Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

rakibem bak nasıl takipteyim seni
spor arayışları da başlamış seni hain dom dom

bu arada topik yeni açılmış taptaze kızlar hayırlı olsun . motiveniz daim olsun
hahaah
baktım böyle yayıla yayıla sadece diyetle olacak gibi değil, biraz da sıkılaşmak lazım
topikte yeni olunca dalayım dedim ama
bilemediiiimmm bilemediiiiim peşimde olduğunu bilemediiiiiimmm

Karbonhidratlar bol olmuş tatlışım biraz ama , napalım kendimizi sosyal hayatan soyutlayacak değiliz, özel günler de olur o kadar. Dogru söyle kurufasulyenin yanında pilavda var mıydı, sopamı ona göre çekcem de :))
Spinning ne kız.. Anam bu kızlar beni bu genç yaşımda öldürecek, hibrit mibrit derken bide Spinning çıkdı başıma

hahaah
baktım böyle yayıla yayıla sadece diyetle olacak gibi değil, biraz da sıkılaşmak lazım
topikte yeni olunca dalayım dedim ama
bilemediiiimmm bilemediiiiim peşimde olduğunu bilemediiiiiimmm

sen beni hepidik püfüdükten rakip mi sandım kızıııımmmm ben rakibimi yakınımda tutarım
sen spor yaparsın da ben boş durar mıyım heç

He kız kız öle işde bana, dün uyardın akşama ekmek falan yememişdim, işe yarıyor uyarılar hee :)

kıs begüş koptum yaaaaaa ,seviyom seni heee iyi güldüm sayende
ben başka topiğe yazamam mı yani hım hım

tam 12 gündür ne şekerli ne unlu hiçbirşey yemedim diyim kabaca. insan kendini iyi hissediyor, ciddiyim. sindirimim midem çok rahatladı.
Bebeğim zaten kızlar seni görse , resimlerini yani , diyet topiğinden sürerler koz taşla kovalarlar mazallah bebğim :)))

Bugün sabah uyuyakalmışım kahvaltıyı iş yerinde yaptım, arkadaş peynir ekmek domates salatalık biber almış, mecburen yedim çok açtım ama normalde aç geldiğimizde ne yersek en az zararla çıkarız kızlar

Hız yapan araca binmiş gibi serseme döndük ayol takip sorunu yaşıyoo herkes
Kız eşinin fikri süper bebeğim , ama sende üst beden inceydi demi kız, tühh elma olaydın işe yarardı da armutsun bebeğim, eşin pedallı kayık ayarlasın o zaman daha çok işe yarar kızzz

İŞTE BEDAVA AKTİVİTE SANA

rakibem bak nasıl takipteyim seni
spor arayışları da başlamış seni hain dom dom

bu arada topik yeni açılmış taptaze kızlar hayırlı olsun . motiveniz daim olsun

TAPTAZE Mİİİ

armudum ama omuzlarım dar değil, belki kol kası yaparım core lerim gelişir
sana özelden foto atarım bi ara

evet hatlar karışıyo gerçekten, ışık hızında gidiyo maşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…