YAKIN ARKADAŞIM ALDATILIYOR....

Hiç karışma derim. Memlekette manyaktan bol ne var. Sonra al başına belayı. Aldatıyorsa muhtemelen ortaya çıkar zaten.

Bana kasten yapılmış gibi geldi; perişan ayakları da hikaye şimdi..

Ya da gerçekten aklı başından gitmiş adamcağızın...

Her şekilde arkadasın kurtulmuş oldu. Sonuca bakmak lazım

Yorumunuz için teşekkür ederim. Bize anlatılan bu detayını kurcalayamıyor insan ama elbetteki de olayda boşluklar var. Bana da kasızlık geliyor. Kız bunu bencede kasıtlı olarak yaptı.

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Yorumunuz için teşekker ederim. İnandırcı bulmadığınız nedir açıklamak isterim.
Bir yerlerde boşluklar var; ya kız ve avukat sevgilisi birlikte tasarladılar bu işi ve arkadaşınızdan bu şekilde kurtulmayı mantıklı buldular . İhanet durumunda aldatan hukuken üstünlük elde etmez elbet ama aldatmayı da ispat etmek çok çok zordur mahkemede zaten. tam olarak çözemedim acıkcası karları ne olur.

İkinci ve daha muhtemel olan şey; adam ayrılmak istedi . Arkadaşınız da gururu için onları enselemiş gibi lanse ediyor ortalığa. Hatta adam da buna izin veriyor sırf boşanabilmek için

Zira hadi avukatın sevgilisi olan kız kasten o mesajı yazdı diyelim, sırf araları bozulsun diye. Buna inanabilirdim ama adamın o kızı instagramdan beğenmesine ihtimal vermiyorum. Avukat ya, onlar bu konularda cin gibi oluyorlar. Bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…