YAKIN ARKADAŞIM ALDATILIYOR....

Bu tip durumlarda söylemeyin derim genelde ama . Arkadaşınızın size söylediği sözlerden mutsuzluğu anlaşılıyor . Sizi belkide dertleşmek için çağırdı .

O zaman diret bilgi verebilirsin. Gördüm şeklinde.

Kısa ve net. Neden “tanıdığın var mı “ tarzı polemiklere giriyorsun ki?

Samimi görmüşsün sonuçta. Tanıdığı olsa ne olacak ki?

Anlattıklarınız yüzde yüz aldatma olayı var gibi bir intiba bırakmadı bende.

Tabi bir de işin şu boyutu var; diyelim ki siz haklısınız , adam aldatıyor. Ancak karısı hesap sorduğunda Adam kıvırabilir. Çünkü ortada çok çok somut deliller yok. Yok öyle birşey de diyebilir. Gidip cafenin kameralarına mı bakacak?
Kadının canı yok kocasına inanmak isteyebilir . Bu noktada her türlü probleme hazırlıklı olun. Zira adamla aranız zaten iyi değilmiş. Kendini kurtarmak için arkadaşın bana iş attı , yüz vermedim. İftira atıyor dahi diyebilir adam.

Zira erkeklerin sıkışınca bu konularda ne kadar alçalabileceklerine sık sık şahit oluyoruz.

Şahsım adına konuşuyorum ; böyle bir meseleye hiçbir açıdan müdahil olmazdım.

Bence arabayi gordugun an arkadasini arayip "canim esinin arabasi burada gordum, sende buralardaysan oturup kahve icelim mi" demeliydin. Yada bundan sonra benzer bir durum olursa dersin. Hem hic biseyden haberin yokmus izlenimi vereceksin hemde arkadasinin gozunu acacaksin

Ne karar verdiniz??
Bence kesinlikle soylemelisiniz abartmadan nifak sokmadan ne gorduyseniz soylemelisiniz gerisi onlara kalmis..
Dusunsenize o arkadasinizin yerinde siz olsaydiniz.. Bi de empati kurmak lazim..

Telefonda konuşurken eşinin şehir dışına gittiğini soylediginde "aaa oyle mi ama ben x in arabasını burada gordum" deseydiniz keske. Bidaha böyle şehir dışlarına gidiyorum dediğinde ya da siz bi yerde gorurseniz arattirip konum atmasini saglayin

Bence de direkt gördüm diye anlatmayın, bu hem onu bir şeylere mecbur bırakabilir hem de eşi ile sizin anlattığınız üzerinden tartışır. Ama arabasını gördüm diyin ve arkadaşınız eğer aklında yoksa eşinin aldatma ihtimalini düşünsün. Kendi araştırsın, anlasın bir şekilde aldatıldığını. Bazı kadınlar aldatılmayı kabul etseler de çevrelerinin bunu bilmesini istemezler. Belki evliliğine devam eder ama eşi bu sefer sizin ile ilişkisini sonlandırmasını isteyebilir.

Ne karar verdiniz??
Bence kesinlikle soylemelisiniz abartmadan nifak sokmadan ne gorduyseniz soylemelisiniz gerisi onlara kalmis..
Dusunsenize o arkadasinizin yerinde siz olsaydiniz.. Bi de empati kurmak lazim..

İki ucu pis değenek misali kaldım ortada heniz hiç bir şeye karar veremedim eşim ben olsam karışmazdım diyor ama erkek mantığı ona bu konuda katılmıyorum. Söylesem adam karda yürür izini belli etmez bir tip o yüzden sevmem onu öyle güzel sıyrılır ki işin içinden kendimden utanırım. Söylemesem arkadaşım aldatılıyor ve bunu bilmiyor, empati yapıyorum böyle bir olay başıma gelse arkadaşımın yüzüne bakmam şimdi ne yapacağım diye kara kara düşünüyorm. Burda sizler yazıyorsunuz yorumluyorum. Bizim çevreden kimseye de anlatamam meslektaşız sonuçta. Ayy içim daraldı keşke görmeseydim. Yarın tekrar hastane gitmem lazım. Acaba yine karşılaşır mıyım bilmiyorum.

Arkadaşınıza direkt söylemek yerine çok yoğun olduğunuzu belirtmek, hastaneye gelmesini rica ederek oradan kahve içmeye gitme teklifinde bulunmanız daha makul olur. Tabi eşinin orada bulunduğu bir zaman dilimi olmalı. Ortada iyi veya kötü bir şey var ise orada suçlu siz olmayacaksınız. Her şey tesadüf...

Not: Ortada aldatma varsa bilmeli. Siz hayatınızı paylaştığınız, baba yapacağınız bir adamı gerçekten tanımak isterdiniz.

Off zor durum sussan bir dert susmasan bir dert ,arkadasinin tepkisini az cok kestirebiliyorsan yani hayir yapmaz iftira atiyorsun derse üzülürsün birde kesin eminmisin aldatiyor olduguna

Bir de benim kişisel gözlemim kadınlar bu tip durumlarda haklı olarak aşırı hassas oluyorlar ve böyle birşeyin olması kadar başlangıçta böyle bir şeyin başkası tarafından dile alınmasına da içerliyorlar.

Gururu incinen kadın çevrenin gözünde de rezil olduğunu, acınacak kadın konumuna düştüğünü sanıyor. Evde belki kıyameti koparır eşine ama Anlık gafletle kocasını savunabilir size..
İşin ucunda kırılmayın diye söylüyorum .

Normal Zamanda,atıyorum eşinin seni aldattığını görsem sana söylemem gerekir mi diye sorsanız " tabi ki de gerçek dostsan, samimi isen söylersin" diyen kadınların kriz anında tam tersi bir psikolojiye girdiklerini görüyoruz, duyuyoruz.

Bence soyleyin ama aldatiyo falan da demeyin normal konusurmusken siradan biseymis gbi soyleyin o zaman siz yaniliyo olsaniz bile suclu duruma dusmessiniz "ne var ki bunda gordum soyledim" dersiniz.

Bence arkadasinizla yuzyuze gelin "esim il disinda dedin ama ben onu bugun surada gordum acaba bi isi mi vardi" deyin bu kadar.
O zaten alacgini alir ben olsan soylerdim kotu de olsa soylerdim kadinim sonucta kadinin herzaman yanindayimm..

Oh ne guzel be erkekler yapacagini yapsin biz kdinlar saf gibi gezelim ortada bi b.ktan haberimiz olmasin. Cok kotu bi durum ve soylenmesi gerek.
Kimileri ise ne etliye karisayim ne sutluye durumu yapiyolar ayni sey onlarin basina gelse nolur acaba??

Bence arkadaşınızla buluşma ayarlayabilirsiniz.Belki arkadaşınızda aldatıldığını biliyordur fakat saklıyorda olabilir.Buluştuğunuzda havadan ,sudan konuştuğunuzda konuyu eşine getirebilirsinizDirek aldatıldığını söyleseniz ,gururuna dokunabilir.ama sen şehir dışındaydın ama Onu burada gördüm derseniz,içine kurt düşebilir.Araştırma hissine kapılabilir.

ben yerinizde olsam önce ima ederdim eğer anlamıyorsa sonra direkt söylerdim herşeyi biiirrr biirr baştan sona
yapı olarak asla hakszılığa gelemem ben gerçekleri söyliyim de varsın düşman olıyım
ama erkekler o kadar kurnaz ki bir tanıdığım sırf kendini ispatlamak için yalan yere çocuklarının üstine bile yemin etmişti sümme haşaaa siz bu vebali üsütnüzde taşımayın bence şahsen bana çok ağır gelirdi ...

Söyleyeceğim kızlar. Hatta eşli bi yemek organize edip söyleyeceğim. Onun şehir dışında olduğunu unutmuş gibi yapıp Cuma günü hastaenin ordaydı araban, arayıp gel bi kahvemi iç diyecektim ama işler yoğunlaştı arayamadım diyeceğim hem oracıkta hemen bi yalan atamaz diye düşünüyorum.

Çok mantıklı ve güzel bir yorum teşekkür ederim. Aynen böyle oluyor durum haklısınız ama ben söyleme kararı aldım.

Çok zor bir durum gerçekten ,Allah kimsenin başına vermesin eğer ortada gerçekten aldatma varsa....
Arkadaşınla arandaki bağların nasıl bilemiyorum ama bence bunu bilmeye hakkı var.
Evet belki direk söylemek çok zor olur ama en azından arkadaşına ''eşin şehir dışında olduğunu söylediği gün arabasını hastanenin önünde gördüm'' diyebilirsin gerisini kendisi araştırsın ,şahsen ben böyle bir olayı arkadaşımın bana söylemesini tercih ederdim sonu iyide olsa kötüde olsa ...
Arkadaşının bunu bilmeye hakkı var bence öğrensin sonrası kendi sorunu .
Yemek organizasyonuda iyi fikir ama arabayı arkadaşıma bırakmıştım uçakla yolculuk yapmıştım derse hazırlıklı ol derim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…