Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Deminden beri spir yapiyorum 4 dkkalik tabata yaptim 30 dklik tabata yaptim biraz hip hop yaptim abs yaptm yaptimda shaun abiye donemiyorm bitek

kesinlikle canım sağlıktan öte hiçbirşey yok, ve evin annesi olarak en sağlıklı en enerjik biz olmalıyız, herkes bize bağlı, evde anne hastaysa evdeki düzen herşey aksıyo

bende mesela bazı diyetleri denedim ama asla yapamıyorum enerjim düşüyo,kolum kanadım kırlıyo, halsizleşiyorum, sonradan yesemde yatıp dinlensemde hemen kendime gelemiyorum, sanki tüm hücrelerim tek tek bayılmışta sırayla yavaş yavaş ayılıyo gibi zor kendime geliyorum,ha bir şans o günü atlatsamda ertesi günlerde acısı çıkıyo o yüzden doğru düzgün beslenmek en mantıklısı

Aynen canım yavaş gitsin sağlıklı olalım yeter ki, zaten hızlı verilince ya geri alıyoruz ya da vücut kilitliyor kendini bir süre sonra.. En iyisi böyle herşeyden ölçülü gitmen canım.. Bebeğin de var öyle olması senin için en iyisi...

Birazda bisiler oldu kizlar bana pes mi ettim bilmiyorum şu gobegin hala gitmedigini gorunce sinirim bozuluyor. Esimle konustum cesaret edebilirsem gobek yaglarimi aldircsm 2 bucuk milyarcik

Yahu hergun duzenli yaptigim icin yipratti beni heralde bide kolay olani yapmiyordum simdi sogudum adamdan anami aglatiyo
Bir ara yetmiyor iki program yapacam çığlıkları atıyordun ya kızz :))
Seda gibi dönüp gelcen nasılsa , yap bakalım başkalarını şimdilik.. Biz incelirken seyredersin artık ahahaha :)))

Birazda bisiler oldu kizlar bana pes mi ettim bilmiyorum şu gobegin hala gitmedigini gorunce sinirim bozuluyor. Esimle konustum cesaret edebilirsem gobek yaglarimi aldircsm 2 bucuk milyarcik

kız hemen ameliyata başvurma, az sabret devam et spora,beslenmende kaçamakların yok demi?acaba onlar mı engel?bide hergün düzenli yoğurt ye, göbek yağlarına etki ediyomuş

Kız manyak mısın, seni bi güzel sopalarım. Daha yaşın kaç da yağ aldıracakmış.. Kız az sık dişini metobolizman hızlı senin üç beş aya taş gibi olursun bebeğim.. Girme öyle işlere, dayağımı yersin heee :))

kız hemen ameliyata başvurma, az sabret devam et spora,beslenmende kaçamakların yok demi?acaba onlar mı engel?bide hergün düzenli yoğurt ye, göbek yağlarına etki ediyomuş
Su yogurt ye gobek yagi yakiyor olayinada hic inanamiyorum yaa . mantiken sacma geliyor. Yogurdu yiyoruz asagiya inerken ne diyorrr aaaaaa bu kadinin gobegi cok var kosun kosun onlari yakalim mi diyor

Ya ama teyzem 59 kilo gobek masallahh kadin beni bunalima soktu 55 kilo olunca fistik gibi olurum diyordum gobek kalmaz diyordm hatun zapzayif gobek onden gidiyor bende ole olurum kesin

Aynennn kızz gözümü açamıyorum elim ayağım kalkmıyor, çocukları eşime verdim Ada'm en sonunda isyan bayrağını çekti Ayy git ya hatırladıkça Bi tuhaf oluyorum bir daha tövbe

Su yogurt ye gobek yagi yakiyor olayinada hic inanamiyorum yaa . mantiken sacma geliyor. Yogurdu yiyoruz asagiya inerken ne diyorrr aaaaaa bu kadinin gobegi cok var kosun kosun onlari yakalim mi diyor
He kız biz yoğurtlarımızı eğittik öyle diyor, sen demek ki yoğurduna o eğitimi verememişsin.. Kız kaldır totnu hopla zıpla anam birkaç sayfa önce pilates videosu paylaştım onu da ekle bak nasıl biraya kalmadan inceliyosun..

bende duyduklarımın yalancısıyım şekerim ne diyim, ama sen yinede ye kalsiyum zarar gelmez, bide beslenme düzenini,saatlerini, gözden geçir, havalar ısındı dışarda koş spor yap hemen ameliyatı düşünme

Tamam o pilateside yapim bari :) bide bisi sorcam kizlar ben yuruyus yapmak istiyorum ama hizli yurumek ise yariyor diyorlar ben cocugu kimseye birakamiyorum arabaya atsam onu birlikte yurusek olmazmi hergun ? Oda etki etmezmiki kafamda deli sorularrr

Karataya basldim canim 2ogun yiyorum aksam 7den sonrada bisi yemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…