Kız valla daha yapmadımsen beni hepidik püfüdükten rakip mi sandım kızıııımmmmben rakibimi yakınımda tutarım
sen spor yaparsın da ben boş durar mıyım heç
At kıı tamam..armudum ama omuzlarım dar değil, belki kol kası yaparım core lerim gelişir
sana özelden foto atarım bi ara
tam 12 gündür ne şekerli ne unlu hiçbirşey yemedim diyim kabaca. insan kendini iyi hissediyor, ciddiyim. sindirimim midem çok rahatladı.
Kahvaltı için güzel kuzum, ekmek ne kadardı acep hee :))Bugün sabah uyuyakalmışım kahvaltıyı iş yerinde yaptım, arkadaş peynir ekmek domates salatalık biber almış, mecburen yedim çok açtım ama normalde aç geldiğimizde ne yersek en az zararla çıkarız kızlar
aynı sorun bende de var, işi bıraktım buraya yetişmeye çalışıyorum, evrakları bugün teslim etcektim patrona yetiştiremedim derim yarın veririm artıkKızzz buradayım buradayım annemlerle Bi telefon trafiği, yetişemiyorum buraya nereye ne yazıcağımı şaşırdım Ayy başım döndü kız burdan :))
aynı sorun bende de var, işi bıraktım buraya yetişmeye çalışıyorum, evrakları bugün teslim etcektim patrona yetiştiremedim derim yarın veririm artık
Tembellik yok, o evraklar patrona verilecek bugün :))aynı sorun bende de var, işi bıraktım buraya yetişmeye çalışıyorum, evrakları bugün teslim etcektim patrona yetiştiremedim derim yarın veririm artık
boşver burası önemli işler bekleyebilirr
benimde ay sonu işler var bir türlü elim işe gitmiyorrrrr
yetişmez çıkış saatim geldi kiTembellik yok, o evraklar patrona verilecek bugün :))
patronun numarasını vereyimde onada anlatsana durumu, ben diyemem ama sen ikna edersin belki
Tembellik yok, o evraklar patrona verilecek bugün :))
Kız gönder hemen yazayımyetişmez çıkış saatim geldi ki, daha kaç madde var yazılacak mesaiye kalmam lazım
yetişmez çıkış saatim geldi ki, daha kaç madde var yazılacak mesaiye kalmam lazım
gönder tel noyu ben ikna ederimm onu
başka şansımız varmı acepppppp
Kız gönder hemen yazayım
sorma yabak çıkış saatini hiç geciktirmeyizzzzz
işleri bekletiriz ama
huyum kurusun
uğrarım canikom tabiHoşgeldin bebeğim :) gel bizede rakip ol kız . Ugra arada şekerim :)
kıs topik için dedim onu ben .bugün açılmış ya . virgül koymayınca karışmış tabi cümle :)TAPTAZE Mİİİ
Kız valla daha yapmadım
seni tanımadan önce azıcık bi bisiklet falan yapıyordum
ne biçim nazar eden gözün var ki haftalardır spor yapamıyorum
du kendime nazar boncuğu koyayım bari
Allah canını almayaaynı sorun bende de var, işi bıraktım buraya yetişmeye çalışıyorum, evrakları bugün teslim etcektim patrona yetiştiremedim derim yarın veririm artık
huyum kurusun
uğrarım canikom tabi
kıs topik için dedim onu ben .bugün açılmış ya . virgül koymayınca karışmış tabi cümle :)
gizil güçlerim olduğu doğrudurtembelim demiyo da bana mana buluyo
Allah canını almayadelimisin kız patron hani nerde iş deyince kk da sohpete daldım dersin heralde
Bu arada ben şimdi çıksam sabah girsem bi 1500 bildirim neyim gelir heralde,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?