Demk ki erkekler üç
grup şekerim
1. Kilo ver diyenler
2. Spor yap kilo vermesende olur diyenler
3. Farketmez diyenler :)
Canım sallama banada iyi gelmiyor tansiyonumu düşürüyor resmen ama demlemesini denedin mi hiç fena değil, arada baya fark var, denemediysen demleme dene derim canım :)
yani 89 kiloyken tabii benim için ses etmiyordu da ne zaman 78 den düşmeye başladım o zaman kıskançlıkla karışık mıdır nedir böyle bir tavırlar başladı hafifden :)
vay vay adaşıma bak heleAslında ne kimseyi koskanırım nede koskandırmayı severim ama bazı laflar insana oturuyor işde :)
Yıllar öncede araba sürmeyi öğrenirken sen yapamazsın demişdi bir yakınımız ben çok hassasmışım panikmişim falan ona inat bir haftada trafiğe çıkmışdım bazen inat etmek işe yarıyor :))
Aslında tesettürlü de olsam dikkat çekici bir tipim var kendim diye söylemiyorum :)) Almanların çogu alman mısın diye sorar bana uzun boylu ve açık renk olduğumdan gözlerimde mavi :) hele kızım Türk olduğuna şaşırmışdır hep arkadaşları tam sarışın renkli gözlü :)
Kapalı olunca Almanlar vay hain din değiştirmiş diye kem gözle bakıyorlar :)))
Sağolasın hayatım, ama kilo verince 35 ime döndüm kıı :)) gerçekden kilo insanı yaşlı gösteriyor sporla birlikde hele daha bir zinde ve sağlıklı oluyor insan . İnan cildim bile sporla güzelleşdi bi parlaklık geldi :)
Hayırlı günler kızlarr :)) kimseler gelmez oldu beya yakında dükkana kilit vurcaz nerdeyse
Neyse bu hafta şu sınavlar bi bitsin hele bakalım :)
Kızlar 10 Haziran - 16 Haziran arasında 6 günlük süreçte belimin değişimi. Hafiften sırttan ve kaburga altından kemiklerimin çıkıntısı gözükmeye başlamış durmak yok yola devam.
Eki Görüntüle 1847829
Wuhhuuu acayip incelme var 6 günde kuzum harikasın gerçekden canım :)Kızlar 10 Haziran - 16 Haziran arasında 6 günlük süreçte belimin değişimi. Hafiften sırttan ve kaburga altından kemiklerimin çıkıntısı gözükmeye başlamış durmak yok yola devam.
Eki Görüntüle 1847829
iyi yapmışsın adaşım benim, sen zayıflayınca onu şişir intikamın daha da acı olsun heheheh :))benim eşim 1. grupta, ama bende o zayıf olan kocamı, börek ve poğaça ve tatlılara gömerek, evlendiğinden beri 5 kilo almasını sağladım, bekarken ki kıyafetleri olmuyor, sefam olsun
Ramazandan sonra tatile kaçanlar falan da çok olur idare etcez işde kuzum.. Eylülde toplaşmaya tam başlar gene millet kış ayı diyet ayı :)) topik en güzel ocak ayından sonra oluyor sanırım , millette bir telaş başlıyor.. Ama biz daimilerdeniz inşallah :) öyle Tr işi falan çıkmazsa hep burdayız..vay vay adaşıma bak hele
evet kilo yaşlı gösteriyorrrrrrr,
sınavı olanlar, işte de yoğunluk oluyo bazen giremiyorum canım, en güzel Ramazandan sonra toplanırız gibime geliyor
bravo canım, aynen süper görünüyor
Evet kuzum eskilerden bir ikimiz kaldık ayy :) @Kaizen- in telaşı var sonra gelir zaten bırakmaz o bizi , @malahit sınavdan sonra gümbür gümbür gelir inş yazan arkadaşlarda var sağolsunlar arada .. Duruma göre gideriz canım :) kimse yazmasa bile ben gene kilo maceramı spor sayfamdaki gibi tek bile sürdürürüm yani :)
İstersen yazabilirsin menünü canım, bende yazmadım sahi kaç gündür :)
Kızlar 10 Haziran - 16 Haziran arasında 6 günlük süreçte belimin değişimi. Hafiften sırttan ve kaburga altından kemiklerimin çıkıntısı gözükmeye başlamış durmak yok yola devam.
Eki Görüntüle 1847829
Çok iyi bravo canımKızlar 10 Haziran - 16 Haziran arasında 6 günlük süreçte belimin değişimi. Hafiften sırttan ve kaburga altından kemiklerimin çıkıntısı gözükmeye başlamış durmak yok yola devam.
Eki Görüntüle 1847829
Evet yarın tartı günü ama ben muhtemelen baya bir artı çıkıcam şişlik hat safhada bide akşamüstü yumurtalı ekmek kızartması yedim hemde iki dilim yaAynenn ablabegum75 den hic ses yok:)) ben de devam edicem yine de burdan motive oluyor insan:)) hem ben cok heyecanliyim yarin tarti gunu hala regl olamadim ama tartilicam yine de.. Pazar gunu memlekete gidicem bi annemleri gorup geleyim:)
Woooowww tebrik ederim kuzumm supeeer
Ay bana da bugün ekmek ten göründüler şekerim iz düşmüş bugün bayaEvet yarın tartı günü ama ben muhtemelen baya bir artı çıkıcam şişlik hat safhada bide akşamüstü yumurtalı ekmek kızartması yedim hemde iki dilim yabide iftarda yedim yemeklerden iftarda anormallik yokdu ama o ekmekleri yemeseydim keşke ..
Memeleket neresi tatlım ? İyi olur git sana da değişiklik olur hem.. Sınavlar bitti mi? Büt gelecek mi??
Evet yarın tartı günü ama ben muhtemelen baya bir artı çıkıcam şişlik hat safhada bide akşamüstü yumurtalı ekmek kızartması yedim hemde iki dilim yabide iftarda yedim yemeklerden iftarda anormallik yokdu ama o ekmekleri yemeseydim keşke ..
Memeleket neresi tatlım ? İyi olur git sana da değişiklik olur hem.. Sınavlar bitti mi? Büt gelecek mi??
@yolcukardelen topraaam nirdesin kıı :)) karne telaşında mısın ne ayy :)) kapandı mı okullar bugün ??
Ay benim eşim sahurda yumurtalı ekmek yer mutlaka iki dilim falan yer acıktırmıyor beni der ama tam buğday ekmek ..Ay bana da bugün ekmek ten göründüler şekerim iz düşmüş bugün baya
Ayy kızım büt de yokmuş Maşallah ortalaman da gayet yüksek canım süpersin ..Olsun abla pisman olma hic, ben de yarin Sabaha gozleme sakladim kendime, afiyetle yicem
onemli olan dengelemek :))Kutahyaliyim ablacim, dun sinavlar da bitti sukur. Butum yok ortalamam 3,60 cok mutluyumm
Yarin kapaniyo okullar abla:)
Ben hergün 2 filan yiyom bugün 5 oldu abardım yaniAy benim eşim sahurda yumurtalı ekmek yer mutlaka iki dilim falan yer acıktırmıyor beni der ama tam buğday ekmek ..
Hiç ağzıma sürmezdim hatta her yer kokuyor diye kızarım bile :) ama ne biliyim şekerim bugün ne olduysa canım çekdi :))
Sende mi yedin hayatım ekmek ??
Ben arada bir yiyorum ekmeği çok nadir canım.. Ekmeksever biri olarak uzak durmaya çalışıyorum ama günde iki dilim yediklerinle dengelersen bişey olmaz. Beş dilim evet biraz kaçmış ama arada birse sorun olmaz telafi edersin şekerciim :)Ben hergün 2 filan yiyom bugün 5 oldu abardım yani
Misafirim vardı tüm gün iş yaptım aksam okurken yazılanları,uyuyakalmişim@yolcukardelen topraaam nirdesin kıı :)) karne telaşında mısın ne ayy :)) kapandı mı okullar bugün ??
Anaaamm kötü kadın müzeyyen,vicdansız sabuha,amma fenaymışsınbenim eşim 1. grupta, ama bende o zayıf olan kocamı, börek ve poğaça ve tatlılara gömerek, evlendiğinden beri 5 kilo almasını sağladım, bekarken ki kıyafetleri olmuyor, sefam olsun
Yok artılıkiyi yapmışsın adaşım benim, sen zayıflayınca onu şişir intikamın daha da acı olsun heheheh :))
Kim olduğunu hatırlıyamadım ama ünlü bir erkek artisti yaşı ilerleyince eşi ekmeğine gizliden tereyağ enjekte etmiş kadın yemeklerinide bol yağlı falan yapmış adama epey kilo aldırmış sırf kıskançlığından :) biz kadınlardan korkulur anam :))
Tebrik ederim canım, ortalaman çok iyi:-*Olsun abla pisman olma hic, ben de yarin Sabaha gozleme sakladim kendime, afiyetle yicem
onemli olan dengelemek :))Kutahyaliyim ablacim, dun sinavlar da bitti sukur. Butum yok ortalamam 3,60 cok mutluyumm
Yarin kapaniyo okullar abla:)
bazen oluyor sen dengelersin, takma kafana:-*:-*Ay benim eşim sahurda yumurtalı ekmek yer mutlaka iki dilim falan yer acıktırmıyor beni der ama tam buğday ekmek ..
Hiç ağzıma sürmezdim hatta her yer kokuyor diye kızarım bile :) ama ne biliyim şekerim bugün ne olduysa canım çekdi :))
Sende mi yedin hayatım ekmek ??
Ayy kızım büt de yokmuş Maşallah ortalaman da gayet yüksek canım süpersin ..
Ayy Kütahya da güzeldir ya spor yarışmalarına gitmişdim lisedeyken koş ayıydı ve çok soğukdu ama :) ama şirin bir yerdi yıllaaarrr önce :)
Sabaha saklaman iyi olmuş tatlım gözlemeni .. Tartıdan sonra inşallah eksi de görürsün ödül olur sana :)
Sporum :
INSANITY 2. Ay 2. Hafta 4. Gün streching günüydü , birde karın egzersisi ekledim
Cardio Abs 17 dk + Max Recovery 49 dk : 66dk
Menüm
Oruçlu değilim ..
Sabah yok
Öğlen yok
İftardan 2 saat önce
2 dilim yumurtalı ekmek kızartması zeytinyağında tam buğday ekmeği
İftarda
2 dilim et pirzola
2 dilim tavuk pirzola
1 kaşık yoğurt
1 çatal pilav
3 küçük dilim kavun
2 biber yarın dilim domates ızgara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?