğer yavaş kontrollü şekilde bir dene o harekette zorlama hatta ağrı olursa es geç canım o hareketi..
Durumuna göre yap canım.. Ağrın olursa devam etme bir iki gin dinlen istersen .. İnşallah cabuk geçer..

Spor yaparken kontrollü gidin tatlılarım .. Diziniz mi acıyor hareketi hafifletin .. İlle onlarla yarışmayın .. Genel olarak yazdım bunu canım ..
Tamam ablacım öyle deneyeyim eğer ağrım olursa es geçerim. Şu an çok fazla yok ama gece arttı ablacım :/

Birkaç gün değil 10 gündür geceleri çalışıyorum kuzum , Ramazana bırakmak istemiyorum bazı işlerimi erkenden halletmek istiyorum ki Haziran ayı zaten iş olarak da yoğun bir ay . Mecburen böyle gidecek artık .. Napalım verdiğimiz kadar .. Ramazanda zaten uyumam ben hiç imsak sonrası yatarım yıllardır böyle :)

Aman sporumuzu yapalım aşırıya kaçmıyalım elbet gidecek..moral bozmuyorum hiç :))
Kuzum bana meyve ve sebze aşırı yemek yaramıyor.. Hemen ödem oluyor vücudumda .. Protein ağırlıklı ketojenik diyet tam benim bünyeme uygun olan , bol protein az karbonhidrat ( meyve sebzede de karbonhidrat olduğundan ölçülü yemem gerekiyor ) sebzeyle meyveyle kilo verenler nasıl veriyor anlamıyorum :))
Bozma tabi ki ablacım her bünye farklı önemli olan bırakmadan devam edebilmek :))

Büşracığım Hurma evde hala yok canım :)
Olsaydı çokdan deniycekdim .. Türk marketi bizden çok uzakda canım şehir dışında, hala gidemedik :KK43: ama bu hafta gitmemiz lazım Ramazan geliyor.. Aslında bir tek et ürünlerimiz eksik diğerleri vat bide hurma:) hurma alman marketlerinde de oluyor ama azıcık paketlerde ve bazıları şeker ilaveli falan oluyor almak istemedim oradan o yüzden :)
Aa abladım ablacım eğer giderseniz sen eve stok yap bence çünkü bir kere deneyince ve etkisini görünce benim gibi yapmak isteyeceksin hep eminim :))

Tamam ablacım öyle deneyeyim eğer ağrım olursa es geçerim. Şu an çok fazla yok ama gece arttı ablacım :/

Bozma tabi ki ablacım her bünye farklı önemli olan bırakmadan devam edebilmek :))
Şu an olmaması iyi kuzum inş geçmişdir ..
Bozmam tabiki kuzum birşekilde gidecek işde..

Aaa beraber yapalim mi abla ben de hurma aldigimda tabi :KK53: bu marketlerde satilanlar seker ilaveli mi acaba?:KK64:
Kuzum ben söz vermiyim canım , Büşra yapar belki, ben tavuk et aldığımda hemen pro diyetine başlıycam da bu gidişle ctesi ancak gidebileceğiz sanırım markete Ramazan gelmiş olacak :) yok Tr dekiler normaldir şeker ilaveli değildir canım :)

Aaa Allah kolaylık versin canım zor oluyordur.. Hastasın falan sandım ayy iyi bari tatlım , gördüğüme sevindim seni.. Kilo ne durumda şekerim :))

ikiside bir tohum canım protein antiaksidan ve aminoasit özellikleri var.. Kinoa bulgur gibi kullanılıyor karbonhdrat miktarı çok az..

Diyet yemekler bölümü açmayı istedim aslında ama dünden sonra vazgeçdim :)) bana kilo aldırıyor diyet yemekler kızz :))
hasta değildim ama tetkikten sonra oldum, adam resmen çiğnedi geçti, fenalık geldi içime,bundan sonra yoğun bir dönem beni bekliyor, düzeltilmesi gereken 1 milyon tane işim var :deli:sanırım eskisi kadar yoğun olamam :KK43:

bizde öyle bir iştah varki, diyet yemeği ile bile kilo alırız anacım :KK70:

kinoa falan duydum aslında ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum,çevremde de yok kullanan

hasta değildim ama tetkikten sonra oldum, adam resmen çiğnedi geçti, fenalık geldi içime,bundan sonra yoğun bir dönem beni bekliyor, düzeltilmesi gereken 1 milyon tane işim var :deli:sanırım eskisi kadar yoğun olamam :KK43:

bizde öyle bir iştah varki, diyet yemeği ile bile kilo alırız anacım :KK70:

kinoa falan duydum aslında ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum,çevremde de yok kullanan
Allah kolaylıklar versin Begümüm canım .. Arada bir yaz görün ama özleriz merak ederiz tatlım :)
Ya ben zaten fazla karıştırmıyorum normalde çünkü öyle veremiyorum dün hele diyet menüleri çorba oldu hep birlikde olunca diyette olsa korbohdrt miktarı tavan yaptı sanırım :) bana sebze ve meyve yaramıyor zaten çok az yemem gerekiyor.. Bir de kabızlık olunca :))

Kısırda falan deniyebilirsin kinoa yı bizde bulgur nerde kullanılıyorsa kullanılabiliyor gördüğüm tariflerde canım.. Pilavı bile oluyor :))
2013 yılında dünyada en faydalı yiyecek KINOA yılı olmuş hiç duymadık :))
Pek bi lezzeti çok gibi ama karbonu az diye bir de glutene alerjisi olan şişlik yaşıyanlar rahat kullanabilirler ..

Smiile Smiile tatlım yapabiliriz birlikte :))
Ablamın da açıkladığı gibi her öğün 7 hurma ve 1 kase yoğurt, müthiş tok tutuyor ve harika bir detoks. 2 gün yapıp -900 olmuştum :))

Ayy evet bende denedin sanmışdım :)
Kuzum şınav çekmen için kesinlikle kollarının güçlenmesi lazım.. Her gün dizlerinde çekmeye çalış 10 güne kalmaz çekersin bak gör önce dizde sonra normaline geçersin.. Normalini yaparken düzgün pozisyonda durmak önemli biri izlesin , ben mesela popoyu fazla kaldırıyormuşum bir zamanlar yapamıyordum eşim düzeltince hatamı şimdi kollarda güçlendi aralıksız 20 tane yapıyorum .. Barfiks için de hala güçlenmeye çok ihtiyacım var mesela benimde :)

Evet vücudun ilerde hatırlaması için yapmalısın :)) güldürdün kız beni :))
İşte bende popomu fazla kaldırıyormuşum veya omuzları indirmiyormuşum. Garip bir şeye dönüşüyor benim şınavım. Şınavdaki bu hüsrandan sonra bana demezler mi barfiks aleti alalım barfiks çekersin dedim daha neler artık barfiks ve ben yan yana düşünemiyorum. ben o aleti sallanmak için kullanırım dedim ve konuyu kapattım.
Akşamları yazamıyorum. Fırsat olmuyor. Bu akşam kısmetse yazıcam ne yiyip içtiğimi. Abla senin o kekleri falan görünce benimde canım direk keklere gitti. Ama ellerine sağlık çok güzel hepsi.
Birde bal yiyormusunuz bugün başım dönüyordu tansiyonum düşmüştü herhalde. Annem en azından bal ye dedi. ben yemedim Tuzlu ayran içtim ama kullandığım tuz kaya tuzu.

Ablamın da açıkladığı gibi her öğün 7 hurma ve 1 kase yoğurt, müthiş tok tutuyor ve harika bir detoks. 2 gün yapıp -900 olmuştum :))
7 fazla değil mi bende denemek isterim ama ya ters etki yaparsa bende. Birde öğünler ramazanda nasıl olacak

Sorma ablaa, resmen midemi büyütmüştüm, popom ve gobegimle beraber:KK53::KK53::KK53: kucukken annem nasil kizardi dolduramiyosun su kiyafetlerin icini bilmem ne diye :KK70: ergenlikten sonra da dolup tasiriyosun demeye basladi :KK53::KK53:
Bende lise başladığımda 43 kiloydum 59 kapattım sezonu. Benimde annem bana poposu yok derdi. Herkes anneme kızına yemek vermiyorsun kendin yiyorsun derdi. Hatta o kadar abartmışlardı ki göğsü çıkmayacak derlerdi. :KK53::KK53: Benim kemiklerim sayılıyordu. Ha somali li çocuklar ha ben fark yoktu arada. Ayy kirli çamaşırlarımı döktüm resmen:KK17::KK17:

Yaa Evet sinavlardan sonra yapalimm, sinav zamani stres oluyorum ben en son detoks denememde aksam Tum abur cuburlari gommustum vize zamani :(

İşte bende popomu fazla kaldırıyormuşum veya omuzları indirmiyormuşum. Garip bir şeye dönüşüyor benim şınavım. Şınavdaki bu hüsrandan sonra bana demezler mi barfiks aleti alalım barfiks çekersin dedim daha neler artık barfiks ve ben yan yana düşünemiyorum. ben o aleti sallanmak için kullanırım dedim ve konuyu kapattım.
Akşamları yazamıyorum. Fırsat olmuyor. Bu akşam kısmetse yazıcam ne yiyip içtiğimi. Abla senin o kekleri falan görünce benimde canım direk keklere gitti. Ama ellerine sağlık çok güzel hepsi.
Birde bal yiyormusunuz bugün başım dönüyordu tansiyonum düşmüştü herhalde. Annem en azından bal ye dedi. ben yemedim Tuzlu ayran içtim ama kullandığım tuz kaya tuzu.

Bal dogal olunca ve olculu miktarda sorun yok canim, tipki meyveler gibi dogal sekeriyle olcak ama:)

Bende lise başladığımda 43 kiloydum 59 kapattım sezonu. Benimde annem bana poposu yok derdi. Herkes anneme kızına yemek vermiyorsun kendin yiyorsun derdi. Hatta o kadar abartmışlardı ki göğsü çıkmayacak derlerdi. :KK53::KK53: Benim kemiklerim sayılıyordu. Ha somali li çocuklar ha ben fark yoktu arada. Ayy kirli çamaşırlarımı döktüm resmen:KK17::KK17:

Ah be :( ben liseye bile sisman basladim ve oyle gitmisti :( allahim ya kendimize cok zarar vermisiz gercekten:( yemekhanede ev yemekleri yerine gider kantinde tost, sosisli, pogaca falan yerdim ben :(

Yaa Evet sinavlardan sonra yapalimm, sinav zamani stres oluyorum ben en son detoks denememde aksam Tum abur cuburlari gommustum vize zamani :KK43:

Bal dogal olunca ve olculu miktarda sorun yok canim, tipki meyveler gibi dogal sekeriyle olcak ama:)

Ah be :KK43: ben liseye bile sisman basladim ve oyle gitmisti :KK43: allahim ya kendimize cok zarar vermisiz gercekten:KK43: yemekhanede ev yemekleri yerine gider kantinde tost, sosisli, pogaca falan yerdim ben :KK43:

O zaman sana da uyan bi zamana denk getirir yapariz kuzum:) cumartesi mi ilk oruc?
6 haziranda başlıyor canım ama finaller yüzünden tutamayacağım ben, sınav zamanı da detoks yapamayabilirim. Az önce aldım hurmalarımı bu cumartesi yapayım diyorum sana uyarsa birlikte yapabiliriz :)

6 haziranda başlıyor canım ama finaller yüzünden tutamayacağım ben, sınav zamanı da detoks yapamayabilirim. Az önce aldım hurmalarımı bu cumartesi yapayım diyorum sana uyarsa birlikte yapabiliriz :)

Ben de ayni sekilde canim:) benim hurma almam lazim once bi bakayim yarin falan sicaktan cikamiyorum cok fenaa:confused:

Back
X