günaydın canım,aslında buralardayım ben ama işlerimin yoğunluğundan dolayı heryere yetişemiyorum, dün biraz boşluğum vardı baya yazdım bugün yine yoğun işlerim sabahtan bakıp kaçayım diye geldim.Aynenn ablabegum75 den hic ses yok:)) ben de devam edicem yine de burdan motive oluyor insan:)) hem ben cok heyecanliyim yarin tarti gunu hala regl olamadim ama tartilicam yine de.. Pazar gunu memlekete gidicem bi annemleri gorup geleyim:)
Woooowww tebrik ederim kuzumm supeeer
iyi yapmışsın adaşım benim, sen zayıflayınca onu şişir intikamın daha da acı olsun heheheh :))
Kim olduğunu hatırlıyamadım ama ünlü bir erkek artisti yaşı ilerleyince eşi ekmeğine gizliden tereyağ enjekte etmiş kadın yemeklerinide bol yağlı falan yapmış adama epey kilo aldırmış sırf kıskançlığından :) biz kadınlardan korkulur anam :))
kalbimi kırdığı için yapıyorum,Anaaamm kötü kadın müzeyyen,vicdansız sabuha,amma fenaymışsınben diyete başladım,esim de baktı gidiyo kilolar, o da başladı
Yok artılık
Tebrik ederim canım, ortalaman çok iyi:-*
bazen oluyor sen dengelersin, takma kafana:-*:-*
Misafir varken zor tabii canım , yorgunluğunun normal kuzum benim :)Misafirim vardı tüm gün iş yaptım aksam okurken yazılanları,uyuyakalmişim
Canım sende güzel spor yapıyorsun kuzum Maşallah :)Tesekkurler ablacimAyy hem de nasil abla cok keskin geciyo kislar ve yazin bile aksamlari usuyoruz temmuza kadar
Masallah ablaa sporlarina hayranimaksama kadar bir sey yemeden nasil durdun yaaa ben bayilirdim orucluyken dayaniyo insan ama normal zamanda oyle olmuyo benim
Oyy Begüşümüz gelmiş :))günaydın canım,aslında buralardayım ben ama işlerimin yoğunluğundan dolayı heryere yetişemiyorum, dün biraz boşluğum vardı baya yazdım bugün yine yoğun işlerim sabahtan bakıp kaçayım diye geldim.
ben diyet yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum tabikide, 59,5 kiloydum pazartesi günü, ramazanda inşallah koruyabilcem kilomu,senin nasıl gidiyo?diyet yapabiliyomusun yoksa sadece dikkat etmeyemi çalışıyosun?
Kötülüğüne söylememişdir kız bak acıdım eşine haa :)) başına gelebileceklerden korkdum biranda hayatım :))))daha devamı da gelecekben incelicem inşallah , onu şişiricem hakediyor,
başkalarının yanında beni rencide etmişti, sen oradan geçebilir misin , bence geçemezsin v.s gibi bir söz söyledi. bende cevaben 65 kilo sana az geliyorsa 85 olurum canım dedim. bir dahada bu şekilde başkalarının yanında
kalbimi kırdığı için yapıyorum,çok kinciyimdir ölene kadar unutmam ayrıca temcit pilavı gibi önüne ısıtıp ısıtıp atar, dediğine demişine pişman ederim , belim yüzünden çok iyi spor yapamıyorum, yoksa çoktan hedefe varmıştım
aslında hep burdayım sabahtan açıyorum burayı akşama kadar açık ama vakit buldukça gelip bakabiliyorumOyy Begüşümüz gelmiş :))
Canım kilo almamayı başarsak Ramazanda oda birşey olacak sanırım yeme düzeni saatler değişince bende hiç verebilecekmişim gibi gelmiyor , bu sene ilk denemem Ramazanda dikkat etme ama bu haftada regl yüzünden ne durumdayım bilemiyorum şu an artılarda olduğumdan :))
İşlerinde kolaylık versin Allah canım :)
Canım en azından eksisin ben artılardayım :)) patlıyacak gibi şişim üstelik :)Ayy delirim 59,2 ciktim200 gr eksik sadece ama bunda PMS doneminin katkisinin epey buyuk oldugunu dusunuyorum bugunlerde gelmesini bekliyorum bi olsa da Su uzerimdeki siskinlik gitse
Ayy yok yemem zaten yıllardır yaparım eşime her Ramazan ama yediğim sayılıdır :) yiyeceğimi sanmıyorum bir daha :))aslında hep burdayım sabahtan açıyorum burayı akşama kadar açık ama vakit buldukça gelip bakabiliyorum
kesinlikle almamayı başarsak o bile başarı bizim için
sen o artılara aldanma regl bitiminde bolca eksileri görürsün ama o kızarmış ekmekleri yemezsen
teşekkür ederim canım, hem oruç hemde havalarında ısınmasıyla işlerin zorluğu kat kat arttı
hadi yaa burasıda çok sıcak buharlaşcaz resmenAyy yok yemem zaten yıllardır yaparım eşime her Ramazan ama yediğim sayılıdır :) yiyeceğimi sanmıyorum bir daha :))
Evet ya Tr sıcak gene sanırım bizde üşüyoruz hala yağmur yağıyor şu an sanırsın kış havası ayaklarım üşüdü bak çorap giysem iyi olacak :))
Yer değiştirelim :) ama sizlerde yağmurdan yeni çıkdınız sanırım :) iki aydır iki üç gün güneş gördük yaa :) bu sene yaz buraya gelmiyecek galiba :))hadi yaa burasıda çok sıcak buharlaşcaz resmen
Kötülüğüne söylememişdir kız bak acıdım eşine haa :)) başına gelebileceklerden korkdum biranda hayatım :))))
Alemsin Aslı şekerimmm :)) burcun ne kuzum ??
Geçmiş olsun canım beline ne oldu ??
evet istanbul da çok sıcakkkkk, çok şükür oturduğum ev en alt kat olduğu için serin oluyorhadi yaa burasıda çok sıcak buharlaşcaz resmen
zencefil çayı regl olduğun zaman mı içiliyor canım, benimde zor sökülür, hatta ordan gelmek istemezCanım en azından eksisin ben artılardayım :)) patlıyacak gibi şişim üstelik :)
Dün zencefil çayı içtim bugün söküldüm şükür sende iç varsa faydası oluyor .. Kesinlikle ödem vardır canım kafaya takılacak bir durum yok hemde eksisin sevin hatta :))
evet istanbul da çok sıcakkkkk, çok şükür oturduğum ev en alt kat olduğu için serin oluyor
değiştirelim kız ben hiç yurt dışına çıkmadım almanyayı çok merak ediyorum ,uzak akrabalar var ama gelmek nasip olmadı zaten bu şartlardaa çok zorYer değiştirelim :) ama sizlerde yağmurdan yeni çıkdınız sanırım :) iki aydır iki üç gün güneş gördük yaa :) bu sene yaz buraya gelmiyecek galiba :))
Başak burcu en az tanıdığım burç kıı titiz olduklarını biliyordumda intikancı olduklarını bilmiyordum şekerim :))alemimdirbaşak burcu canım , ameliyat olduğum için omurilik te daralma v.s var ,
ah bu hastalık belimi büküyor, gençliğimde böylemiydim
Evet canım hatta hamilelere tavsiye dilmez.. İçince erken bile getiriyor.. Ben tecrübe etmişdim ama niye başda aklıma gelmedi bilmem :) akşam içtim bugün normale döndüm :)) sende iç tavsiye ederim antiaging diye geçiyor zencefil hem gençlik iksiri ayy :))zencefil çayı regl olduğun zaman mı içiliyor canım, benimde zor sökülür, hatta ordan gelmek istemez
Vizeler kalkacak diye sevinmişdik ama bunların kolay kolay vermiyeceklerinide adım gibi biliyordum .. Teröristlere iyi davranırsak verirlermiş bak bakk senn !!!değiştirelim kız ben hiç yurt dışına çıkmadım almanyayı çok merak ediyorum ,uzak akrabalar var ama gelmek nasip olmadı zaten şartlardaa çok zor
evet yağmuran yeni çıktık ama soğuk değildi hava sıcak sıcak yağdı
yaz oraya gelmezse siz yaza gelin ekonomimizi canlandırın azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?