YAKIN ARKADAŞIM ALDATILIYOR....

iğrenç bir durum yaşadığınızın aynısını annem yaşadı. İş yerinde annemin bir arkadaşı var ama samimş olduğu biri değil aynı bölümde çalışıyorlardı. Birgun o kadın işte hastalanıp bayılıyor kendine getiriyorlar falan hastaneye götürelim diyorlar. Gerek tok nişanlım gelip alır diyo kadın. O anda annem boş olduğu için nişanlısı! Gelene kadar kadına refakat ediyor, sevgili nişanlı odaya bir giriyorki eniştem, annemin ablasının kocası! O kadar zor o kadar berbat bir durum ki. Ne yapacağımızı şaşırmıştık, sonra teyzeme söyleme kararı aldılar ve teyzem siz benim yuvamı yıkmaya çalışıyorsunuz dedi kocasını akladı bizi suçladı duşunun teyzem bunu annesi ve kardeşlerine yaptı. Bence eşin aldatıyor ya da onu kafede biriyle gördüm deme sakın ama tekrar kobuştuğunızda ya sen şehir dışında dedin ama ben arabasını hastanenin önünde gördüm de. O yeter. Olayın çok fazla içine girme çıkamazsın.

Bencede kesinlikle adama imada falan bulunmayin. Bildiginizi anlarsa, gizliden yaptiklarina devam eder. Hicbirsey soylemeyin adama.

tam olarak emin olmak lazım aslında.araba oradaydı ama adamı görmediniz.belki başka bir avukat arkadaşıyla gitti o ile,yani başkasının arabasıyla.o kadınla samimi görmeniz tabi ki sizi şüphelendirir.bence iyice emin olun,gözlemleyin.emin olduktan sonra isterseniz söyleyin.sonra sizi zor duruma sokmasınlar.

üstten söylemelisin bence..çok ayrıntıya girme..bir bayan vardı yanında arabasını buralarda gördüm deyip geçebilirsin..kendini arkadaşının yerine koy sana söylenmesini istemez miydin...

Son düzenleme:
Emin olmak için nasıl görmem gerektiğinden emin değilim. Ama şu şehir dışı işi olmasaydı emin olamazdım. Şehir dışı olayı biraz daha arttırdı kuşkumu...
Baska birsey icinde yalan soylemis olabilir yani bosverin ayip arastirmayin takipte olmayin insanlarin hayati kararlari etkilenir zaten boyle bir sey yapsa mutlaka ortaya cikar ...birde dusunsenize ya hakikaten baska bir durumsa rezalet olur...gozumle gormeden hislerimle.emin bile olsam yapmazdim.sizde yapmayin bence

O kadar kafam karışık kı kim ne söyleyese doğru ve haklı buluyorum ne yalan söyleyim siz de haklısınız...

Bence şimdilik karışmayın. Ama bir daha görürseniz ve gerçekten aldattığına eminseniz, yerinizde olsam arkadaşımı ararım "canım bizim hastanenin oradaki kafede güzel türk kahvesi yapıyorlar seni alayım biraz muhabbet ederiz" deyip çaktırmadan suçüstü yaptırırdım.

işin içerisine yorumunuzu katmadan neyse onu laf arasında söyleyin örneğin;
ya canım hastanede sıkılıyorum ben arada fırsat buldukça uğrasana yanıma gecen enişteyi gördüm tanıdık başka biride var demek bizim hastanede bir kaçtır görüyorum e sende katıl bari fırsattan istifade bizde görüşelim de. o zaten sorar nerde ne zaman kimle gördün diye sende kafede gördüğünü arabada gördüğünü falan söylersin tepkisinden belli olur tanıdık mı yoksa yalan mı söylüyor tarihlerden de belli olur. hem sen bu sekilde enişteyi itham etmiş olmazsın ki baska bir durumsa sucu yoksa hiç degilse üzerinekalmaz. hem arkadasın kötü niyetli düşünmez ayrıca bir girizgah yapıp hersey senin düşündüğün gibiyse bile ilişkilerinde barısırlar sen kötü olursun ama bu sekilde kimse senden bilmez durumu aynen bu sekilde yaparak hem arkadaslık vzifeni yapmış olursun hemde topu üzerine almazsın. insanların aldatılmaya tepkisi heleki kadınların sosyal-kültürel ve maddi durumlar sebebiyle çok değişik olabiliyor kimi korkusundan kimi maddi yetersizlikten kimisi de rahatını kaçırmamak için aldatılmayı kabullenebiliyor bu tür kadınlara hiç söylemek lazım çünkü sadece huzursuzluk oluyor. ama arkadasınız bunu değerlendirmeye hakkı olan bir kadın gibi geldi bana karı- koca ilişkilerine dahil olmadan bu yolla farkındalık yaratabilirsiniz.

bence doğruyu açık açık soyleyin eşine eğer başka ilde olduğunu soylemeseydi karışmanızı istemezdim ama yalanı epey atırdığına göre ....

bence bunu bir aldatma gibi anlatmayın ona sen şehir dışında dedin canım ama ben eşini gördüm diyin laf arasında herhangi bir imada bulunmayın

arkadaşınızı en iyi siz tanırsınız, bir de en yakın arkadaşınızdan olmayın, olmadık bir tepki ile karşılaşacaksanız.

Ben olsam , tepkisinden emin olduğum bir arkadaşımsa söylerdim sanırım...

Bence yavaş yavaş ilerleyin, öncelikle X için geçen gün şehir dışında dedin ama ne oldu o iş, iptal mi oldu, arabasını X yerde gördüm, bi iş arkadaşıyla hararetli bi şekilde konuşuyodu vs. diye aklına bi kurt düşürün olmazsa.

Yani, ben olsam, aldatıldığıma mı yanayım yoksa bunu bilen insanların aldatılmama göz yummasına mı yanayım bilemezdim bu durumda...

Eşine yalan söylemiş şehir dışındayım bence bunu ima etmelisin bi şekilde, Eğer dediğin kadar yakın arkadaşsanız arkadaşının böyle kandırılmasına göz yumma ,sustuğunu bilse arkadaşın da çok kırılırdı sana.
Ben böyle bi durumda kalsam bilmek isterdim her ayrıntısına kadar hemde..

Senin o hastanede çalıştığını bildiği halde nasıl bu kadar rahat olabilir ki?

Daha uzak mekanlar da bulabilirdi sanki?

Adam ne iş yapıyor hastanede?

Senin o hastanede çalıştığını bildiği halde nasıl bu kadar rahat olabilir ki?

Daha uzak mekanlar da bulabilirdi sanki?

Adam ne iş yapıyor hastanede?

Adam da avukat meslektaşız üçümüz de , ben bu hastanenin işini yeni aldım. Muhtemelen bilmiyordur oranın avukatı olduğumu arkadaşımı aldattığını düşündüğüm bayan bu hastanede çalışıyor. Sanırım veri elemanı. Sekreter falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…