Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

hosbuldum canım<3
Bazen bir bazen iki yk oluyor bal.m makarna çok değildi hani bi kaç kere aldım,ekmek de olmayınca ama evet akşam olmasa daha iyi olurdu.ben severim makarnası,her zaman da pisiriyordum ama yapmam bi daha en azından akşamları:-):-)
Evet canım öğretmenim,hatta sabah dersim de var,yavastan uyusam iyi olacak:-)ama sabah yazarım ilk fırsatta.opuyorum:-*:-*
Ayy kuzum benim maşallah enerjine :) hem çalışıyor hem diyet hem spor hem çocuk büyütüyor Maşallah sana :))
Makarna hamur işi bende bayılıyorum kuzum :) akşam yerine erken saatte almak en iyisi canımcıım :)
Hayırlı geceler, yarın görüşürüz inşallah tatlım bende öptüüm :))

Baya turistik oldu ablacım çok tatlı bir yer ama uzun süre yaşamak için biraz küçük gelebilir :)
Ayy baya bağlıymış demekki abla:))
Evet canım ben sakinliği severimde eşim ille şehir hayatı olacak ona ..
Hayırlı geceler kuzum :)
Bende parmaklar şiş şimdiden yarın artı olursam şaşmam , peynirler ödem yaptı anında .. Ben tanımama mı ya vücudumu.. Şimdi yeşilçay+kiraz sapı içiyorum belki işe yarar :)) az sonrada sporuma geçicem sonra iş başına :))

INSANITY 1. Ay 4.hafta 5. Gün proğramı CARDIO RECOVERY streching programı 33 dak lık proğram tamamdır.
Program sonunda 199 kal yaktım :) sonrasında diğer günlerde çalışmalar hızlı kalp ritmini aşırı arttıran çalışmalar olduğundan , spordan sonrada kalori harcamam devam ediyordu.. Ama bugünkü streching esneme günü olduğundan 236 kal çıkabildi ancak .. Demek ki Hııt tarzı çalışmalar sonrada kalori harcatıyor ispatlanmış oldu :))

10 barfiks 20 push up şınav hareketi yaptım proğram sonrasında.. Barfiksde kollarım hala güçsüz ama ilk günlere göre azıcık daha iyi zamanla kendimi yukarı çekebilmek hedefim ama uzun sürecek belli ..

image.webp image.webp

Canım beğenmene ve BF yapmana sevindim .. Gerçekden çok etkili bir program .. Zor ayrıcada demi :)
Insanity' ye hep zor derler ama en azından su molası veriyor.. Jiii cadısı onu bile yaptırmıyor :))
Ramazanda devam edecekdin demi , süper değişimlere hazır ol tatlım :))
günaydın

beğendim ama zor gelmedi :) mesela nmtz videosu bana daha zor gelmişti. ramazanda inşallah düşünüyorum spor yapmayı haftada 2-3 defa yaparım inşallah

Ben de bu haftadan itibarem 85.3 le yola devam ediyorum :KK46:
Geçen hafta tartılmamıştım evde yaptığım kaçamaklardan dolayı, bir önceki hafta 85.7ydi yanlış hatırlamıyorsam, yani -400:bicak:
Ayy son 300 gram kaldı ilk hedefime :KK200:

günaydın

beğendim ama zor gelmedi :) mesela nmtz videosu bana daha zor gelmişti. ramazanda inşallah düşünüyorum spor yapmayı haftada 2-3 defa yaparım inşallah
Zor gelmemesi harika canım :) çünkü gerçekden bazı yerleri çok zor bence, habire hopla zıpla twist yap :))
Demek ki kondüsyonun epey iyi canım , senelerdir yaptığın için de öyle olduğunu tahmin ediyorum :) Ramazan geçsin inş seni Max30 ' a geçirelim ne dersin canım bence rahat yaparsın sen Max'ı tatlım :))

canım ben de çok ağır geçiriyorum tahmin edebiliyorum şu anki durumunu :KK43:
Çok şükür bugün geçti.
Kahvaltım
200 ml sade süt

Öğle yemeği
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
3 kiraz domates
2 yumurta

Ara
1 kayısı
5 erik
8 kiraz

Akşam
1 haşlanmış yumurta

Bugün toplam 605 kalori aldım. Spor olarak banish fat ve yarım saat yürüyüş. Su da 2 litre En Büyük TÜRKİYE
Menün çok hafifmiş canım. Kaloriyi nasıl hesaplıyorsun
Menüm
Sabah 15 kiraz ( malahit malahit bende saydım bu sefer kuzum , kiraz deyince aklıma sen geliyorsun kız artık :)) )

Öğlen
1 simit , peynir ( ezine ve küflü peynir)
4,5 çatal közlenmiş patlıcan kırmızı biber sos
2,3 dilim pastırma

Tuzları hep çokdu ödem olabilirim :))

Akşam
Pro ögünü, biber domates grill ve 3 kaşık süzme yoğurt

Yarından önce aslında pek iyi olmadı bugün özellikle öğlen ama bakalım artık napcez devam yolumuza :))
Kirazla hatırlanmak ne güzel :)) Bende dün kahvaltıda 20 kiraz yedim. Tatlıda hiç birşey yemedim. Simit mi yedin abla aaaa yakıştıramadım sana :)
günaydın

kilomu da bildireyim
geçen hafta 64.4 kg
bu hafta 63.4 kg
fark 1 kg:halay:
Çok güzel ya. Maşallah diyeyim tam 1 kilo. darısı başıma başka ne diyeyim :)
Geçen hafta tartılmamıştım evde yaptığım kaçamaklardan dolayı, bir önceki hafta 85.7ydi yanlış hatırlamıyorsam, yani -400:bicak:
Bence haftaya hedefini bile geçersin canım. 400 gr da fena değil hatta çok güzel. İnşallah haftaya 800-1000 gr eksilirsin :)

Harikasın tatlım , evde yiyip içmene ragmen genede -400 gayet güzel bir sonuç ama kaç gündür detox yapıyorsun nerdeyse azimle canımsın :) ha gayret yarın 85' in altını görürsün inşallah canım :))

Çok şükür bugün geçti.

Kirazla hatırlanmak ne güzel :)) Bende dün kahvaltıda 20 kiraz yedim. Tatlıda hiç birşey yemedim. Simit mi yedin abla aaaa yakıştıramadım sana :)

Bence haftaya hedefini bile geçersin canım. 400 gr da fena değil hatta çok güzel. İnşallah haftaya 800-1000 gr eksilirsin :)
Evde varsa affedemiyorum ben fazla kuzum helede hamur işlerini :))
Kız aylardır yememişim olsun bir simit yiyim ayy :) siz zaten yemek konusunda beni örnek almayın anamm :))
İyi olmana sevindim tatlım :)
Tartılmadın demi ??

Evet gelelim bana :))
Geçen hafta 74,500 düm ( acaba yanlış mı hatırlıyorum ya :)) ) çok geriye gitmem lazım bakmak için ama öyle kalmış aklımda )
Bu hafta 74,00 üm
-500 gr cık :)
Aslında düne göre +200 üm :) neyse haftalık baz alıyoruz nasılsa :)
Aslında regl sonrası falan daha çok vermem gerekirdi ya bu ödemler ufak tefek kaçamaklar sanırım fazla vermemi engelledi :)
Bugünden itibaren pro diyeti yapmaya başlıyorum Ramazan' a kadar inş :)
Ketoiste sokmam lazım vücudumu :)

Evde varsa affedemiyorum ben fazla kuzum helede hamur işlerini :))
Kız aylardır yememişim olsun bir simit yiyim ayy :) siz zaten yemek konusunda beni örnek almayın anamm :))
İyi olmana sevindim tatlım :)
Tartılmadın demi ??
Tamam ayların hatırına 1 simitten bir şey olmaz :)) Aaa abla sen bizim öncümüzsün. Tabiki seni örnek alacağız :) Normalde tartılmayacaktım.Sen sordun bende merak ettim kalktım tartıldım tam 55.00 Geçen hafta 54.5 idi. Sabah 8.30 1 br süt içmiştim onun etkisi var mıdır sence şu 500gr da. ayy acaba ne kadar ödem vardır vücudumda. İnşallah 500 grdan fazladırda kilo vermiş olayım bu hafta :)

Tamam ayların hatırına 1 simitten bir şey olmaz :)) Aaa abla sen bizim öncümüzsün. Tabiki seni örnek alacağız :) Normalde tartılmayacaktım.Sen sordun bende merak ettim kalktım tartıldım tam 55.00 Geçen hafta 54.5 idi. Sabah 8.30 1 br süt içmiştim onun etkisi var mıdır sence şu 500gr da. ayy acaba ne kadar ödem vardır vücudumda. İnşallah 500 grdan fazladırda kilo vermiş olayım bu hafta :)
Aa sen süt içdikden sonra mı tartıldın canım.. Tabiki süt artı çıkarır hemde özel günün nedeniyle şişlik vardır, çünkü bu günlerde kaslarımız su topluyor.. Yani sür içmeden tartılsaydın kesinlikle daha az çıkardın zaten .. Sen haftaya 54,500 ' u baz al istersen :) tatlım :)
Kız beni sporda örnek alında , beslenmede benim bünye anormal biraz fazla karıştırmaya gelmiyor o yüzden dediğimi yapın yaptığımı fazla yapmayın dermişimm :)) hep beraber bişeyler yapıyoruz kuzum ayrıca :))

Brawo gerçekden canım :) süper bir sonuç tatlım benim :)

Çok şükür bugün geçti.

Geçen hafta 74,500 düm ( acaba yanlış mı hatırlıyorum ya :)) ) çok geriye gitmem lazım bakmak için ama öyle kalmış aklımda )
Bu hafta 74,00 üm
Aslında regl sonrası falan daha çok vermem gerekirdi ya bu ödemler ufak tefek kaçamaklar sanırım fazla vermemi engelledi :)

teşekkür ederim hanımlar

olivenoil sende güzel vermişsin tebrik ederim

Ayy kuzum benim maşallah enerjine :) hem çalışıyor hem diyet hem spor hem çocuk büyütüyor Maşallah sana :))
Makarna hamur işi bende bayılıyorum kuzum :) akşam yerine erken saatte almak en iyisi canımcıım :)
Hayırlı geceler, yarın görüşürüz inşallah tatlım bende öptüüm :))
Ah ahh ama çok şükür getiriyorum,sikinti olmuyor,bazen sekteye ugruyor o kadar:-)evet mümkün oldukça öğlen yiyorum ben de
Bu hafta 74,00 üm
Bu hafta ben de 500gr vermiştim.r ramazanda ne yapacaksın,t tavsiyelerin neler canım?
simite dayanamam zor oluyo benim de:-( süt fark etmiştir ama emin olmak için aynı bardak ölçüsünde su iç öncesinde ve sonrasında tartil ama Süt daha yoğun onu da unutma:-)

teşekkür ederim hanımlar

olivenoil sende güzel vermişsin tebrik ederim
Sağol bebeğim :) valla 100 fr versek bile kar yani :) sevinelim yanii :) hem gülmek epey kalori harcatıyormuş hatunlar :) iki gün önce Sporsonrası kalori harcamam devam ettiğinden kolumdan çıkarmamışdım, birşeyden dolayı kahkalar attım eşime anaa bir bakdım kalorimetre dıtdıtt ardı ardına ötüyor :)) gerçekden gülmek kalori harcatıyor... Gülme seanslarıyla zayıflama metoduna başlıycam yakında :))))

Ah ahh ama çok şükür getiriyorum,sikinti olmuyor,bazen sekteye ugruyor o kadar:-)evet mümkün oldukça öğlen yiyorum ben de

Bu hafta ben de 500gr vermiştim.r ramazanda ne yapacaksın,t tavsiyelerin neler canım?
simite dayanamam zor oluyo benim de:-( süt fark etmiştir ama emin olmak için aynı bardak ölçüsünde su iç öncesinde ve sonrasında tartil ama Süt daha yoğun onu da unutma:-)
Sen tartılmadın mı şekerim bugün ?
Ramazan için birşeyler önericez tatlım.. Biraz araştıralım edelim .. Sağlıklısını paylaşalım .. Kendim sahıru az tutmayı ekmeksiz normal karatay usulu kahvaltı gibi yapmayı düşünüyorum ama ..

Sağol bebeğim :) valla 100 fr versek bile kar yani :) sevinelim yanii :) hem gülmek epey kalori harcatıyormuş hatunlar :) iki gün önce Sporsonrası kalori harcamam devam ettiğinden kolumdan çıkarmamışdım, birşeyden dolayı kahkalar attım eşime anaa bir bakdım kalorimetre dıtdıtt ardı ardına ötüyor :)) gerçekden gülmek kalori harcatıyor... Gülme seanslarıyla zayıflama metoduna başlıycam yakında :))))
ay güzelmiş bu, bende almak istiyorum kalorisayarı

Back
X