Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

onlar koyunlarında beslesin o teröristleri salsınlar üzerimize bizde iyi davrancakmışız,höössttt dursunlar orda, yok öyle bir dünya

kesinlikle memleketimiz çok güzel,daha gezip görmediğimiz birsürü yer var, gezmeyi seven biri olarak inşallah istediğim yerleri görmek nasip olur
senin kendi ailende ist. daydı demi? özlemedinmi kız onları bayram hatırına gideydin iyiydi

O Olivenoil ben iki gündür spor yapamadım, işyerim de de çok yoruldum, eve de geliyorum, mutfaga bi giriyorum ama çıkamıyorum, hem iftar hem sahur hazırlığı nı yapıyorum mecburen, iftardan sonrada battaniye gibi koltuga serilmiş oluyorum, ramazan bitmeden spor yapamıcam sanırım , bu halsizlik ve yorgunlukla zor, günde 5- yada 6 saat uykum oluyor oda yetmiyor cancağazım, napak
Canım ilk ameliyatı mi 23 yasimda oldum. 30 yasimda da ikincisi. Gençliğin en güzel yıllarıydı. Çok şükür bunada mevlam dermansız dert vermesin yinede. Her zaman sukrederim. Yazdıklarım işin espirisi
Tamam canım bide tarif aldık mı tamamdır adaşım
İnşallah. Gonderelim terörist leri iyi davranmamizi isteyenlere. Onlar katlansin serefsizlere.

Sonuna kadar katılıyorum az bile dedinn valla. Ben memleketimden başka bir yerde yaşamak istemem. Almasın Avrupa bizi.

bende karşıyım almasınlar bizi, bizle uğraşmayı bırakıp teröristleri beslemesinler bizi bize bıraksınlar bu dünyanın cenneti olur vatanımız
Valla begüm sen neredeydin bugüne kadar. Şaban in filmi vardi ya. Mazlumu getirin bana diyordu adam. Ben de senin yazdıklarını okuyunca Mazlumu gormus gibi oldum. İçimi okudum valla. Oh beee

Kendileri besledikleri için zaten iyi davranacakmışız adiler yaa!! Hepsi iki yüzlü bunların yüzüne güler arkandan iş çevirirler.. Avrupa bişeye kötü diyorsa o bizim hayrımızadır, iyi diyorsa oturup düşünmek lazım ..

Evet canım benim ailem zaten İstanbulda bir tek erkek kardeşim başka şehirde görevi gereği :)
Özledim tabii de ayy gidince kilo alıyorum şimdi gitsem 77 olup dönerim kız hazır 70 lere yaklaşmışken gitmiyim :)
Kırbana giderim inşallah :)
Gidince işlerimde çok birikiyor acısını sonra ben çekiyorum. Acil bir durum olmadıkdan sonra eşimde silah falan kafama dayamazsa gitmek istemiyorum şimdilik canım :))

Valla begüm sen neredeydin bugüne kadar. Şaban in filmi vardi ya. Mazlumu getirin bana diyordu adam. Ben de senin yazdıklarını okuyunca Mazlumu gormus gibi oldum. İçimi okudum valla. Oh beee

kız o replik mi derler onu bende pek bi kullanırım biliyomusun ''mazlumu getirin bana ''
aslında ben hep buralardayımda yoğunluktan aktifleşemiyorum

Aynen canım çok haklisin. İnşallah kavuşursun ailene en kısa zaman da

kız o replik mi derler onu bende pek bi kullanırım biliyomusun ''mazlumu getirin bana ''
aslında ben hep buralardayımda yoğunluktan aktifleşemiyorum
Profili ne baktım zong ta yaşıyor yazıyor. Ben 24 sene Zonguldak taydim. Orada doğup büyüdüm. Sonra taşınmak zorunda kaldim. Merkezde misin canim

o konuda haklısın tatil iyi hoşta biriken işler baş belası
ayy hadi bakalım sende hedefe yaklaştın az kaldı
ahaa erkekler biraz inatçıdır tuttumuydu damarları silah dayamış gibi oluyolarinşallah olmaz öyle bişeysende kurbana gidersin

Canım benim hem Ramazan hem iş gerçekden yorucudur tahmin edebiliyorum zaten uykusuzluk başlı başına insanın enerjisini bitiriyor.. Zaten az kalmış hedefine hiç kendini sıkma canım spor yapamıyorum diye. Ramazandan sonra yaparsın inşallah tatlım :)
Canım geçmiş olsun Rabbim sağlık sıhhat versin cümlemize inşallah tatlım .. Beterin beteri var deyip insanın her haline şükretmesi lazım canım ..

Zencefil çayı benimki hazır poşet çaydı ama tazesine doğrayıp beş dk demleyip yada tozunu suya karıştırıp ya da yoğurda karışdırıpda yiyebilirsin .. Kız sen hamilelik düşünüyordun anam , düşünüyorsan içme derim :)

Son düzenleme:
Sonuna kadar katılıyorum az bile dedinn valla. Ben memleketimden başka bir yerde yaşamak istemem. Almasın Avrupa bizi.
Biz hiristiyan bir ülke olsaydık ohho daha en başında almışlardı mesele gelişmişlik gelişmemişlik meselesi değil, mesele Tr geri kalsın içindedi dertlerle boguşsun kafasını dışarlara kaldıramasın meselesi.. Bir Abd bir Avrupa ülkeleri sadece ekonomileriyle gelişmeleriyle uğraşıyorlar onlar gelişmesinde napsın., bizim gibi ülkelerinde habire başına terör savaş karışıklık açıyorlar ki hem başlarına bela almasınlar hemde silahları kime satacaklar en büyük geliri bugün silah ticaretinden askeri malezmelerden askeri araçlardan sağlıyorlar pazar lazım hainlere ..

aa cidden mi memleket çekmiş bizi bak bende 10 senedir bartındayım
Merkez ilcedeydik canım. Evimizi vs satmak zorunda kaldık . İstanbul a goctuk bizde. Ben sevmiyorum İst kalabalığını. Alışamadım hâlâ. Hele pazar kurulurdu o yogurtlari. Marullari ne kadar özledim . Tadı damağımda hâlâ

hangi ilçedeydiniz yoğurt diyince çaycumadamı yoksa :))
istanbulçok karışık gerçekten ama ekmek parası için bazen mecbur kalıyo insan napıcan

sana katılıyorum dünya ekonomisi silah üzerinde dönüyo malesef ve dünyayı yönetenler aslında silah üreticileri

Sonuna kadar haklisin canım. Harfi harfine hemde. Uykum gelmişti açildim bunları okuyunca

bende karşıyım almasınlar bizi, bizle uğraşmayı bırakıp teröristleri beslemesinler bizi bize bıraksınlar bu dünyanın cenneti olur vatanımız
Bırakırlar mı gülüm bıraksalar zaten bizi kimse tutamaz bunu onlarda biliyor ..
Twitter de eşim iki gün önce klise ve hdp ile ilgili yazı ve resim paylaşmışdı , eşimin hesabı defalarca saldırıya uğradı.. En sonunda da twitter kendisi klise ve demirtaş resimlerini kaldırmış, düşünebiliyor musun dayanışmayı, ama vatana hakaret edip hdp ye övgü yağdırsan senden iyisi olmuyor , alçaklarla dolu dünya, dünyayı geçdim içimizdekilere ne demeli ...

hadi yaaa gerçekten sadece bizim güneyimizde değil avrupadada ciddi şekilde beslenip yaşıyo bu pislikler, hatta üst düzeyleri orda hayatlarını yaşayıp aptalları savaşıp,canlı bomba yapıp bunların üzerinden hayatlarını yaşıyorlar

bunların hiçbirinin dinle imanla alaksıda yok herşeyleri sahte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…