Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

İsteyenlere yazıcam müsait olduğumda şekerlerim:) takdir Allah' dan tabii, sağlıklı sıhhatli evlatlarınız olsunda şekerlerim hayırlısı inş..
Senin boy kaç kuzum? İlk bebişin mi yoksa kız?
Canım benim boyum 1.62 çocuğum yok 6 yıllık evliyim hiç düşünmedik sonra bende insülin direnci ve tip 2 diyabet çıkınca erteledik

Canım benim boyum 1.62 çocuğum yok 6 yıllık evliyim hiç düşünmedik sonra bende insülin direnci ve tip 2 diyabet çıkınca erteledik
Geçmiş olsun kuzum, bu diyabet ve guatr ne kadar yaygınlaşdı ayol , nerdeyse beş kişiden birinde var.. Allah şifa versin bebeğim.. Hayırlısıyla olur inşallah kuzum :)

Ay benimde akşama yapayım bari :KK53::KK53:
Yapalım yapmasınada ben azla yetinmiyorum en az iki üç kase yiyorum sonra ertesi gün şişlikden kilo almış çıkıyorum.. Başka birşey yemezsem eger iki gün sonra etkisini görüyorum.. Senelerdir diyet yapmakdan artık ne ne yapıyor uzamanı olduk be ya :confused: bide şu boğazı tutmanın tam uzmanı olsak ya demi ayy :))

Yapalım yapmasınada ben azla yetinmiyorum en az iki üç kase yiyorum sonra ertesi gün şişlikden kilo almış çıkıyorum.. Başka birşey yemezsem eger iki gün sonra etkisini görüyorum.. Senelerdir diyet yapmakdan artık ne ne yapıyor uzamanı olduk be ya :confused: bide şu boğazı tutmanın tam uzmanı olsak ya demi ayy :))
Merak etme bulgurunu az yeşilliğini bol koyarım sen merak etme canım :kk77::kk77:

Dermann napoyorsun Can'ım Nasıl gidiyor kaç kilo oldun, mens oldun mu? Seni gördüğüme sevindim Can'ım özlemişim kız
Bende özledim sizi canım 64 oldum hala adet olamadım ite kaka 64 gelebildim şimdi sıkı diyetteyim pazartesi kan tahlili yaptıracağım kilo veremiyorum diye öyle sen ne yaptın kaç kilosun

Back
X