Niye öyle diyosun kız, verelim kilolarımızı, yapalım sporumuzu şekerim incecik olunca manken edasında olcaz bebeğim, kendine inan yeter ki tatlım:)ay valla beni heycanlandırdın kendime kendim inancam artık ne mankeni ya bu halimle güldürdün
Hee kız git git diyen sen değildin sanki bana :)) bende aldım kuzum, napak iki fazla çırpıncaz vercez.. Sefanın sonunda iki gecedir sabahlıyorum işler yetişsin diye bu hafta böyle geçecek mecbur tatlım.. Sen konu dışı kalırmısım hiç bebeğim sen kalbimdesin her daim..aman yarabbi topik patlamış gitmiş ya :-D ben tee 2. sayfa da birakmistim sizi ne güzel bayağı renklenmis sayfa çok mutlu oldum valla
yalnız ben bu hıza hep yetişemicem affınıza sığınarak eski kızlar biliyor diğer topikten hem sınavla uğraşıyorum hemde tel den giriyorum o yüzdenay böyle de pek bi dışarıda kalmış gibi hissettim kendimi yaw
yaş 26 kilo 68 olduboy 158 hadi bakalım hayirlisi
asli abla sen gittin bak bunalim ne yaptı bana gördun mu hep senin yüzünden aldım iki kilo daha
Hoşgeldin Derman kuzum :)
Geçmiş olsun tatlım, biryerlerden tanıyorum seni, spor topiklerinden olsa gerek.. Sen spor neler yapıyosun canımcıım ? Kilon ne anlatsana azıcık?Benim kiler yine hasta geldim kaç gündür giremiyorum
Gitmelerini hiç sevmiyorum kuzum senin ya içim acıyor resmen, aman dersinide ihmal etmemen lazım.. Arada geçmişe takılmadan uğra bebeğim..çok mantikli :) hadi kaçtım ben iyi günler herkese
Kızın olması için formül var kız :) istersen yazayım sana özelden :)Aminn canım sağol, Dua edin benim için, kızım olsun çok istiyorum, tabiki hayırlı ve sağlıklı inşallah
Ayy didilyos' um hoşgeldin bebeğim manken kuzum. Sırayla cvp yazarken arada sana kaynak yapayım dedim.. Ne zaman başlıyosun kız hibride şekerim??
Olsun kız paylaş nolcak, en fazla iki sopa yersin :) şaka kız sopaya daha ilk günden başlamıyalım :)) o sopayı biri banada vursun hee sabah sabah gene kahve yanında iki kuru pastayı hüpletiverdim.. Ama daha başka birşey yemedim...
banada yazKızın olması için formül var kız :) istersen yazayım sana özelden :)
Kız Begüm şimdi bana sopayla saldıracak derken ( yediklerim yüzünden ) , bi ohh çekdim habanada yaz
Olsun kız paylaş nolcak, en fazla iki sopa yersin :) şaka kız sopaya daha ilk günden başlamıyalım :)) o sopayı biri banada vursun hee sabah sabah gene kahve yanında iki kuru pastayı hüpletiverdim.. Ama daha başka birşey yemedim...
Merhaba, spor önerileri yarışmaları falan olacaksa ben de varım :)
kutlama mı yaptın kız yoksa topik açılış kutlaması, gerçi biz kurabiye falan görmedik amabende kaç gündür yemiyorum, yiyeceğim tuttu yaaaa.... tam topik açılış günü. akşamı kurtarayım bari
Kızzz buradayım buradayım annemlerle Bi telefon trafiği, yetişemiyorum buraya nereye ne yazıcağımı şaşırdım Ayy başım döndü kız burdan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?