Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

ay benim canım da salata çekti aslında bayadır yapmıyorum yarın malzeme alayım ablacım :)
Salata masum ya hem vitamin alıyoruz lif alıyoruz hemde kiloyu etkilemiyor hiç .. Ton balık da alabilirsin canım light yağsız olanlardan almaya çalış .. Salatayla çok duyurucu ve nefiss oluyor tatlım .. Yumurta salatada harika oluyor doyurucuda oluyor..

Salata masum ya hem vitamin alıyoruz lif alıyoruz hemde kiloyu etkilemiyor hiç .. Ton balık da alabilirsin canım light yağsız olanlardan almaya çalış .. Salatayla çok duyurucu ve nefiss oluyor tatlım .. Yumurta salatada harika oluyor doyurucuda oluyor..
abla salatayla birlikte tüketemiyorum nedense onları ben :/

Anaaa sıcak demek o kadar cicim :)
Kız bizde yağmur fırtına görsen kış gelcek sanatsın :))
Bugün önümüzdeki cadde de 2. Dünya savaşından kalma bomba varmış tüm caddeyi trafiğe kapattılar, yarım gün kapalı kaldı görsen itfaiye ambulans .. İmha etmişler.. Burada herşey bir ilginç işde :))

Ay hem de nasil abla 33 dereceyi gördük bugün.. Bu daha baslangic Izmir icin :)
2. dünya savaşından mıııı :KK57::KK57::KK57::KK57:

Canım menün gayet güzel .. Bezelyenin GI yüksek ya acaba o mu acıktırdı seni ?? Ya da özel günün yakın ??
Vayy 8 gün bitti haa Maşallah ya sana tatlım :)

Kuzum zaman zaman oluyor .. Yanlış bir parça yediğimiz bir meyve bir tatlı bişey falan yapabiliyor.. Ayran yap azıcık tuz koy, ya da tarçınlı süt iç tatlım ..

Canım arada bana da oluyor bir an bırakası geliyor insanın her şeyi :) ama sen iradelisin yapabilirsin sana güveniyoruzz :)

Reglime cok var daha ama bilmiyorum sanirim susuz kaldim cunku 2 bardak su ile atlattım, sıkıntı yok su an:)

Kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
3 kiraz domates
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmek

Öğle:
1 kayısı
4 kiraz
7 erik

ara
1 lokma sadece peynir ekmek yedim canım çekti ekmeği yeni almıştım sıcacık dayanamadım :KK70:

Akşam:
1 dilim tam buğday ekmek
5 adet ızgara köfte
Yarım kase yoğurt

864 kalori ile bugünü kapattım
Spor sabah 45 dakika yürüyüş, akşam BF(eksik yaptım ama)
Su: 2 litre

Supeeeer:nazar::KK19:

Ay hem de nasil abla 33 dereceyi gördük bugün.. Bu daha baslangic Izmir icin :)
2. dünya savaşından mıııı :KK57::KK57::KK57::KK57:

Reglime cok var daha ama bilmiyorum sanirim susuz kaldim cunku 2 bardak su ile atlattım, sıkıntı yok su an:)

Supeeeer:nazar::KK19:
Anam şimdiden ne sıcakmış öyle ..
Atlatmana sevindim krizini cicim :)

Tatlım barfiks almanı tavsiye ederim aslında :) gerçekden sırt karın kol gögüs kasları için çok iyi gelen çalışma, yapması zor ama yapa yapa alışcaz artık :) şınavıda dediğim gibi hergün yapmaya çalış kollar güçlenince olacak göreceksin inş :)

Kek seviyorsan tarifini vereyim yap canım sıfır un sıfır şeker :))
Tuzlu ayran içmen bala göre iyi olmuş tatlım .. Nasıl oldun peki şimdi iyi misin kuzum ??
Ben bal reçel yememeye çalışıyorum tatlım...
Daha iyiyim şimdi gece uykum çok dengesiz oldu. O yüzden böyle oldum.Ayy verrsene çok güzel olur hem kardeşimde kek hastasıdı ben daha çok hazır kek ve ıslak kek seviyorum onlarda daha güzel. :) Hele bir şınav çekeyimde barfiks çok sonraki aşama benim için. Çünkü benim omuzlarım ve sırtım ağır bir şeyler taşıdığım zaman hemen ağrır. Önce yavaş yavaş başlayayım diyorum. Barfiks çekmeyide çok isterim çektiğin çok eğlenceli bir şey.
Amanda bunları görende 40 yaşında sanar anacığım :)))
Kız daha yaşınız ne tatlış şeyler sizi :))
Benim ruhum 40 yaşında ablacım. Bilmem kaç yaşındaki halam benden daha enerjik :)

Menüm;
Sabah 10.00

1 bardak süt
1 tane tereyağlı yumurta
2 tane cherry domates
1 kk peynir
Marul
Öğle 13.30
10 tane kiraz
1 bardak tuzlu ayran
Akşam 16.30
2 tane kabak dolması (pirinç yoktu içinde ama onun yerine bulgur vardı. En azından biraz daha masum)
1 kase yoğurt
Ara 18.30
31 tane kiraz

2 lt su içtim. Bugün meyveyi çok yedim. Nedense bu hafta hiç kilo vermediğimi düşünüyorum

Back
X