Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Ayy delirim 59,2 ciktim 200 gr eksik sadece ama bunda PMS doneminin katkisinin epey buyuk oldugunu dusunuyorum bugunlerde gelmesini bekliyorum bi olsa da Su uzerimdeki siskinlik gitse

günaydın canım,aslında buralardayım ben ama işlerimin yoğunluğundan dolayı heryere yetişemiyorum, dün biraz boşluğum vardı baya yazdım bugün yine yoğun işlerim sabahtan bakıp kaçayım diye geldim.
ben diyet yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum tabikide, 59,5 kiloydum pazartesi günü, ramazanda inşallah koruyabilcem kilomu,senin nasıl gidiyo?diyet yapabiliyomusun yoksa sadece dikkat etmeyemi çalışıyosun?

daha devamı da gelecek ben incelicem inşallah , onu şişiricem hakediyor,
başkalarının yanında beni rencide etmişti, sen oradan geçebilir misin , bence geçemezsin v.s gibi bir söz söyledi. bende cevaben 65 kilo sana az geliyorsa 85 olurum canım dedim. bir dahada bu şekilde başkalarının yanında
kalbimi kırdığı için yapıyorum, çok kinciyimdir ölene kadar unutmam ayrıca temcit pilavı gibi önüne ısıtıp ısıtıp atar, dediğine demişine pişman ederim , belim yüzünden çok iyi spor yapamıyorum, yoksa çoktan hedefe varmıştım

Canım sende güzel spor yapıyorsun kuzum Maşallah :)
Bu gün hariç bizimkilere sahurda da eşlik edince yemedim kuzum ama iftardan önce ekmek kızartmalarını yutuverdim işde öyle olunca :))

Oyy Begüşümüz gelmiş :))
Canım kilo almamayı başarsak Ramazanda oda birşey olacak sanırım yeme düzeni saatler değişince bende hiç verebilecekmişim gibi gelmiyor , bu sene ilk denemem Ramazanda dikkat etme ama bu haftada regl yüzünden ne durumdayım bilemiyorum şu an artılarda olduğumdan :))
İşlerinde kolaylık versin Allah canım :)

Kötülüğüne söylememişdir kız bak acıdım eşine haa :)) başına gelebileceklerden korkdum biranda hayatım :))))
Alemsin Aslı şekerimmm :)) burcun ne kuzum ??
Geçmiş olsun canım beline ne oldu ??

aslında hep burdayım sabahtan açıyorum burayı akşama kadar açık ama vakit buldukça gelip bakabiliyorum
kesinlikle almamayı başarsak o bile başarı bizim için
sen o artılara aldanma regl bitiminde bolca eksileri görürsün ama o kızarmış ekmekleri yemezsen
teşekkür ederim canım, hem oruç hemde havalarında ısınmasıyla işlerin zorluğu kat kat arttı

Ayy delirim 59,2 ciktim 200 gr eksik sadece ama bunda PMS doneminin katkisinin epey buyuk oldugunu dusunuyorum bugunlerde gelmesini bekliyorum bi olsa da Su uzerimdeki siskinlik gitse
Canım en azından eksisin ben artılardayım :)) patlıyacak gibi şişim üstelik :)
Dün zencefil çayı içtim bugün söküldüm şükür sende iç varsa faydası oluyor .. Kesinlikle ödem vardır canım kafaya takılacak bir durum yok hemde eksisin sevin hatta :))

Ayy yok yemem zaten yıllardır yaparım eşime her Ramazan ama yediğim sayılıdır :) yiyeceğimi sanmıyorum bir daha :))
Evet ya Tr sıcak gene sanırım bizde üşüyoruz hala yağmur yağıyor şu an sanırsın kış havası ayaklarım üşüdü bak çorap giysem iyi olacak :))

hadi yaa burasıda çok sıcak buharlaşcaz resmen

Kötülüğüne söylememişdir kız bak acıdım eşine haa :)) başına gelebileceklerden korkdum biranda hayatım :))))
Alemsin Aslı şekerimmm :)) burcun ne kuzum ??
Geçmiş olsun canım beline ne oldu ??

alemimdir başak burcu canım , ameliyat olduğum için omurilik te daralma v.s var ,
ah bu hastalık belimi büküyor, gençliğimde böylemiydim

zencefil çayı regl olduğun zaman mı içiliyor canım, benimde zor sökülür, hatta ordan gelmek istemez

Yer değiştirelim :) ama sizlerde yağmurdan yeni çıkdınız sanırım :) iki aydır iki üç gün güneş gördük yaa :) bu sene yaz buraya gelmiyecek galiba :))
değiştirelim kız ben hiç yurt dışına çıkmadım almanyayı çok merak ediyorum ,uzak akrabalar var ama gelmek nasip olmadı zaten bu şartlardaa çok zor
evet yağmurdan yeni çıktık ama soğuk değildi hava sıcak sıcak yağdı
yaz oraya gelmezse siz yaza gelin ekonomimizi canlandırın azcık

Son düzenleme:
alemimdir başak burcu canım , ameliyat olduğum için omurilik te daralma v.s var ,
ah bu hastalık belimi büküyor, gençliğimde böylemiydim
Başak burcu en az tanıdığım burç kıı titiz olduklarını biliyordumda intikancı olduklarını bilmiyordum şekerim :))
Yerine göre intikam duygusu da işe yarıyor demek ki :))
Geçmiş olsun kuzum , genceciksin daha hayatım ne hasta gençler var Allah vermesin canım :)

zencefil çayı regl olduğun zaman mı içiliyor canım, benimde zor sökülür, hatta ordan gelmek istemez
Evet canım hatta hamilelere tavsiye dilmez.. İçince erken bile getiriyor.. Ben tecrübe etmişdim ama niye başda aklıma gelmedi bilmem :) akşam içtim bugün normale döndüm :)) sende iç tavsiye ederim antiaging diye geçiyor zencefil hem gençlik iksiri ayy :))
Regl günün gelince içmeye başla o zaman sende rahat sökülürsün canım :) iki fincan günde fazla değil :)

Son düzenleme:
Vizeler kalkacak diye sevinmişdik ama bunların kolay kolay vermiyeceklerinide adım gibi biliyordum .. Teröristlere iyi davranırsak verirlermiş bak bakk senn !!!
Aman başlarda insan görmediğinden merak ediyor ama sonra resmen boguyor buraları insanı gerçekden her yer birbirine benziyor avrupada işde :)
İnsanın kendi memleketi kendi vatanı gibisi yok canım :)
Gezmek görmek güzel birşey tabii bi gün kısmet olur inşallah canım ..

Eşim bayramda gidelim diyor da ben gitmem dedim resti çekdim ayy :))
O tek gidecekdi ama biraz erteledi işleri çıkdı yoğun bugünlerde bilmem bayrama gidebilir mi .. Ben Kurban bayramında istiyorum inşallah kısmet artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…