Yaka silktim bu kayinvalideden

Egitimini burada almayacak.

Yeni dogmus bebegi, kuvezden yeni cikmis bebegi isirarak sevmeye calisan bir kadina ne yapsam anlamaz. Birakiyorum artik kendi kendine kudursun.

Anlamasa da olur, size yaptıklarının cezasını çeksin yeter. Yasal olarak kimsenin size psikolojik şiddet göstermeye hakkı yok. Aşırı cahil sanırım. Ben olsam dayanamaz, "küvezden çıkan bebek ısırılır mı? Bu nasıl cahillik?" diyerek olay çıkartırdım. Şu olay gelişmiş bir ülkede olsa ve anne tepki gösterip olayı duyursa uzaklaştırma kararı alırdı, bebeğe yaklaşamazdı.

allahım
o yaslılık hucrelerı terbıyesını takınarak ılerlese ne kaybeder yanı
cok merak edıyorum bu kayınvalıdenın anası bu kadına hamıleyken ne yedı
bunun hucrelerı nıye bukadar gerı acaba
yanı suraya yazamıyorum ama resmen 4284889347438 tane kufur gecırdım ıcımden
dengesız cırkef kadın ya

konusma ya bunlarla ne hadsız ne gereksız ınsanlar bunlar
gosterme oglunu gormesın vallahı kotu bu kadın kotu ya
ne halı varsa gorsunler
nasıl sinirlendım anlatamam

Soyledim. Ben kendi cocuklarimi da isirarak seviyodum dedi.

Benim din hanemde bir şey yazmıyor. Çocuğuma da yazmam. Bizim ailevi durumlar da karışık ama kayınvalidemin gönlünü kıracak bir şey yapmaktan kaçınırım. Ben bu adamla evlendiysem bundan çocuk yapmaya karar verdiysem inada gerek duymuyorum. İki dini olmaz ortak kültürle yetişir. Farklı dinden iki insan evlendiyse zaten ikisi de dinine çok bağlı değildir. Yüzeysel bir değerler ahlak eğitimi verilse yeterli. BAbanesine gidip bu çocuk hrıstiyan diye bağırmam. Gizli olması taraftırıyım bu tip şeylerin. Din insanların hassas noktası. Hele cahillik olunca kavga da kaçınılmaz. Kv çok cahil ona lafım yok asla. Ama konu komşunun çocuğumun dinini bilmesine gerek yok. He müslüman tabi sünnet bile ettirdik der geçerdm ben ki olayı inada bindirmesin insanlar.

Kayinpederim diyor kizim dinle de cok bir alakasi yok amac elalem ne der diye senin ustune geliyor diye adamla kac saat konustuk. Biktim ya.
Kadini degersiz goren biri zaten bebegime ilk kiz dediler diye surat asip kavga cikarmisti.

Telefon numarasını falan da engelleyin bence. Yarın öbür gün başka bir atakla, kendini doldurup yine karşınıza çıkacak çünkü. Onunla ilgili haber yollayan akrabaları da dinlemeyin.

Ben açıkçası böyle birini ailem olarak göremem. O yüzden vicdansızlık ederim diye düşünmeyin. Ister istemez evliliğe yansıyor çünkü. En basiti onlardan sinir bozucu bir mevzu yaşadığınız zaman ister istemez eşinize yüklenebilirsiniz.

Ben de konunun başında yazdığınız gibi böyle şeyler beni bulmaz, bunlarla uğraşmam diye aklımın ucundan bile geçirmezdim ama buluyor bir şekilde işte.
Bu konuda eşlerin destekçi olması büyük anlayış oluyor gerçekten. Ben de bu konuda şanslıyım.

Kendine yakin olunca sikinti yok, sizin tarafa hatta sana bile yakin olmasin da. Mantiga bak. Bir de sanki kendi ornek musluman da, torunu ilerde musluman olmak istediginde "babaanne bana dinimi ogret" dediginde apisip kalacak kadin kendi dininden olsun istiyor.

Kayinpeder 'Hanim artik hacca gitsek mi' dediginde baska zaman insallah hele o zaman olsun diye gecistiren bir insan, iste bu yuzden onun gonlu olsun hanesi bos kalsin diye dusunmedim. Ki dini butun olsa bile bu bizim anne baba kararimiz ya, onaylamadigini boyle cirkefce gizlice is cevirerek belirtemez.

kesınlıkle katılıyorum

aynen bu cok ıyı bı fıkır

Soyledim. Ben kendi cocuklarimi da isirarak seviyodum dedi.

yuh allaha emanet buyumusler
Kayinpederim diyor kizim dinle de cok bir alakasi yok amac elalem ne der diye senin ustune geliyor diye adamla kac saat konustuk. Biktim ya.
Kadini degersiz goren biri zaten bebegime ilk kiz dediler diye surat asip kavga cikarmisti.

ööfff vallahı sorunlu bunlar
kadın sırf senı çığrından cıkartmak ıcın ugrasıyor
resmen bılerek ınadından yapıyor

Bence barışma payı bile birakmayin
bütün babaannelerden nefret ediyorum hepsinin tek derdi elaleme torunu asla seven yok
bugün bu konuda aşırı sınırlıyim bu konuda tam üstüne geldi
çocuğun anne ailesi sağlam olsun düzgün olsun yeter baba tarafı tamamen gereksiz bir insan yığını

Huzur bozma odakli olmasaydi ona birakacaktim bebegi. Daha bebek yokken de huzur bozmak icin kavga sebebi yaratirdi.

Niye sünnet ettirdiniz ki Koz olmuş kadının eline. Yüz vermişsiniz, şimdi de astar istiyor. Bence büyük bir hata yapmışsınız.

Niyeti olan kisiye zaman mi olurmus? Yok ya torunu musluman yapma cabasi tsm vitrin.

O zaman da senin ailen üzülürdü ama belki bu kadar tepki vermezlerdi. Çünkü kv net terbiyesiz.

3 aylık bebeğin dinini ne yaparak değiştireceklermiş acaba??? Bebeğe kelime İ şahadet mi getirtcekler Anne baba kararını vermiş çocuk 18 olana kadar babanneye B.k yemek düşer
Abartmıyorsun, azıcık torununa hasret kalsın da ayağını denk alsın. Ben yeğenim için yengemin ne kadar sap yiyip saman çıkarması varsa yedim yuttum , onca lafına rağmen hala huyuna gidiyorum yeğenimle aram açılmasın diye.. Babanne olarak o da bir aklını başına alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…