Yakama yapıştı ağzını yüzünü dağıtırım dedi.

Gerçekten bazı kadınları asla anlamıyorum. Sizin kendinize saygınız yok mu? Üç kuruşluk bir insan bozuntusu için değer mi?
Siz onun için ceptesiniz. Nasıl olsa gitmez deyip her türlü şiddeti uyguluyor size.
Allah aşkına barışmayın bir daha.
Sanırım tam olarak ondan gidemediğim için bunları bana çok rahat yapıyor. Onu bırakıp gittiğimde barışmak için herseti yapıyor ama barışınca da Kadir kıymet bilmiyor tek duam içimde ne var ne yoksa unutmak ona dair 😢

O nasil koyluk bi yer ya neresi orasi polonezkoy mu?

Kuafor var, 1.5 saatlik uzakliga koy kizi gidebiliyor, otobus duragi var ama aksam 6'dan sonra otobus yok (e niye duraga gittin o zaman?)

Sen nasıl bi koyun kizisin yahu? G gizli55
Benım olduğum yere altıdan sonra araba yok merkeze 11 e kadar her yerden araba var Samsun’da bi yer burası . Yemeğe gittiğimiz yer ordudaydı. Ben ordudan Samsun’a gelmek için otobüs durağına gitmiştim

Gerçekten kadın kadına destek olmuyor ağzına ne geliyorsa sayıyor. Nasıl bi kalp kırıklığı hayal kırıklığımı yaşadığımı allahtan başka kimse bilemez içimde ateş yanıyor. Ama bi kişide güzelce konuşmak yerine ağzınıza ne geliyorsa sayıyorsunuz. Sizin ondan ne farkınız kaldı

Gerçekten kadın kadına destek olmuyor ağzına ne geliyorsa sayıyor. Nasıl bi kalp kırıklığı hayal kırıklığımı yaşadığımı allahtan başka kimse bilemez içimde ateş yanıyor. Ama bi kişide güzelce konuşmak yerine ağzınıza ne geliyorsa sayıyorsunuz. Sizin ondan ne farkınız kaldı
Bize ne hacet koylu guzeli?
Kufurun katmerlisini yemis, yakana da adami yapistirmissin.
Bizim dediklerimiz sana koymaz viz gelir tiris gider.
Oh cok iyi olmus.
Hakettigin muamele bu olmasa serefsizle yoluna devam etmezdin.
Kasinani kasirlar.
O da bir guzel kasimis birakmis.

Biliyor musunuz çok haklısınız bi dünya seçeneğim olmasına rağmen hep onunla denedim çünkü kalbimden sevdim gözüm ondan başkasını görmedi. Onca haksızlık yaşadım yine sırtımı dönemedim. Bunca şeye aslında ben izin verdim
Sevgiliniz başka kadınla yatıp kalkarken de mi kalbinizle sevdiniz? Adam yalandan iki psikoloğa gitse, önünüze doktor faturaları koysa hemen barışırsınız. Çünkü kalbinizden seviyorsunuz, akıl mantık sağduyu vs bunlar yok sizde. Bu seferki bahane benim için terapiyi bile göze aldı olur. Adam sizi ittikçe sinir krizinin dozu artmış. Kendinize vurmanız bile adamı etkilemek acındırmak için. Yazık bile diyemiyorum size. Köylük yermiş, taksi otobüs yokmuş, ışık yokmuş... O arabadan inmemek için uydurulmuş bahane hepsi. Arkadaşınız kuzeniniz aile dostunuz yok muydu gelip sizi alacak? Bu sefer de şarjım yoktu arayamadım kimseyi derdiniz.

Çok üzülüyorum böyle konuları okuyunca ama konu sahibi özelinde değil. Kadınların kendini düşürdüğü bu duruma.

Şöyle adamların hele de “son kez buluşalım” tekliflerine olumlu yanıt vermeyin, arabalarına binmeyin, evlerine gitmeyin. Sonra x için adalet şablonuna sizin isminiz de ekleniyor. Size bi umut en azından sadece şunu söyleyebilirim, “tamam ayrıyız ayrıldık ama son bir kez buluşalım içimizdekileri dökelim” vs derse gitmeyin. Birçok kadın cinayeti bu şekilde “son kez buluşma”larda gerçekleşiyor.

Sizin amacınız biri sizin yüzünüzden birini öldürsün değil mi? Çok tehlikelisiniz.

Geçenlerde de komşunuzu kuzeninize dövdürmüştünüz.

Adam, kaba saba ama sizi geç de olsa çözmüş. İnşallah bu sefer kendisini kurtarmıştır.

Sizin amacınız biri sizin yüzünüzden birini öldürsün değil mi? Çok tehlikelisiniz.

Adam, kaba saba ama sizi geç de olsa çözmüş. İnşallah bu sefer kendisini kurtarmıştır.
Adam da bunu hirpalamis karmasini yasamis.

Aynen. Belki de aşırı kızmasını sebebi de konu sahibinin amacını anlaması
Valla bu tip kekolara ölüp biten kadinin da kafasi o kekodan hallice olmadigi icin birbirlerini yiyerek azalmalari lazim.
Dogal secilim diyorum ben buna.
Bir kekoya anca bir kezban lazim gelir.

Kendi düşen ağlamaz. Kadın kadına da her durumda destek olmaz. Bazen de insan kendi yaptıklarının sorumluluğunu üstlenebilmeli. Destek olunacak konu var, olunmayacak konu var. Ne diyelim sana? Ah canım benim yazık sana, Allah onu bildiği gibi yapsın mı diyelim? Sana ne faydası var? Aklını başına topla da kendini bu durumlara düşürme.

Benım olduğum yere altıdan sonra araba yok merkeze 11 e kadar her yerden araba var Samsun’da bi yer burası . Yemeğe gittiğimiz yer ordudaydı. Ben ordudan Samsun’a gelmek için otobüs durağına gitmiştim
Ve sen bireysel silahlanmanin zirvede oldugu sehirlerden birinde buyuyen bir köy kizi olarak gecenin köründe bir adamla ayni arabada dovusuyorsun?

Bu ne cesaret?

Bacım dünya senin gördüğün gibi bir yer değil. Birincisi bu adamın ilk vukuatı değildir. Sana bunu belli ki defalarca kere yapmış. Sen hep affetmişsin. İkincisi adamın ne seviyede olduğunu bilmene rağmen adama mesaj okutup resmen olacaklara zemin yapmışsın hukukta bile haksız tahrik diye bir şey var. Seni dövse sokağa atsa cezada indirim alcak haberin yok

Valla bu tip kekolara ölüp biten kadinin da kafasi o kekodan hallice olmadigi icin birbirlerini yiyerek azalmalari lazim.
Dogal secilim diyorum ben buna.
Bir kekoya anca bir kezban lazim gelir.
Tabi tencere kapak misali..

Ama, konu sahibi adamdan daha tehlikeli. Adam o yüzden, arabaya vurduğu an önce arabayı düşünmüş.

Bu adam bile tehlikeyi anladığı için onu gözden çıkarmış.

Kendi düşen ağlamaz. Kadın kadına da her durumda destek olmaz. Bazen de insan kendi yaptıklarının sorumluluğunu üstlenebilmeli. Destek olunacak konu var, olunmayacak konu var. Ne diyelim sana? Ah canım benim yazık sana, Allah onu bildiği gibi yapsın mı diyelim? Sana ne faydası var? Aklını başına topla da kendini bu durumlara düşürme.
Burada canim kadinlar kendisine defalarca yazdi.
O kadar nankor ki bu tipler hala sucunu kendisine destek olmayan kadinlara bilenerek atmaya calisiyor uzerinden.
Valla adam bunu keser koseye atar biz de haberlerde iki izler ah vah deriz geceriz.
Sonra herkes hayatina devam eder.
Ben acikcasi kaos ve keko seven kadinlara acimiyorum.
Bak toy olsa dersin yasi kucuk.
Ama belirli bir yasa gelmis ve sevgilisi tarafindan yasamadigi bok kalmayan hemcinslerime zerre acimam.
Banane barismasaydi.
Haketmis adam da hakettigi muameleyi cekmis iste.

Bu o üye değil. O atarlı belalı ablanın nicki gizlikale birşey diye hatırlıyorum ben.

Burada canim kadinlar kendisine defalarca yazdi.
O kadar nankor ki bu tipler hala sucunu kendisine destek olmayan kadinlara bilenerek atmaya calisiyor uzerinden.
Valla adam bunu keser koseye atar biz de haberlerde iki izler ah vah deriz geceriz.
Sonra herkes hayatina devam eder.
Ben acikcasi kaos ve keko seven kadinlara acimiyorum.
Bak toy olsa dersin yasi kucuk.
Ama belirli bir yasa gelmis ve sevgilisi tarafindan yasamadigi bok kalmayan hemcinslerime zerre acimam.
Banane barismasaydi.
Haketmis adam da hakettigi muameleyi cekmis iste.
Maalesef bazen bazı hemcinslerime ben de üzülemiyorum. İnsan kendisine değer vermezse başkasından değer görmez ki? Katılıyorum. Yaşı küçük olsa neyse derim ama benimle yaşıt. Bu kafa yapısıyla nasıl hayatta kalmış, hayret ettim. Gerçekten utanç verici.

Siz ne sacmalıyorsunuz be kendinize gelin beni başkasıyla karıştırıp saçma salak yorum yapmayınnn

Back
X