Spor yap hayatım göbek möbek kalmaz.. Herkesin bünyesi farklı ayrıca teyzenle ne karşılaştırıyosun kendini, teyzenede iki göbek hareketi öğretseydin kız faydan olurdu işde.. Teyzene söyle spor yapsın gider göbeği..Ya ama teyzem 59 kilo gobek masallahh kadin beni bunalima soktu 55 kilo olunca fistik gibi olurum diyordum gobek kalmaz diyordm hatun zapzayif gobek onden gidiyor bende ole olurum kesin
Öyle yap bebek arabasıyla yürü tatlım.. Hareketin hepsi faydalı kız, helede açık havada hem sen hem bebeğine iyi gelir..Tamam o pilateside yapim bari :) bide bisi sorcam kizlar ben yuruyus yapmak istiyorum ama hizli yurumek ise yariyor diyorlar ben cocugu kimseye birakamiyorum arabaya atsam onu birlikte yurusek olmazmi hergun ? Oda etki etmezmiki kafamda deli sorularrr
Bizde kaldigi zamanlarax 30 yaptirdim ona 10 dk yapamadi 2 gun sikayet etti bana etlerim kesildi her yerim agriyor diye yattiSpor yap hayatım göbek möbek kalmaz.. Herkesin bünyesi farklı ayrıca teyzenle ne karşılaştırıyosun kendini, teyzenede iki göbek hareketi öğretseydin kız faydan olurdu işde.. Teyzene söyle spor yapsın gider göbeği..
Tamam o pilateside yapim bari :) bide bisi sorcam kizlar ben yuruyus yapmak istiyorum ama hizli yurumek ise yariyor diyorlar ben cocugu kimseye birakamiyorum arabaya atsam onu birlikte yurusek olmazmi hergun ? Oda etki etmezmiki kafamda deli sorularrr
Karataya basldim canim 2ogun yiyorum aksam 7den sonrada bisi yemiyorum :)
Oyle yapim napim tek basima yuruyemiycem birlkte yuruyelim bizde burda hava dehset gyzel denize giresim geldi disari cikip kosasim geldi enerjik hissettiriyo hava :)Öyle yap bebek arabasıyla yürü tatlım.. Hareketin hepsi faydalı kız, helede açık havada hem sen hem bebeğine iyi gelir..
bizim bayir ölüm eşim diyor hergun eymeni kucagina alip 2 kere inip ciksan burayi basla bisey yapmana gerek kalmaz diyookesinlikle yarar,hele hafif bayır gibi yerler varsa kendini zorla oralarda da gezin, eve gelincede hızlı platesi eklersin, kısa sürede de faydasını görürsün
hadi bakalım devam et, belki bizede ilham olursun, hergün yediklerinide burda paylaş görelim bizde kaçamak varmı yokmu
Kız Max mı yaptırdın teyzene :) anam bu kız çok fena ya :)Bizde kaldigi zamanlarax 30 yaptirdim ona 10 dk yapamadi 2 gun sikayet etti bana etlerim kesildi her yerim agriyor diye yatti
He valla max la basladikKız Max mı yaptırdın teyzene :) anam bu kız çok fena ya :)
İnsan basitten başlatır, birden Max yaptırırsan teyzen yatmasında napsın ayy :))
terzi kendi söküğünü dikemezmiş seninki o hesap olmuşHe valla max la basladik62le geldi bana 59 la gonderdim geri bi kendimi zayiflatamiyorm
10 gün sonra biraz daha incelmiş olacaksın inş :) Jill Schared süper etkili gerçekden..
Sormaaterzi kendi söküğünü dikemezmiş seninki o hesap olmuş
hayırlı olsunKizlar bir yandanda 21 gunluk seker orucuna basladim bakalim nasil olcak hele benim gibi profetrl canavari olan bir insan dayanabilcekmi bilmyrm ama dayanmak icin elimden gelenin fazlasni yapicam :)
Canım her gün düzenli yap kesinlikle vücudunda toparlanma sıkılaşma göbek varsa , göbeğinin söndüğünü sıkılaşdığını göreceksin.. Sporda süreklilik çok önemli tatlım.. Vazgeçmeden yaptığında etkileri gerçekden inanılmaz oluyor.. Hadi hem kendini hem bizi şaşırt.. Bizimlede paylaş çalışmalarını olur mu şekerim :)bende jillian yapıyorum ama her gün değilbazen aksattığım oluyo. şimdi level 2 deyim. artık nolursa olsun yapıcam.
o kadar ciddi eksilmeler oluyosa eğer benimde niye olmasınki
Kız sen hergün profitol mu yiyosunKizlar bir yandanda 21 gunluk seker orucuna basladim bakalim nasil olcak hele benim gibi profetrl canavari olan bir insan dayanabilcekmi bilmyrm ama dayanmak icin elimden gelenin fazlasni yapicam :)
Canım her gün düzenli yap kesinlikle vücudunda toparlanma sıkılaşma göbek varsa , göbeğinin söndüğünü sıkılaşdığını göreceksin.. Sporda süreklilik çok önemli tatlım.. Vazgeçmeden yaptığında etkileri gerçekden inanılmaz oluyor.. Hadi hem kendini hem bizi şaşırt.. Bizimlede paylaş çalışmalarını olur mu şekerim :)
Zaman zaman öyle aralar olabiliyor tatlım, önemli olan toparlanıp tekrar başlamak.. Spor yaparken sevmeye çalışın yaptığınız sporu, zevk almaya çalışın, yük gibi eziyet gibi görmeyin. O zaman heyecanla yapacaksınız emin olun.3aydır düzenli yemem ve sporum vardı ama bi kaç haftadır bi bıkınlık vardı üstümdeboşlamıştım..
ama şimdi yine yeniden başlıyorum :)
burayada yazıcam inş :)
Hayır da benim anlamadığım az biraz kakız hemen ameliyata başvurma, az sabret devam et spora,beslenmende kaçamakların yok demi?acaba onlar mı engel?bide hergün düzenli yoğurt ye, göbek yağlarına etki ediyomuş
bravo sana 10 gün daha devam etsen nerelerin sıkılaşmaz ki:))Kızlar Max30 2. Ay 2. Hafta 3. Gün MAX OUT SWEAT ve arkasına hızlı pilates tamamdır.
Kız Seda Allah razı olsun hızlı pilatesi tavsiye ettiğin iyi oldu, inan Max' da o kadar terlemiyorum bi garip ama gerçekden öyle, epey zorlu ve etkili hareketler..totoma kıramplar girdi ayy :)) bakalım bi 10 gün devam edebilirsem etkileri anlaşılacak inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?