- 31 Aralık 2015
- 1.257
- 2.255
- 53
aa tamam canım gene konuşuruz bu konuyu :))Ben de ayni sekilde canim:) benim hurma almam lazim once bi bakayim yarin falan sicaktan cikamiyorum cok fenaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa tamam canım gene konuşuruz bu konuyu :))Ben de ayni sekilde canim:) benim hurma almam lazim once bi bakayim yarin falan sicaktan cikamiyorum cok fenaa![]()
ayy bende yapmak isterdim ama ramazan varHayır fazla değil tabi ki de :) ramazanda yapılamaz ki zaten :/
Doğaldır herhalde. Bende ekmek arası kilo aldırıyor diye yemezdim ama poğaça çikolata kek i çok yerdim. Çok dengesiz beslenmişiz yaYaa Evet sinavlardan sonra yapalimm, sinav zamani stres oluyorum ben en son detoks denememde aksam Tum abur cuburlari gommustum vize zamani
Bal dogal olunca ve olculu miktarda sorun yok canim, tipki meyveler gibi dogal sekeriyle olcak ama:)
Ah beben liseye bile sisman basladim ve oyle gitmisti
allahim ya kendimize cok zarar vermisiz gercekten
yemekhanede ev yemekleri yerine gider kantinde tost, sosisli, pogaca falan yerdim ben
![]()
Tatlım barfiks almanı tavsiye ederim aslında :) gerçekden sırt karın kol gögüs kasları için çok iyi gelen çalışma, yapması zor ama yapa yapa alışcaz artık :) şınavıda dediğim gibi hergün yapmaya çalış kollar güçlenince olacak göreceksin inş :)İşte bende popomu fazla kaldırıyormuşum veya omuzları indirmiyormuşum. Garip bir şeye dönüşüyor benim şınavım. Şınavdaki bu hüsrandan sonra bana demezler mi barfiks aleti alalım barfiks çekersin dedim daha neler artık barfiks ve ben yan yana düşünemiyorum. ben o aleti sallanmak için kullanırım dedim ve konuyu kapattım.
Akşamları yazamıyorum. Fırsat olmuyor. Bu akşam kısmetse yazıcam ne yiyip içtiğimi. Abla senin o kekleri falan görünce benimde canım direk keklere gitti. Ama ellerine sağlık çok güzel hepsi.
Birde bal yiyormusunuz bugün başım dönüyordu tansiyonum düşmüştü herhalde. Annem en azından bal ye dedi. ben yemedim Tuzlu ayran içtim ama kullandığım tuz kaya tuzu.
Amanda bunları görende 40 yaşında sanar anacığım :)))Bende lise başladığımda 43 kiloydum 59 kapattım sezonu. Benimde annem bana poposu yok derdi. Herkes anneme kızına yemek vermiyorsun kendin yiyorsun derdi. Hatta o kadar abartmışlardı ki göğsü çıkmayacak derlerdi.Benim kemiklerim sayılıyordu. Ha somali li çocuklar ha ben fark yoktu arada. Ayy kirli çamaşırlarımı döktüm resmen
![]()
Oohh ohh hurmalarda hazırlanmış :)) gelsin eksiler hadi bakalım kuzum :)6 haziranda başlıyor canım ama finaller yüzünden tutamayacağım ben, sınav zamanı da detoks yapamayabilirim. Az önce aldım hurmalarımı bu cumartesi yapayım diyorum sana uyarsa birlikte yapabiliriz :)
Anaaa sıcak demek o kadar cicim :)Ben de ayni sekilde canim:) benim hurma almam lazim once bi bakayim yarin falan sicaktan cikamiyorum cok fenaa![]()
Ramazanda almadan olmaz kuzum , aslında hep bulunur evde normaldede ama bu sefer böyle oldu :)
Sevimli kuzu senii :)))ayy bende yapmak isterdim ama ramazan var
Doğaldır herhalde. Bende ekmek arası kilo aldırıyor diye yemezdim ama poğaça çikolata kek i çok yerdim. Çok dengesiz beslenmişiz ya![]()
Canım menün gayet güzel .. Bezelyenin GI yüksek ya acaba o mu acıktırdı seni ?? Ya da özel günün yakın ??Bugunku menumm
Kahvalti 10:00
1 kupa sade gold kahve
Yarim yesil elma
2-3 kasik tarcinli yogurt
Ara 12:30
1 bardak tarcinli sut
Ogle 13:15
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
Biraz kasar
Acuka sosu
3 cherry domates
Yarin dilim salam
8-10 zeytin
Ara 15:15
1 sade turk kahvesi
4-5 kuru uzum
1 parca antep fistigi ezmesi
8-10 yer fistigi
Aksam 18:30
3 kasik biberli tavuk yemegi
2 kasik bezelye
3 kasik yogurt
Tatli krizim tuttu nedense yabiraz antep fistigi ezmesi yedim ben de
Su: 2 lt
Spor: Jillian Michales 30 Days Shred Level 1/Day 8
Kuzum zaman zaman oluyor .. Yanlış bir parça yediğimiz bir meyve bir tatlı bişey falan yapabiliyor.. Ayran yap azıcık tuz koy, ya da tarçınlı süt iç tatlım ..Ya kizlar benim motivasyonum dustu neden boyle oldu anlamiyorum dolaptaki cikolatalara saldirmamak icin zor tutuyorum kendimi Su an(
Canım arada bana da oluyor bir an bırakası geliyor insanın her şeyi :) ama sen iradelisin yapabilirsin sana güveniyoruzz :)Ya kizlar benim motivasyonum dustu neden boyle oldu anlamiyorum dolaptaki cikolatalara saldirmamak icin zor tutuyorum kendimi Su an(
inşallah ablacımm :))Oohh ohh hurmalarda hazırlanmış :)) gelsin eksiler hadi bakalım kuzum :)
abla bugün nasıl sıcaktı sana anlatamam sabah yürüyüş yaparken su gibi oldumAnaaa sıcak demek o kadar cicim :)
Kız bizde yağmur fırtına görsen kış gelcek sanatsın :))
Bugün önümüzdeki cadde de 2. Dünya savaşından kalma bomba varmış tüm caddeyi trafiğe kapattılar, yarım gün kapalı kaldı görsen itfaiye ambulans .. İmha etmişler.. Burada herşey bir ilginç işde :))
y,ne hamaratlığın üzerinde ablacım ellerine sağlık :))Eki Görüntüle 1841022
Menüm
Sabah
Yok
Öğlen
Oopsie patlıcanlı börek ( dünden kalanı hüplettim )
Akşam
Kaşarli Brötchen 1 adet ve çay
( eşim tazecik almış gelmiş, üzeri değişik Gauda kaşar var kızarınca çıtır çıtır oluyor , soğan aromalı , altı ekşi mayalı ekmek gibi . Almanya' nın en sevdiğim yiyeceği ) bu resmi sonra yüklüyorum gidip en tepeye yerleşiyor ya :))
Kız hazır o şekerim ben yapmadım tatlım :))y,ne hamaratlığın üzerinde ablacım ellerine sağlık :))
ayy sen yaptın sandımmKız hazır o şekerim ben yapmadım tatlım :))
Yok kuzum bi süre ara verdim :)) kilo alıcam yoksa ya yaramadı bana .. Ben pro salata yumurta salata yoğurt az sebze devam :))ayy sen yaptın sandımm
ay benim canım da salata çekti aslında bayadır yapmıyorum yarın malzeme alayım ablacım :)Yok kuzum bi süre ara verdim :)) kilo alıcam yoksa ya yaramadı bana .. Ben pro salata yumurta salata yoğurt az sebze devam :))