Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

İns yahu bole yiyipte kilo versem hic kacamak yapmamki ama takilip kaldi kilo ilk bas cok hizli verdimya hatirlarsan sanurim ondsn sen gittin geldin ben hala yerimde sayiyorum :)
Canım hızlı verdin vücut korumaya geçdi, kas yoğunluğun arttı bide saldın saldın itiraf et işde, azıcık kaçamaklar bile dengeyi hemen bozuyor malesef benim bünyemde kaçamak hiç kaldırmıyor mesela, kaçamaksız yaptığım zaman ilerliyorum, ufak bir kaçamakda hemen geriye düşüyorum.. Azmetcez kız napalım bebeğim..

Selam kızlarr

iyi haftalarınız olsun ben yediklerimi birgün sonra paylaşyım sürekli öğün paylaşmıyacam bilginiz olsunnnnn

Selam kızlarr

iyi haftalarınız olsun ben yediklerimi birgün sonra paylaşyım sürekli öğün paylaşmıyacam bilginiz olsunnnnn
Hogeldin kuzum :) haftasonu cozutuyoruz hep zatii :) ille menü paylaşımı olsun şartımız yok tatlım.. Sorun değil yanii :) aramızda ol yeter kuzum :)

Aynen yapcak bisi yok :)

selamlar :)
dünden itibaren jillian yapmaya başladım. bugün level 1 / 2. gün bitti.
daha önce yapıp olumlu sonuç alanlar deneyim paylaşırsa zevkle okurum

selamlar :)
dünden itibaren jillian yapmaya başladım. bugün level 1 / 2. gün bitti.
daha önce yapıp olumlu sonuç alanlar deneyim paylaşırsa zevkle okurum
Jill gerçekden çok işe yarıyor kuzum.. Faydasını çok kısa zamanda görmeye başlarsın.. Takipdeyim seni tatlım :)

Kızlar bende yeni Max30 programım ve ardına eklediğim çalışmayı bitirdim.. Max30 topiğinde paylaşdım, burada da yazdıklarımı resimleyip paylaşıyım dedim...

ay hadi inşallah :) düzenli bildirim yaparım canım birlikte gözlemleriz sonuçları
Tamam canım her gün paylaş, daha önce bende Jill programlarını çok çalışdım, Efsa' da öyle.. Kondüsyonu çok arttıran ve gerçekden etkili programları var... Jill' i Schared' i bitir Max30 a bekleriz o zaman kuzum inş :)

Kızlar ben bugün hala kahvaltıyla duruyorum, spor sonrası bana bir tokluk geliyor :)) akşama yiycem artık inş..
İki öğün yediğimde kilo vermem hızlanıyor benim .. Ahh bide sabitlesem son günlerde bu iki öğünü çok iyi olacak ..

Tatlı krizine girdim kızlar yememk için direndim direnirkende güya tatlı krizi geçsin diye tereyağında üç yumurta üç kaşık pilv iki dilim tam buğday ekmeği üç tane elma üç tane galeta bi kase çiğ fındık yedim kendime engel olamıyorum tatlı yesem daha karlıydım yaaa

benim sıkı bi diyet listesine ihtiyacım var 15 nisanda antalyaya gidicem ailemi ziyarete biraz daha zayıflamak istiyorum varmı önerisi olan

benim sıkı bi diyet listesine ihtiyacım var 15 nisanda antalyaya gidicem ailemi ziyarete biraz daha zayıflamak istiyorum varmı önerisi olan
Ben yarin karatay diyetine basliyorum canim bence hem saglikli hem kilo verilebilir ustelik diyet diye insan kendini baskidaymis gibi hissetmiyor

süpersin canım kahvaltın çok iyi :)

ovv nazar değmesin maşallahh :))

Ek programı merak edenler için ayrıca ekleyim buraya ..

.
canım leslie ye bunu eklesem nasıl lur sence? yoksa jilli mi önerirsin ?

Ben de bugün kahvaltıda 1 paket kakaolu süt içtim sadece okula geç kalıyordum da
okula yürüyerek gittim 20 dakika tempolu

Öğle arasında tekrar yürüyüş olsun diye eve geldim ve tekrar okula yürüdüm

Öğle yemeğimi kahvaltı gibi yaptım :
1 dilim tam buğday ekmek
1 adet biber
3 kiraz domates
1 kk peynir
2 dilim aç bitir salam

birkaç gojiberi atıştırdım

akşam yemeğinde
tavuklu patlıcan yemeği
pilav yedim yanında :/
semizotlu yoğurt

üzerine de sütlaç :/

Bugün topla 1010 kalori aldım. 11287 adım attım. Birazdan da sporumu yapacağım. Ama bugün de suyu çok az içtim bu sorunumu çözemiyorum hep unutruyorum su içmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…