Evet canım doğru hatırladım senin tarifiniiKaizen- Canım beni yaptığımda bir kaşıkcık un var ve ekstra hiç yağ yok.. Sadece tavuk suyunun kendi yağı var.. Yoksa başka çorbalar dediğin gibi kalorisi yüksek oluyor.. Mesela aynı çorbayı salçalı denediğimde kilo veremedim, ama yoğurtlu yumurtalı terbiyeyle inan çok işe yarıyor.. Dün paylaşmışdım biliyorsun, tavuk, yumurta kilo verdiriyor, yogurt zaten biliyoruz.. Yanında yediklerimize dikkat edicez tabi..
Harikasın canım :)Günaydın hayırlı mutlu güzel bir gün olsun canlarım hepimize inşallah :)
Kızlar bu sabah 75,80 geldim anacıklarım çok mutluyum
Bel 82 ( 83 düm )
Göbek 101 (103düm ) olmuş
Max30 arkasına program eklemek faydalı oldu, tabi dün diyetim kaçamaksız ve iki öğün yaptım..Bugünde iki öğün yapmak niyetindeyim. Şu an yeşil çay içiyorum, henüz kahvaltımı yapmadım.
Kahvaltın gayet güzel kuzum..okulun yemeklerini yemiyorsun sanırım? Pek güzel olmazlar zaten genelde ama yoklukda seçeneksizlikden yerdik mecbur :)Kahvaltım her zamanki gibiydi kızlar
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
1 dilim aç bitir salam
2 kiraz domates
Kahvaltı sonrası okula 20 dakika yürüyüş
Şuan öğle arasındayım okulda baya sıkıntı yemek konusu, bir cafede çorba yapılıyor sanırım sadece çorba içeceğim
Menün iyi kuzum, akşamda yumurta salatası yap olmadı, ya da sebzeli yumurta yoğurt falan...Kizlar sabah kahvaltisinda 2 yumurta ile omlet 5 tane zeytin yiyebildim canim bisi istemedi bunlarida yemek icin yedim zaten . bakalim aksam ne yerim bilmiyorum
Kuzum şu açbitir yerine yumurta eklesen, onun içinde koruyucu maddeler falan olma ihtimali yüksek, arada bire indir, yumurtayla yer değiştir kuzum. Yumurtayı akşamdan haşla, imkanlarınıda fazla bilmiyorum gerçi yurtta mı yiyorsun kahvaltını, ayrıca hazırlama şansın ne kadar falan, imkanın varsa haşla koy buzdolabına sabah hazır olmuş olur kuzum.. Hatta iki günlük bile haşlayabilirsin.. Dolapda bozulmaz ..Kahvaltım her zamanki gibiydi kızlar
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
1 dilim aç bitir salam
2 kiraz domates
Kahvaltı sonrası okula 20 dakika yürüyüş
Şuan öğle arasındayım okulda baya sıkıntı yemek konusu, bir cafede çorba yapılıyor sanırım sadece çorba içeceğim
Canım okulun yemekleri aslında güzel ama akşam yiyorum sadece. Öğleyin de yersem kalorisş çok fazla olacak ortalama 1000 kalori oluyor yemekleri. Kuzum inşallah dediğin gibi olur bu ara çok canımı sıkıyor bu duraklamaKahvaltın gayet güzel kuzum..okulun yemeklerini yemiyorsun sanırım? Pek güzel olmazlar zaten genelde ama yoklukda seçeneksizlikden yerdik mecbur :)
Sporun gayet güzel gidiyor bebeğim, beslenmende güzel Maşallah, kaçamaksız gitmeye çalış bir süre kuzum, bir 10 güne senden süper sonuçlar bekliyorum inş.. Hadi birlikde şu 10 gün ne gibi değişikler yaşıycaz görelim, sıkalım accık dişimizi tatlım benim :)
Haklısın canım sürekli aynı menüden sıkılmayayım diye böyle 1 dilim aç bitirle falan renklendiriyordum ama çok da faydalı bir şey değil. Yumurtaya üşendiğimden yapamadım 2 sabahtır ama akşamdan haşlayıp dolaba koymak çok mantıklı bundan sonra öyle yapacağım canım evde kalıyorum o yüzden sorun olmaz aslında tamamen benim üşengeçliğim :))Kuzum şu açbitir yerine yumurta eklesen, onun içinde koruyucu maddeler falan olma ihtimali yüksek, arada bire indir, yumurtayla yer değiştir kuzum. Yumurtayı akşamdan haşla, imkanlarınıda fazla bilmiyorum gerçi yurtta mı yiyorsun kahvaltını, ayrıca hazırlama şansın ne kadar falan, imkanın varsa haşla koy buzdolabına sabah hazır olmuş olur kuzum.. Hatta iki günlük bile haşlayabilirsin.. Dolapda bozulmaz ..
Yine süper bir menüyle başlamışsın canım hadi bakalım verimli bir gün olsun senin için :)Kızlar kahvaltımı yazacakdım unutmuşum cvp yazarken anacıklarım..
2 yumurta
7,8 yeşil zeytin
Kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
Ve bir dilim kepekli ekmek
Şimdi canlarım ben ekmeği genelde diyette hiç almıyorum. Ama spor yaptığımız için vücudun karbonhidrata da ihtiyacı oluyor ve yeterli karbonhidrat bulamazsa yağ yerine ilk olarak enerjisini kaslardan almaya çalışıyormuş.
O kadar kas için uğraşırken bir dilim ekmek için kaslarımızdan olmayalım demi :)
Ama sadece sabah bir dilimle kalacak başka yemiycem inşallah..
Dengeyi iyi kurmuşsun canım ... Okulda yemek konusunda yani..Canım okulun yemekleri aslında güzel ama akşam yiyorum sadece. Öğleyin de yersem kalorisş çok fazla olacak ortalama 1000 kalori oluyor yemekleri. Kuzum inşallah dediğin gibi olur bu ara çok canımı sıkıyor bu duraklama
Haklısın canım sürekli aynı menüden sıkılmayayım diye böyle 1 dilim aç bitirle falan renklendiriyordum ama çok da faydalı bir şey değil. Yumurtaya üşendiğimden yapamadım 2 sabahtır ama akşamdan haşlayıp dolaba koymak çok mantıklı bundan sonra öyle yapacağım canım evde kalıyorum o yüzden sorun olmaz aslında tamamen benim üşengeçliğim :))
Yeme sakın aman bakma onların puf puf sevimliliğine bizide puf puf yapıyolar anamm :))Öğle yemeğinde 1 kade ezogelin çorba içiyorum şu an. Yanında çok tatlış puf puf olan paket ekmeklerden koymuşlar ama yemiyorum kendimi tutuyorum :)
Evet kuzum hemen bugün haşlayacağım iyi olur dediğin gibi. Kesinlikle yapmayacağım bu hafta kaçamak çok kararlıyım. Artık çok sıkıldım aynı kiloyu görmektenDengeyi iyi kurmuşsun canım ... Okulda yemek konusunda yani..
Evde kalıyorsan çok iyi tatlım ben yurt gibi sanmışdım.. O zaman 5,6 tane haşla at dolaba, acıktığında da acil kurtarıcın olur hem...
Duraklamanın kaçamak yapmazsan bu hafta kırılacagını ümid ediyorum tatlım inşallah.
Hahaha yemedim yemedim tepsiyi götürdüm hemen yememek içinYeme sakın aman bakma onların puf puf sevimliliğine bizide puf puf yapıyolar anamm :))
Türkiye' nin havası mükemmel Maşallah ya, biz burada güneşe hasret yaşıyoruz resmen anam :) iki gün güneş çıkmışdı gene yağmurlu havaya girdi, bugün çiçeklerimle ilgilenecekdim, baktım hava kapalı, erteledim bende..İzmirde bugün hava mükemmel kampüste herkes çimlerde yatıyor ben yürüyüş yapıyorum
Merhaba kızlar
Bugün sabah kahvaltımı spordan önce 9.30 gibi eşimle birlikte yaptık
İki tene bıldırcın yum.normal kalmamıştı çocuklarınkinden yedimiki tane burgu peynir, 1 bardak sz şekerli çay, bir tatlı kaşığı kadar bal-kaymak, 2 küçük dilimlerden tsm buğday ekmeği
Arkasından max Tabata power, 506 ip atlama yaptım
Sonra eşim geldi makarna pişirdim... Bir tabak bakarna, bol yeşillik ve limonlu salata, bir kase yoğurt yedim
Şimdilik bu kadar akşam üzeri de Zumba yapmayı düşünüyorum inşallah
Sağolasın bacımm... Akşama ds çorba yoğurt düşünüyorum, kendimi sıkmadan herşeyden ama abartmadan yeteri kadar yiyecem ne saman giderse kilolar artık, biliyorsun benim biraz da hormonlar engel ama olsun sıkılaşmak da yeterli benim için...Kahvaltın süper kuzum..
Max' da devamlılığı gelecek gibi Maşallah tatlım ya.. Schaun' u bi sevebilsen seni kimse vazgeçiremez de bakalım seversin inşallah :)
Makarna da arada yenilebilir, öğlen yemen süper olmuş salata yoğurt da olması mükemmel
Çok güzel gidiyorsun şekerim.. Akşamı da güzel atlattın mı tamamadır beslenmen , sporunun Maşallahı var zaten, gitsin kilolar artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?