- 4 Mart 2015
- 401
- 439
- 33
- Konu Sahibi adetabirkontes
-
Seni ilgilendirmez.Hanımlar aranızda çok mantıklı ve zeki bayanlar var ve ben biraz çaresiz kaldığım zihnimi çok yoran ne yapacağıma karar veremediğim bir konuyla 5 gündür cebelleşiyorum...
Konu şu ki yakın arkadaşım aldatılıyor;
Avukatım bayan arkadaşım ve eşi de avukat eşiyle sık olmasada görüşürüz. Beyfendiyle birbirimizden pek hoşlanmayız. Ama bayan arkadaşım yakın ve beraber işler de yapıtığım sevdiğim bir arkadaşımdır. Özel bir hastanenin avukatlığını yapıyorum. Geçen Çarşamba iş için hastaneye gittiğimde arkadaşımın eşini hastanenin karşısında olan kafenin birinde hastane çalışanı olduğunu anladığım (ama ne iş yapıyor bilmiyorum) bir kadınla çok yakın bir şekilde sohbet ederken gördüm. Yani normal arkadaşı gibi değildi. Sonra Cuma günü iş çıkışı da arabasını hastanenin orda gördüm. Ara sokakta bir yerde. Akşam 8'e kadar hastanede yalandan evrak okudum, gözüm dışarda araba gelecek mi ne yapacak diye de bekledim, gelen giden olmadı. Çıktım. Tekrar o caddeye doğru yürüdüm araba oradaydı. İçime iyice kuşku düştü tabi. Ama emin olamadım.
Pazar günü arkadaşımı aradım. Nasılsın ne yapıyorsun diye, '' tekim canım sıkılıyor bir kahve içelim mi '' dedi. Hayırdır X nerde dedim. O Cuma sabahı günü haciz için Y iline gitti. Pazartesi de adliyede işleri halledip gelecek dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Kahve teklifini reddettim. Çünkü çok kötü oldum. Ne yapacağımı bilemedim. Şimdi ben ne yapacağım söylesem olmaz söylemesem olmaz. Bunlar muhtemelen hafta sonu kaçamağı yaptılar. Benim arkadaşım da eşini hacizde biliyor.
Ben de empatı yaptığımda kesinlikle aynısını düşünüyorum. Ama insanoğlu işte tepki nasıl olur. Bilmiyorum. Ama artık eminim ki arkadaşım aldatılıyor. Kızla aralarında birşey olmasa bile ki var, arkadaşıma şehir dışındayım diyerek aldatıyor.Keşke o sırada şehir dışında mı, geçen x hastanesi karsısında ki kafede gördüm kendisini deseydin.
Hem bilmeden uyarmış gibi olurdun, hemde arkadaşın zaten uyanır ve aldatılgını ögrenmiş olurdu.
Ben şahsım adına yakın arkadasımın bu duruma göz yummasını istemezdim.
arkadaşınız ve eşi x ile biraraya geldiğinizde beyfendi x e ben bu hastanedeyim biliyorsundur umarım desen ve bi bakış atsan acaba yaptığından vazgeçer mi
ya da yine geldiğinde arkadaşınızı arasanız gelse kendi görse mi
söylesen bi dert söylemesen bi dert
Sıkıntılı bir durummuş. Bence arkadaşınızı durumdan haberdar etmeniz gerek, en azından bildiğiniz kadarıyla. Doğrudan suçlayarak değil de, bir durum hakkında uyandırmaya çalışır gibi.
İkinci alternatif de şu, eşinizin arkadaşıyla karşılaştığınız ilk an, "Merhaba A, X'e hacze gittiğini duydum. Eşinden orada olduğunu öğrendim, benim bir dosyama bakmanı rica edecektim ama sonra arabanı burada görünce vazgeçtim." deyin imalı imalı. İçi içini yesin bakalım.
Evet eskaram eminim. Ne yazık ki eminim.Arabanın onun olduğundan emin misiniz? Daha önce cafede gördüm dediniz ama plakayı karıştırmış olmayasanız.
Önce o muhtemel hastane çalışanı hakkında bilgi toplayın. Kimdir, görevi nedir, evi nerededir gibi.. Arkadaşınıza söyleme kısmı biraz can sıkıcı ama ben olsam bilmek isterdim.
arkadaşınız ve eşi x ile biraraya geldiğinizde beyfendi x e ben bu hastanedeyim biliyorsundur umarım desen ve bi bakış atsan acaba yaptığından vazgeçer mi
ya da yine geldiğinde arkadaşınızı arasanız gelse kendi görse mi
söylesen bi dert söylemesen bi dert
Evet olabilir. İkinci alternatifi hatta şuan deneyeceğim. Adliyede bir dosyam var bakar mısın diyeceğim nasıl olsa güya bugün dönecek şehir dışından ...
Ben de empatı yaptığımda kesinlikle aynısını düşünüyorum. Ama insanoğlu işte tepki nasıl olur. Bilmiyorum. Ama artık eminim ki arkadaşım aldatılıyor. Kızla aralarında birşey olmasa bile ki var, arkadaşıma şehir dışındayım diyerek aldatıyor.
bencede demelisin aldatıyor demene gerek yok bunu bilemeyiz ancak belliki adam hafte sonu kaçamak yapmış.Bugün öğle yemeğine davet edip konu açıp hastanede bir tanıdığı olup olmadığnı öğreneceğim. Ya arkadaşımın da tanıdığı biriyse ve onla aldatılıyorsa. Eğer yok derse Çarşamba günü eşini kafede gördüm de diyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?