Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Amin tatlım :) başlayacağım yakında

Aynen abla sınavdan sonra katılırım anca :)

Yeşil çayı severim umarım bunu da bu sefer severim. Bende de baya şişlik var. Gider ya sıkma canını. Şişliklerin canona okursun. Neyse kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi geceler
Canım yeşilçayla birlikde iç ben genelde öyle ikisini içiyorum madem seviyorsun yeşilçayı ..

Sağol canım aynen öyle durulmuyorr

Ahahaha abla doğru valla şaka maka gidiyo ödemler bir yandan :KK70:

Ablacım kendi adıma sınavlar yüzünden pek odaklanamayabilirim bugünden itibaren ders çalışmaya başlıyorum yetişemem sanırım iki topiğe birden ama ikinci turda olabilir :))
Tamam kuzum sınavlarınız önemli belki sonra katılırsınız.. Bende önce çekimserdim, incelmeye göre değerlendirilecek sandım , zira ben uzun süredir spor yaptığımdan artık incelmem çok zor oluyor, ilk başlayanlar gibi olmuyor. Ama spor süresine göre olacakmış, ee zaten yapıyorum olsun barii dedim :))

Tamam kuzum sınavlarınız önemli belki sonra katılırsınız.. Bende önce çekimserdim, incelmeye göre değerlendirilecek sandım , zira ben uzun süredir spor yaptığımdan artık incelmem çok zor oluyor, ilk başlayanlar gibi olmuyor. Ama spor süresine göre olacakmış, ee zaten yapıyorum olsun barii dedim :))
anladım ablacım iyi olacak o zaman senin için:)))

Evett INSANITY 1. Ay 4. Hafta 4. Gün programı olarak PURE CARDIO tamadır. Aslında bugün streching günüydü ama onunyarına bırakdım :) kalori harcamam spor dan hemen sonra 313 kal yaklaşık 2 saat sonra ise 530 kal de kaldı, artık artmıyor :))

image.webp image.webp

Son düzenleme:
Kızlar -700' üm oleyy :KK73:
73,800' ü gördüm bu sabah :))
Birazdan Türk marketine gideceğiz canlarım hazırlandık çıkacağız...

Sabahtan beri ağrı içinde kıvranıyordum. En sonunda dayanamadım hafif bir ağrı kesici almak zorunda kaldım. Yarına geçer. Birde yarın tartı günü ben tartılamayacağım:KK34:
canım ben de çok ağır geçiriyorum tahmin edebiliyorum şu anki durumunu :(

Kahvaltım
200 ml sade süt

Öğle yemeği
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
3 kiraz domates
2 yumurta

Ara
1 kayısı
5 erik
8 kiraz

Akşam
1 haşlanmış yumurta

Bugün toplam 605 kalori aldım. Spor olarak banish fat ve yarım saat yürüyüş. Su da 2 litre En Büyük TÜRKİYE

Selam kızlar :))
En nihayetinde gitmeyi başardığımız Türk marketi alışverişi beni epey yordu.. 3 saatlik uykuyla duruyordum zaten.. Gelincede etleri tavukları ayarla buzluğa at malezemeleri yerleşdir.. Bir posta çamaşır mak. At as bulaşık makinasını boşalt falan derken ruh gibi oldum.. Sonra yattım.. Eşim beni eve bırakınca iş yerine geçmişdi.. O geldiğinde uyuyordum ki hiç sevmez uyurken karşılanmayı.. Ama yorgunluğumu bildiğinden ses etmedi :))
Burayada uğrayamadım özeledim sizleri :))

Back
X