Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Hayır fazla değil tabi ki de :) ramazanda yapılamaz ki zaten :/
ayy bende yapmak isterdim ama ramazan var
Yaa Evet sinavlardan sonra yapalimm, sinav zamani stres oluyorum ben en son detoks denememde aksam Tum abur cuburlari gommustum vize zamani :KK43:

Bal dogal olunca ve olculu miktarda sorun yok canim, tipki meyveler gibi dogal sekeriyle olcak ama:)

Ah be :KK43: ben liseye bile sisman basladim ve oyle gitmisti :KK43: allahim ya kendimize cok zarar vermisiz gercekten:KK43: yemekhanede ev yemekleri yerine gider kantinde tost, sosisli, pogaca falan yerdim ben :KK43:
Doğaldır herhalde. Bende ekmek arası kilo aldırıyor diye yemezdim ama poğaça çikolata kek i çok yerdim. Çok dengesiz beslenmişiz ya :kızgın::kızgın:

Bugunku menumm:kk77:

Kahvalti 10:00
1 kupa sade gold kahve
Yarim yesil elma
2-3 kasik tarcinli yogurt

Ara 12:30
1 bardak tarcinli sut

Ogle 13:15
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
Biraz kasar
Acuka sosu
3 cherry domates
Yarin dilim salam
8-10 zeytin

Ara 15:15
1 sade turk kahvesi
4-5 kuru uzum
1 parca antep fistigi ezmesi
8-10 yer fistigi

Aksam 18:30
3 kasik biberli tavuk yemegi
2 kasik bezelye
3 kasik yogurt
Tatli krizim tuttu nedense ya :( biraz antep fistigi ezmesi yedim ben de

Su: 2 lt
Spor: Jillian Michales 30 Days Shred Level 1/Day 8

İşte bende popomu fazla kaldırıyormuşum veya omuzları indirmiyormuşum. Garip bir şeye dönüşüyor benim şınavım. Şınavdaki bu hüsrandan sonra bana demezler mi barfiks aleti alalım barfiks çekersin dedim daha neler artık barfiks ve ben yan yana düşünemiyorum. ben o aleti sallanmak için kullanırım dedim ve konuyu kapattım.
Akşamları yazamıyorum. Fırsat olmuyor. Bu akşam kısmetse yazıcam ne yiyip içtiğimi. Abla senin o kekleri falan görünce benimde canım direk keklere gitti. Ama ellerine sağlık çok güzel hepsi.
Birde bal yiyormusunuz bugün başım dönüyordu tansiyonum düşmüştü herhalde. Annem en azından bal ye dedi. ben yemedim Tuzlu ayran içtim ama kullandığım tuz kaya tuzu.
Tatlım barfiks almanı tavsiye ederim aslında :) gerçekden sırt karın kol gögüs kasları için çok iyi gelen çalışma, yapması zor ama yapa yapa alışcaz artık :) şınavıda dediğim gibi hergün yapmaya çalış kollar güçlenince olacak göreceksin inş :)

Kek seviyorsan tarifini vereyim yap canım sıfır un sıfır şeker :))
Tuzlu ayran içmen bala göre iyi olmuş tatlım .. Nasıl oldun peki şimdi iyi misin kuzum ??
Ben bal reçel yememeye çalışıyorum tatlım...

Bende lise başladığımda 43 kiloydum 59 kapattım sezonu. Benimde annem bana poposu yok derdi. Herkes anneme kızına yemek vermiyorsun kendin yiyorsun derdi. Hatta o kadar abartmışlardı ki göğsü çıkmayacak derlerdi. :KK53::KK53: Benim kemiklerim sayılıyordu. Ha somali li çocuklar ha ben fark yoktu arada. Ayy kirli çamaşırlarımı döktüm resmen:KK17::KK17:
Amanda bunları görende 40 yaşında sanar anacığım :)))
Kız daha yaşınız ne tatlış şeyler sizi :))

Ben de ayni sekilde canim:) benim hurma almam lazim once bi bakayim yarin falan sicaktan cikamiyorum cok fenaa:confused:
Anaaa sıcak demek o kadar cicim :)
Kız bizde yağmur fırtına görsen kış gelcek sanatsın :))
Bugün önümüzdeki cadde de 2. Dünya savaşından kalma bomba varmış tüm caddeyi trafiğe kapattılar, yarım gün kapalı kaldı görsen itfaiye ambulans .. İmha etmişler.. Burada herşey bir ilginç işde :))

Bugunku menumm:kk77:

Kahvalti 10:00
1 kupa sade gold kahve
Yarim yesil elma
2-3 kasik tarcinli yogurt

Ara 12:30
1 bardak tarcinli sut

Ogle 13:15
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
Biraz kasar
Acuka sosu
3 cherry domates
Yarin dilim salam
8-10 zeytin

Ara 15:15
1 sade turk kahvesi
4-5 kuru uzum
1 parca antep fistigi ezmesi
8-10 yer fistigi

Aksam 18:30
3 kasik biberli tavuk yemegi
2 kasik bezelye
3 kasik yogurt
Tatli krizim tuttu nedense ya :KK43: biraz antep fistigi ezmesi yedim ben de

Su: 2 lt
Spor: Jillian Michales 30 Days Shred Level 1/Day 8
Canım menün gayet güzel .. Bezelyenin GI yüksek ya acaba o mu acıktırdı seni ?? Ya da özel günün yakın ??
Vayy 8 gün bitti haa Maşallah ya sana tatlım :)

Ya kizlar benim motivasyonum dustu neden boyle oldu anlamiyorum dolaptaki cikolatalara saldirmamak icin zor tutuyorum kendimi Su an:KK43:(
Kuzum zaman zaman oluyor .. Yanlış bir parça yediğimiz bir meyve bir tatlı bişey falan yapabiliyor.. Ayran yap azıcık tuz koy, ya da tarçınlı süt iç tatlım ..

image.webp

Menüm

Sabah
Yok
Öğlen
Oopsie patlıcanlı börek ( dünden kalanı hüplettim )

Akşam
Kaşarli Brötchen 1 adet ve çay

( eşim tazecik almış gelmiş, üzeri değişik Gauda kaşar var kızarınca çıtır çıtır oluyor , soğan aromalı , altı ekşi mayalı ekmek gibi . Almanya' nın en sevdiğim yiyeceği ) bu resmi sonra yüklüyorum gidip en tepeye yerleşiyor ya :))

Ya kizlar benim motivasyonum dustu neden boyle oldu anlamiyorum dolaptaki cikolatalara saldirmamak icin zor tutuyorum kendimi Su an:KK43:(
Canım arada bana da oluyor bir an bırakası geliyor insanın her şeyi :) ama sen iradelisin yapabilirsin sana güveniyoruzz :)
Oohh ohh hurmalarda hazırlanmış :)) gelsin eksiler hadi bakalım kuzum :)
inşallah ablacımm :))
Anaaa sıcak demek o kadar cicim :)
Kız bizde yağmur fırtına görsen kış gelcek sanatsın :))
Bugün önümüzdeki cadde de 2. Dünya savaşından kalma bomba varmış tüm caddeyi trafiğe kapattılar, yarım gün kapalı kaldı görsen itfaiye ambulans .. İmha etmişler.. Burada herşey bir ilginç işde :))
abla bugün nasıl sıcaktı sana anlatamam sabah yürüyüş yaparken su gibi oldum
aa dikkat et ablacımm

Eki Görüntüle 1841022
Menüm

Sabah
Yok
Öğlen
Oopsie patlıcanlı börek ( dünden kalanı hüplettim )

Akşam
Kaşarli Brötchen 1 adet ve çay

( eşim tazecik almış gelmiş, üzeri değişik Gauda kaşar var kızarınca çıtır çıtır oluyor , soğan aromalı , altı ekşi mayalı ekmek gibi . Almanya' nın en sevdiğim yiyeceği ) bu resmi sonra yüklüyorum gidip en tepeye yerleşiyor ya :))
y,ne hamaratlığın üzerinde ablacım ellerine sağlık :))

Kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
3 kiraz domates
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmek

Öğle:
1 kayısı
4 kiraz
7 erik

ara
1 lokma sadece peynir ekmek yedim canım çekti ekmeği yeni almıştım sıcacık dayanamadım :D

Akşam:
1 dilim tam buğday ekmek
5 adet ızgara köfte
Yarım kase yoğurt

864 kalori ile bugünü kapattım
Spor sabah 45 dakika yürüyüş, akşam BF(eksik yaptım ama)
Su: 2 litre

Back
X