Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Hee kız git git diyen sen değildin sanki bana :)) bende aldım kuzum, napak iki fazla çırpıncaz vercez.. Sefanın sonunda iki gecedir sabahlıyorum işler yetişsin diye bu hafta böyle geçecek mecbur tatlım.. Sen konu dışı kalırmısım hiç bebeğim sen kalbimdesin her daim..

O Olivenoil buldum bilee seni. yehuuu... fakat bugün ne yediğimi hiç paylaşmayayım
Olsun kız paylaş nolcak, en fazla iki sopa yersin :) şaka kız sopaya daha ilk günden başlamıyalım :)) o sopayı biri banada vursun hee sabah sabah gene kahve yanında iki kuru pastayı hüpletiverdim.. Ama daha başka birşey yemedim...

canım hibrite şu an başlamıyım dedim. spor salonunda üyeliğim devam ediyor. hem insanity yapcam, hem de spora gidip spinning yapcam. biliyosnudur mutlaka bir seansta 500-600 kalorie yaktırıyor.
sabah: 1.5 elma (kahvaltı edecek vakit yoktu, hocamın paneli vardı)
öğlen:bir arkadaş uzman oldu onu tebriğe gittik. (patates salatası bir kaşık, iki küçük kuru dolma)
ordan çıkıp yemekhaneye gittim. kurufasülye yedim.
akşama allah kerim. sopalayın beniiiiii

aa bunu görmemişim ben,topik yeni olduğundan bikaç gün birşey demem ama pazartesinden itibaren ağır eleştiririm ona göre
o k.hidratlı gidalar kısıla kısıla azaltılacak o kaayapmayın almayın yemeyin

O Olivenoil dün akşam eşim diyoki yazın ben seni zayıflatacam, kendisi balığa gitmeyi çok sever de benide kürekci yapcakmış hem zayıflarsın hem kas yaparsın diyo bana hadi yine iyiyim ama daha önceden denemiştim hiç kürek çekemiyom ki ben, artık kafama vura vura öğretir

AYYYY kafam karıştı yanlış yere yazmışım iyimi

kız GonulSenligim seni görünce yanlış yer sandım allah iyiliğin versin

Merhaba, spor önerileri yarışmaları falan olacaksa ben de varım :)

rakibem bak nasıl takipteyim seni
spor arayışları da başlamış seni hain dom dom

bu arada topik yeni açılmış taptaze kızlar hayırlı olsun . motiveniz daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…