hahaahrakibem bak nasıl takipteyim seni
spor arayışları da başlamış seni hain dom dom
bu arada topik yeni açılmış taptaze kızlar hayırlı olsun . motiveniz daim olsun
herkesi açılış heyecanı sardıKızzz buradayım buradayım annemlerle Bi telefon trafiği, yetişemiyorum buraya nereye ne yazıcağımı şaşırdım Ayy başım döndü kız burdan :))
Kızın olması için formül var kız :) istersen yazayım sana özelden :)
Karbonhidratlar bol olmuş tatlışım biraz ama , napalım kendimizi sosyal hayatan soyutlayacak değiliz, özel günler de olur o kadar. Dogru söyle kurufasulyenin yanında pilavda var mıydı, sopamı ona göre çekcem de :))canım hibrite şu an başlamıyım dedim. spor salonunda üyeliğim devam ediyor. hem insanity yapcam, hem de spora gidip spinning yapcam. biliyosnudur mutlaka bir seansta 500-600 kalorie yaktırıyor.
sabah: 1.5 elma (kahvaltı edecek vakit yoktu, hocamın paneli vardı)
öğlen:bir arkadaş uzman oldu onu tebriğe gittik. (patates salatası bir kaşık, iki küçük kuru dolma)
ordan çıkıp yemekhaneye gittim. kurufasülye yedim.
akşama allah kerim. sopalayın beniiiiii
hahaah
baktım böyle yayıla yayıla sadece diyetle olacak gibi değil, biraz da sıkılaşmak lazım
topikte yeni olunca dalayım dedim ama
bilemediiiimmm bilemediiiiim peşimde olduğunu bilemediiiiiimmm
He kız kız öle işde bana, dün uyardın akşama ekmek falan yememişdim, işe yarıyor uyarılar hee :)aa bunu görmemişim ben,topik yeni olduğundan bikaç gün birşey demem ama pazartesinden itibaren ağır eleştiririm ona göre
o k.hidratlı gidalar kısıla kısıla azaltılacak o kaayapmayın almayın yemeyin
kıs begüş koptum yaaaaaa ,seviyom seni heee iyi güldüm sayendeO Olivenoil dün akşam eşim diyoki yazın ben seni zayıflatacam, kendisi balığa gitmeyi çok sever de benide kürekci yapcakmış hem zayıflarsın hem kas yaparsın diyo bana hadi yine iyiyimama daha önceden denemiştim hiç kürek çekemiyom ki ben, artık kafama vura vura öğretir
AYYYY kafam karıştı yanlış yere yazmışım iyimi
kızGonulSenligim seni görünce yanlış yer sandım allah iyiliğin versin
Bebeğim zaten kızlar seni görse , resimlerini yani , diyet topiğinden sürerler koz taşla kovalarlar mazallah bebğim :)))tam 12 gündür ne şekerli ne unlu hiçbirşey yemedim diyim kabaca. insan kendini iyi hissediyor, ciddiyim. sindirimim midem çok rahatladı.
kız yazarsında , burda olacağını tahmin etmedim hiç, görünce hatları karıştırdım heralde dedimkıs begüş koptum yaaaaaa ,seviyom seni heee iyi güldüm sayende
ben başka topiğe yazamam mı yani hım hım
rakibimi gördüm burada da bi pişt diyeyim dedimkız yazarsında , burda olacağını tahmin etmedim hiç, görünce hatları karıştırdım heralde dedim
yavaş yavaş yola sokcaz birbirimiziHe kız kız öle işde bana, dün uyardın akşama ekmek falan yememişdim, işe yarıyor uyarılar hee :)
O Olivenoil dün akşam eşim diyoki yazın ben seni zayıflatacam, kendisi balığa gitmeyi çok sever de benide kürekci yapcakmış hem zayıflarsın hem kas yaparsın diyo bana hadi yine iyiyimama daha önceden denemiştim hiç kürek çekemiyom ki ben, artık kafama vura vura öğretir
iyi etmişsin, bende atışmanıza bayılıyorum böyle,şener şenle ilyas salman gibirakibimi gördüm burada da bi pişt diyeyim dedim
Hoşgeldin bebeğim :) gel bizede rakip ol kız . Ugra arada şekerim :)rakibimi gördüm burada da bi pişt diyeyim dedim
O Olivenoil dün akşam eşim diyoki yazın ben seni zayıflatacam, kendisi balığa gitmeyi çok sever de benide kürekci yapcakmış hem zayıflarsın hem kas yaparsın diyo bana hadi yine iyiyimama daha önceden denemiştim hiç kürek çekemiyom ki ben, artık kafama vura vura öğretir
rakibem bak nasıl takipteyim seni
iyi etmişsin, bende atışmanıza bayılıyorum böyle,şener şenle ilyas salman gibi
armudum ama omuzlarım dar değil, belki kol kası yaparım core lerim gelişirHız yapan araca binmiş gibi serseme döndük ayol takip sorunu yaşıyoo herkes
Kız eşinin fikri süper bebeğim , ama sende üst beden inceydi demi kız, tühh elma olaydın işe yarardı da armutsun bebeğim, eşin pedallı kayık ayarlasın o zaman daha çok işe yarar kızzz
Teşekkürler şekerim.. Sporada beklerik ayy :))rakibem bak nasıl takipteyim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?