Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Sabahtan beri ağrı içinde kıvranıyordum. En sonunda dayanamadım hafif bir ağrı kesici almak zorunda kaldım. Yarına geçer. Birde yarın tartı günü ben tartılamayacağım:KK34:
Yarın özel gününden dolayı fazla çıkarsın zaten kuzum :)) haftaya tartılırsın ya da farketmez haftaya çok vermiş olursun işde tartılırsan :))

merhaba hanımlar

O Olivenoil jillianın banish fat videosunu yeni yapabildim, çok beğendim, jili nin tarzını zaten beğeniyordum, teşekkürler önerin için :KK200:
Canım beğenmene ve BF yapmana sevindim .. Gerçekden çok etkili bir program .. Zor ayrıcada demi :)
Insanity' ye hep zor derler ama en azından su molası veriyor.. Jiii cadısı onu bile yaptırmıyor :))
Ramazanda devam edecekdin demi , süper değişimlere hazır ol tatlım :))

Kahvaltım
200 ml sade süt

Öğle yemeği
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
3 kiraz domates
2 yumurta

Ara
1 kayısı
5 erik
8 kiraz

Akşam
1 haşlanmış yumurta

Bugün toplam 605 kalori aldım. Spor olarak banish fat ve yarım saat yürüyüş. Su da 2 litre En Büyük TÜRKİYE
Gayet az ve hafif beslenmişsin kuzum benim :) sporuna ne demeli, harikasın canımsın :))
Yarın epey bir eksi görürsün tahminimce tatlım :)

Menüm
Sabah 15 kiraz ( malahit malahit bende saydım bu sefer kuzum , kiraz deyince aklıma sen geliyorsun kız artık :)) )

Öğlen
1 simit , peynir ( ezine ve küflü peynir)
4,5 çatal közlenmiş patlıcan kırmızı biber sos
2,3 dilim pastırma

Tuzları hep çokdu ödem olabilirim :))

Akşam
Pro ögünü, biber domates grill ve 3 kaşık süzme yoğurt

Yarından önce aslında pek iyi olmadı bugün özellikle öğlen ama bakalım artık napcez devam yolumuza :))

Gayet az ve hafif beslenmişsin kuzum benim :) sporuna ne demeli, harikasın canımsın :))
Yarın epey bir eksi görürsün tahminimce tatlım :)
Sağol ablacımm inşallah yarın güzel bir sonuç alırım :))

Menüm
Sabah 15 kiraz ( malahit malahit bende saydım bu sefer kuzum , kiraz deyince aklıma sen geliyorsun kız artık :)) )

Öğlen
1 simit , peynir ( ezine ve küflü peynir)
4,5 çatal közlenmiş patlıcan kırmızı biber sos
2,3 dilim pastırma

Tuzları hep çokdu ödem olabilirim :))

Akşam
Pro ögünü, biber domates grill ve 3 kaşık süzme yoğurt

Yarından önce aslında pek iyi olmadı bugün özellikle öğlen ama bakalım artık napcez devam yolumuza :))
Ayy simit bir tek çıkıntı bence gerisi güzel ablacım :))

Sağol ablacımm inşallah yarın güzel bir sonuç alırım :))

Ayy simit bir tek çıkıntı bence gerisi güzel ablacım :))
Evet simit olmadı ama ne zamandır yemediğim için birde erken sayılır diye yedim gitti tatlım :)
Normalde olsa 2,5 simit yerdim kesin tazecik olunca bide :))

Smiile Smiile kuzım internetin yok sanırım yoksa yazardın bebeğim , sabah olur inşallah netin yaa , merak ediyorum kilonu canım :*

Evet simit olmadı ama ne zamandır yemediğim için birde erken sayılır diye yedim gitti tatlım :)
Normalde olsa 2,5 simit yerdim kesin tazecik olunca bide :))
Ben de çok severim abla ya :)) hemen simit değil gevrek diye düzeltme yapayım mı :D

Mefkurem Mefkurem vanım nerlerdesin ?? Ne durumdasın ayy ? Yarın kilo bildirimi yapacak mısın .. Sözde kapışacakdık bu hafta kuzum :) yazışamadık bir türlü :) spor yarışmasına katılsana bebeğim sende ??

Ben de çok severim abla ya :)) hemen simit değil gevrek diye düzeltme yapayım mı :KK70:
Ayy izmirliye bak sen :)) gevrek deniyor demi İzmir' de :))
Birde çekirdeğe çiğdem diyorlar :))
Başkada bilmiyom :)
Birde -yom koyarlar sonuna cümlenin , gidiyom geliyom gibi :)) eltim İzmirlide ordan accık biliyom :))

Birde -yom koyarlar sonuna cümlenin , gidiyom geliyom gibi :)) eltim İzmirlide ordan accık biliyom :))
Aynen ablacım gevrek ve çiğdem :))
Ay abla o tüm egelilerde var ben de çok kullanırım aslında konuşurken geliyom gidiyom falan, hatta arada bi "gari" de diyveririm :D

baya baya ogrenmissin canım maşallah:-):-)
Ben de geldim:-) sabah tb ekmeğinden tost,bal,salatalik(balı bi turlu birakamadim,helvayi,cikoyu,findik etmesini,pekmezi,receli b bıraktım ama... sadece sabahları yiyorum. Caiz midir?:-))
Öğlen sadece 3yk tepeleme ev yoğurdu
Akşam 3-4 kaşık patlıcan yemeği, 3-4k makarna ve yanına büyük bardak ayran(ayranı yoğurdun suyuyla sulandirdim,aferin bana:-):-))

Ay abla o tüm egelilerde var ben de çok kullanırım aslında konuşurken geliyom gidiyom falan, hatta arada bi "gari" de diyveririm :KK70:
:)) ayy ben çok seviyorum eğe şivesini baylıyorum hatta :) bende garii kullanırım çok şirin geliyor bana kuzum :))
Eşimde çocukluğunda Alaçatıda kalmış babasının işi nedeniyle ve eğe şivesi oda yapar bana çok şeker yaa :))

baya baya ogrenmissin canım maşallah:-):-)
Ben de geldim:-) sabah tb ekmeğinden tost,bal,salatalik(balı bi turlu birakamadim,helvayi,cikoyu,findik etmesini,pekmezi,receli b bıraktım ama... sadece sabahları yiyorum. Caiz midir?:-))
Öğlen sadece 3yk tepeleme ev yoğurdu
Akşam 3-4 kaşık patlıcan yemeği, 3-4k makarna ve yanına büyük bardak ayran(ayranı yoğurdun suyuyla sulandirdim,aferin bana:-):-))

:))) kız hoşgeldin hayatım :) neşe getirdin canım yaa :))
Sabah balın miktarına bakmak lazım canım ne kadar dı ? Acıktırır diye pek önermezler ama sen geç açlığı öğleni atlamışsın bile o yüzden abartmadan caiz sana hayatım :))
Akşam o makarna olmasaymış daha iyi olurmuş kuzum :)
Ayranında yoğurt suyuyla olunca daha bir güzel olur şekerim :) aferin sana evvett :))

Çalışıyor musun tatlım ??

Ay abla o tüm egelilerde var ben de çok kullanırım aslında konuşurken geliyom gidiyom falan, hatta arada bi "gari" de diyveririm :
:)) ayy ben çok seviyorum eğe şivesini baylıyorum hatta :) bende garii kullanırım çok şirin geliyor bana kuzum :))
Eşimde çocukluğunda Alaçatıda kalmış babasının işi nedeniyle ve eğe şivesi oda yapar bana çok şeker yaa :))
Ben de seviyorum abla ya çok samimi geliyor :)) izmirde o kadar olmuyor da denizliye dönünce iyice belli oluyor şivem :D
Ayy alaçatı mıı harika bir yerde kalmış ablacımm ben çok seviyorum orayı :))

Ay abla o tüm egelilerde var ben de çok kullanırım aslında konuşurken geliyom gidiyom falan, hatta arada bi "gari" de diyveririm :

Ben de seviyorum abla ya çok samimi geliyor :)) izmirde o kadar olmuyor da denizliye dönünce iyice belli oluyor şivem :KK70:
Ayy alaçatı mıı harika bir yerde kalmış ablacımm ben çok seviyorum orayı :))
Evet bencede samimi :))
Evet canım eşimde çok sever orayı :) şu an aşırı turistik bir yer olmuş durumda , eşim yoksa oraya yerleşmeyi isterdi eskiden hep ama şu an değil sanırım :)
Zeytinyağlı yemek kokusu hep Alaçatıyı hatırlatır eşime , çocukluk ne kadar mühim işde kaç yaşına gelirse gelsin insan etkileri hep sürüyor :))

Evet bencede samimi :))
Evet canım eşimde çok sever orayı :) şu an aşırı turistik bir yer olmuş durumda , eşim yoksa oraya yerleşmeyi isterdi eskiden hep ama şu an değil sanırım :)
Zeytinyağlı yemek kokusu hep Alaçatıyı hatırlatır eşime , çocukluk ne kadar mühim işde kaç yaşına gelirse gelsin insan etkileri hep sürüyor :))
Baya turistik oldu ablacım çok tatlı bir yer ama uzun süre yaşamak için biraz küçük gelebilir :)
Ayy baya bağlıymış demekki abla:))

:))) kız hoşgeldin hayatım :) neşe getirdin canım yaa :))
Sabah balın miktarına bakmak lazım canım ne kadar dı ? Acıktırır diye pek önermezler ama sen geç açlığı öğleni atlamışsın bile o yüzden abartmadan caiz sana hayatım :))
Akşam o makarna olmasaymış daha iyi olurmuş kuzum :)
Ayranında yoğurt suyuyla olunca daha bir güzel olur şekerim :) aferin sana evvett :))

Çalışıyor musun tatlım ??
hosbuldum canım<3
Bazen bir bazen iki yk oluyor bal.m makarna çok değildi hani bi kaç kere aldım,ekmek de olmayınca ama evet akşam olmasa daha iyi olurdu.ben severim makarnası,her zaman da pisiriyordum ama yapmam bi daha en azından akşamları:-):-)
Evet canım öğretmenim,hatta sabah dersim de var,yavastan uyusam iyi olacak:-)ama sabah yazarım ilk fırsatta.opuyorum:-*:-*

Back
X