- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
- Konu Sahibi adetabirkontes
-
tam olarak emin olmak lazım aslında.araba oradaydı ama adamı görmediniz.belki başka bir avukat arkadaşıyla gitti o ile,yani başkasının arabasıyla.o kadınla samimi görmeniz tabi ki sizi şüphelendirir.bence iyice emin olun,gözlemleyin.emin olduktan sonra isterseniz söyleyin.sonra sizi zor duruma sokmasınlar.Hanımlar aranızda çok mantıklı ve zeki bayanlar var ve ben biraz çaresiz kaldığım zihnimi çok yoran ne yapacağıma karar veremediğim bir konuyla 5 gündür cebelleşiyorum...
Konu şu ki yakın arkadaşım aldatılıyor;
Avukatım bayan arkadaşım ve eşi de avukat eşiyle sık olmasada görüşürüz. Beyfendiyle birbirimizden pek hoşlanmayız. Ama bayan arkadaşım yakın ve beraber işler de yapıtığım sevdiğim bir arkadaşımdır. Özel bir hastanenin avukatlığını yapıyorum. Geçen Çarşamba iş için hastaneye gittiğimde arkadaşımın eşini hastanenin karşısında olan kafenin birinde hastane çalışanı olduğunu anladığım (ama ne iş yapıyor bilmiyorum) bir kadınla çok yakın bir şekilde sohbet ederken gördüm. Yani normal arkadaşı gibi değildi. Sonra Cuma günü iş çıkışı da arabasını hastanenin orda gördüm. Ara sokakta bir yerde. Akşam 8'e kadar hastanede yalandan evrak okudum, gözüm dışarda araba gelecek mi ne yapacak diye de bekledim, gelen giden olmadı. Çıktım. Tekrar o caddeye doğru yürüdüm araba oradaydı. İçime iyice kuşku düştü tabi. Ama emin olamadım.
Pazar günü arkadaşımı aradım. Nasılsın ne yapıyorsun diye, '' tekim canım sıkılıyor bir kahve içelim mi '' dedi. Hayırdır X nerde dedim. O Cuma sabahı günü haciz için Y iline gitti. Pazartesi de adliyede işleri halledip gelecek dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Kahve teklifini reddettim. Çünkü çok kötü oldum. Ne yapacağımı bilemedim. Şimdi ben ne yapacağım söylesem olmaz söylemesem olmaz. Bunlar muhtemelen hafta sonu kaçamağı yaptılar. Benim arkadaşım da eşini hacizde biliyor.
Gozunuzle gormeniz sart eminmisiniz?
Kesinlikle isterdim...Kesinlikleüstten söylemelisin bence..çok ayrıntıya girme..bir bayan vardı yanında arabasını buralarda gördüm deyip geçebilirsin..kendini arkadaşının yerine koy sana söylenmesini ietemez miydin...
Baska birsey icinde yalan soylemis olabilir yani bosverin ayip arastirmayin takipte olmayin insanlarin hayati kararlari etkilenir zaten boyle bir sey yapsa mutlaka ortaya cikar ...birde dusunsenize ya hakikaten baska bir durumsa rezalet olur...gozumle gormeden hislerimle.emin bile olsam yapmazdim.sizde yapmayin benceEmin olmak için nasıl görmem gerektiğinden emin değilim. Ama şu şehir dışı işi olmasaydı emin olamazdım. Şehir dışı olayı biraz daha arttırdı kuşkumu...
O kadar kafam karışık kı kim ne söyleyese doğru ve haklı buluyorum ne yalan söyleyim siz de haklısınız...Baska birsey icinde yalan soylemis olabilir yani bosverin ayip arastirmayin takipte olmayin insanlarin hayati kararlari etkilenir zaten boyle bir sey yapsa mutlaka ortaya cikar ...birde dusunsenize ya hakikaten baska bir durumsa rezalet olur...gozumle gormeden hislerimle.emin bile olsam yapmazdim.sizde yapmayin bence
Senin o hastanede çalıştığını bildiği halde nasıl bu kadar rahat olabilir ki?
Daha uzak mekanlar da bulabilirdi sanki?
Adam ne iş yapıyor hastanede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?