Canım hızlı verdin vücut korumaya geçdi, kas yoğunluğun arttı bide saldın saldın itiraf et işde, azıcık kaçamaklar bile dengeyi hemen bozuyor malesef benim bünyemde kaçamak hiç kaldırmıyor mesela, kaçamaksız yaptığım zaman ilerliyorum, ufak bir kaçamakda hemen geriye düşüyorum.. Azmetcez kız napalım bebeğim..İns yahu bole yiyipte kilo versem hic kacamak yapmamki ama takilip kaldi kilo ilk bas cok hizli verdimya hatirlarsan sanurim ondsn sen gittin geldin ben hala yerimde sayiyorum :)
Yasemin nerelerdesin kuzum, işler yoğun galiba ??
Hogeldin kuzum :) haftasonu cozutuyoruz hep zatii :) ille menü paylaşımı olsun şartımız yok tatlım.. Sorun değil yanii :) aramızda ol yeter kuzum :)Selam kızlarr
iyi haftalarınız olsun ben yediklerimi birgün sonra paylaşyım sürekli öğün paylaşmıyacam bilginiz olsunnnnn
Hogeldin kuzum :) haftasonu cozutuyoruz hep zatii :) ille menü paylaşımı olsun şartımız yok tatlım.. Sorun değil yanii :) aramızda ol yeter kuzum :)
Aynen yapcak bisi yok :)Canım hızlı verdin vücut korumaya geçdi, kas yoğunluğun arttı bide saldın saldın itiraf et işde, azıcık kaçamaklar bile dengeyi hemen bozuyor malesef benim bünyemde kaçamak hiç kaldırmıyor mesela, kaçamaksız yaptığım zaman ilerliyorum, ufak bir kaçamakda hemen geriye düşüyorum.. Azmetcez kız napalım bebeğim..
Jill gerçekden çok işe yarıyor kuzum.. Faydasını çok kısa zamanda görmeye başlarsın.. Takipdeyim seni tatlım :)selamlar :)
dünden itibaren jillian yapmaya başladım. bugün level 1 / 2. gün bitti.
daha önce yapıp olumlu sonuç alanlar deneyim paylaşırsa zevkle okurum
Jill gerçekden çok işe yarıyor kuzum.. Faydasını çok kısa zamanda görmeye başlarsın.. Takipdeyim seni tatlım :)
Tamam canım her gün paylaş, daha önce bende Jill programlarını çok çalışdım, Efsa' da öyle.. Kondüsyonu çok arttıran ve gerçekden etkili programları var... Jill' i Schared' i bitir Max30 a bekleriz o zaman kuzum inş :)ay hadi inşallah :) düzenli bildirim yaparım canım birlikte gözlemleriz sonuçları
Ben yarin karatay diyetine basliyorum canim bence hem saglikli hem kilo verilebilir ustelik diyet diye insan kendini baskidaymis gibi hissetmiyorbenim sıkı bi diyet listesine ihtiyacım var 15 nisanda antalyaya gidicem ailemi ziyarete biraz daha zayıflamak istiyorum varmı önerisi olan
süpersin canım kahvaltın çok iyi :)Hayırlı bir hafta başlangıcı olsun şekerlerim hepinize
Az evvel
2 haşlanmış yumurta
Yağlı peynir avuç içi kadar vardı sanırım
Yeşil zeytin
Yeşil sivri biber 1 tane
Şekersiz çay
İle kahvaltımı yaptım, ekmek yemedim hiç .. Bu hafta artık kaçamaklarımı yok etmeyi istiyorum..
Eee kızlar hafta sonları girmeyen arkadaşlar napıyor bakem, ptesi sabahları işler yoğun olur, gelememişler foruma hala :))
Günaydınnn...
Ben sabah bir büyük bardak sıcak limonlu suyumu içtim, max 30 cardio yaptım
"510" ip atladım, 15 dk kadar bölgesel çalıştım
Şimdi de 7 adet hurmamı ve yoğurdumu yiyorum:)) inşallah acıkmam baya Bi doyırdu ama
Akşama da Zumba mı yapıcam
Bir ay sonra da memlekete gidebilirim oradayken spor salonuna gidip ağırlık çalışıcam, öyle düşünüyorum yani
canım leslie ye bunu eklesem nasıl lur sence? yoksa jilli mi önerirsin ?Ek programı merak edenler için ayrıca ekleyim buraya ..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?