Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

sen beni hepidik püfüdükten rakip mi sandım kızıııımmmm ben rakibimi yakınımda tutarım
sen spor yaparsın da ben boş durar mıyım heç
Kız valla daha yapmadım
seni tanımadan önce azıcık bi bisiklet falan yapıyordum
ne biçim nazar eden gözün var ki haftalardır spor yapamıyorum
du kendime nazar boncuğu koyayım bari

tam 12 gündür ne şekerli ne unlu hiçbirşey yemedim diyim kabaca. insan kendini iyi hissediyor, ciddiyim. sindirimim midem çok rahatladı.

BENDE 10 gündür yemiyordumm

akşam resmen çığrından çıktım aslında cnm istmedi bir nevi açgözlüklüktü benimmmm

Kahvaltı için güzel kuzum, ekmek ne kadardı acep hee :))

Kızzz buradayım buradayım annemlerle Bi telefon trafiği, yetişemiyorum buraya nereye ne yazıcağımı şaşırdım Ayy başım döndü kız burdan :))
aynı sorun bende de var, işi bıraktım buraya yetişmeye çalışıyorum, evrakları bugün teslim etcektim patrona yetiştiremedim derim yarın veririm artık

GonulSenligim karıştırdın yine piyasayı hahahah
huyum kurusun

Hoşgeldin bebeğim :) gel bizede rakip ol kız . Ugra arada şekerim :)
uğrarım canikom tabi

kıs topik için dedim onu ben .bugün açılmış ya . virgül koymayınca karışmış tabi cümle :)

Kız valla daha yapmadım
seni tanımadan önce azıcık bi bisiklet falan yapıyordum
ne biçim nazar eden gözün var ki haftalardır spor yapamıyorum
du kendime nazar boncuğu koyayım bari

gizil güçlerim olduğu doğrudur tembelim demiyo da bana mana buluyo

aynı sorun bende de var, işi bıraktım buraya yetişmeye çalışıyorum, evrakları bugün teslim etcektim patrona yetiştiremedim derim yarın veririm artık
Allah canını almaya delimisin kız patron hani nerde iş deyince kk da sohpete daldım dersin heralde

Bu arada ben şimdi çıksam sabah girsem bi 1500 bildirim neyim gelir heralde,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…