Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

benim eşim 1. grupta, ama bende o zayıf olan kocamı, börek ve poğaça ve tatlılara gömerek, evlendiğinden beri 5 kilo almasını sağladım, bekarken ki kıyafetleri olmuyor, sefam olsun

vay vay adaşıma bak hele

evet kilo yaşlı gösteriyorrrrrrr,
Hayırlı günler kızlarr :)) kimseler gelmez oldu beya yakında dükkana kilit vurcaz nerdeyse
Neyse bu hafta şu sınavlar bi bitsin hele bakalım :)

sınavı olanlar, işte de yoğunluk oluyo bazen giremiyorum canım, en güzel Ramazandan sonra toplanırız gibime geliyor

bravo canım, aynen süper görünüyor

Wuhhuuu acayip incelme var 6 günde kuzum harikasın gerçekden canım :)
Kesinlikle incelmişsin mezureyle de ölçülerini almışsındır kesin en az 10 cm lik incelme var gibi görünüyor ayy Maşallah sana tatlım :)

benim eşim 1. grupta, ama bende o zayıf olan kocamı, börek ve poğaça ve tatlılara gömerek, evlendiğinden beri 5 kilo almasını sağladım, bekarken ki kıyafetleri olmuyor, sefam olsun
iyi yapmışsın adaşım benim, sen zayıflayınca onu şişir intikamın daha da acı olsun heheheh :))
Kim olduğunu hatırlıyamadım ama ünlü bir erkek artisti yaşı ilerleyince eşi ekmeğine gizliden tereyağ enjekte etmiş kadın yemeklerinide bol yağlı falan yapmış adama epey kilo aldırmış sırf kıskançlığından :) biz kadınlardan korkulur anam :))

Ramazandan sonra tatile kaçanlar falan da çok olur idare etcez işde kuzum.. Eylülde toplaşmaya tam başlar gene millet kış ayı diyet ayı :)) topik en güzel ocak ayından sonra oluyor sanırım , millette bir telaş başlıyor.. Ama biz daimilerdeniz inşallah :) öyle Tr işi falan çıkmazsa hep burdayız..

Eşim bayramda gidelim diyordu ben gelmem dedim.. Tek git sen dedim.. Kurban bayramında gitme niyetindeyim ben :) kvalidem uzun zamandır rahatsız son zamanlarda iyi gerçi çok şükür., istiyorsa gitsin kendisi anam napıyım ikidir gittim kiloları alıp döndüm.. Tam incelmeye geçmişken acil bir durum söz konusu olmadan gitmem diyorum . Ciddi ben için tehlike demek oluyor bir de Bayram aman aman :))

Aynenn abla begum75 den hic ses yok:)) ben de devam edicem yine de burdan motive oluyor insan:)) hem ben cok heyecanliyim yarin tarti gunu hala regl olamadim ama tartilicam yine de.. Pazar gunu memlekete gidicem bi annemleri gorup geleyim:)

Woooowww tebrik ederim kuzumm supeeer

Evet yarın tartı günü ama ben muhtemelen baya bir artı çıkıcam şişlik hat safhada bide akşamüstü yumurtalı ekmek kızartması yedim hemde iki dilim ya bide iftarda yedim yemeklerden iftarda anormallik yokdu ama o ekmekleri yemeseydim keşke ..
Memeleket neresi tatlım ? İyi olur git sana da değişiklik olur hem.. Sınavlar bitti mi? Büt gelecek mi??

Ay bana da bugün ekmek ten göründüler şekerim iz düşmüş bugün baya

Olsun abla pisman olma hic, ben de yarin Sabaha gozleme sakladim kendime, afiyetle yicem
onemli olan dengelemek :))Kutahyaliyim ablacim, dun sinavlar da bitti sukur. Butum yok ortalamam 3,60 cok mutluyumm

@yolcukardelen topraaam nirdesin kıı :)) karne telaşında mısın ne ayy :)) kapandı mı okullar bugün ??

Yarin kapaniyo okullar abla:)

Ay bana da bugün ekmek ten göründüler şekerim iz düşmüş bugün baya
Ay benim eşim sahurda yumurtalı ekmek yer mutlaka iki dilim falan yer acıktırmıyor beni der ama tam buğday ekmek ..
Hiç ağzıma sürmezdim hatta her yer kokuyor diye kızarım bile :) ama ne biliyim şekerim bugün ne olduysa canım çekdi :))
Sende mi yedin hayatım ekmek ??

Olsun abla pisman olma hic, ben de yarin Sabaha gozleme sakladim kendime, afiyetle yicem
onemli olan dengelemek :))Kutahyaliyim ablacim, dun sinavlar da bitti sukur. Butum yok ortalamam 3,60 cok mutluyumm

Ayy kızım büt de yokmuş Maşallah ortalaman da gayet yüksek canım süpersin ..
Ayy Kütahya da güzeldir ya spor yarışmalarına gitmişdim lisedeyken koş ayıydı ve çok soğukdu ama :) ama şirin bir yerdi yıllaaarrr önce :)
Sabaha saklaman iyi olmuş tatlım gözlemeni .. Tartıdan sonra inşallah eksi de görürsün ödül olur sana :)

Ben hergün 2 filan yiyom bugün 5 oldu abardım yani

Ben hergün 2 filan yiyom bugün 5 oldu abardım yani
Ben arada bir yiyorum ekmeği çok nadir canım.. Ekmeksever biri olarak uzak durmaya çalışıyorum ama günde iki dilim yediklerinle dengelersen bişey olmaz. Beş dilim evet biraz kaçmış ama arada birse sorun olmaz telafi edersin şekerciim :)

Sporum :

INSANITY 2. Ay 2. Hafta 4. Gün streching günüydü , birde karın egzersisi ekledim
Cardio Abs 17 dk + Max Recovery 49 dk : 66dk

Menüm
Oruçlu değilim ..
Sabah yok
Öğlen yok

İftardan 2 saat önce
2 dilim yumurtalı ekmek kızartması zeytinyağında tam buğday ekmeği

İftarda
2 dilim et pirzola
2 dilim tavuk pirzola
1 kaşık yoğurt
1 çatal pilav
3 küçük dilim kavun
2 biber yarın dilim domates ızgara

Anaaamm kötü kadın müzeyyen,vicdansız sabuha,amma fenaymışsın ben diyete başladım,esim de baktı gidiyo kilolar, o da başladı
Yok artılık

Tebrik ederim canım, ortalaman çok iyi:-*
bazen oluyor sen dengelersin, takma kafana:-*:-*

Tesekkurler ablacim Ayy hem de nasil abla cok keskin geciyo kislar ve yazin bile aksamlari usuyoruz temmuza kadar

Masallah ablaa sporlarina hayranim aksama kadar bir sey yemeden nasil durdun yaaa ben bayilirdim orucluyken dayaniyo insan ama normal zamanda oyle olmuyo benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…