- Konu Sahibi adetabirkontes
-
Hanımlar aranızda çok mantıklı ve zeki bayanlar var ve ben biraz çaresiz kaldığım zihnimi çok yoran ne yapacağıma karar veremediğim bir konuyla 5 gündür cebelleşiyorum...
Konu şu ki yakın arkadaşım aldatılıyor;
Avukatım bayan arkadaşım ve eşi de avukat eşiyle sık olmasada görüşürüz. Beyfendiyle birbirimizden pek hoşlanmayız. Ama bayan arkadaşım yakın ve beraber işler de yapıtığım sevdiğim bir arkadaşımdır. Özel bir hastanenin avukatlığını yapıyorum. Geçen Çarşamba iş için hastaneye gittiğimde arkadaşımın eşini hastanenin karşısında olan kafenin birinde hastane çalışanı olduğunu anladığım (ama ne iş yapıyor bilmiyorum) bir kadınla çok yakın bir şekilde sohbet ederken gördüm. Yani normal arkadaşı gibi değildi. Sonra Cuma günü iş çıkışı da arabasını hastanenin orda gördüm. Ara sokakta bir yerde. Akşam 8'e kadar hastanede yalandan evrak okudum, gözüm dışarda araba gelecek mi ne yapacak diye de bekledim, gelen giden olmadı. Çıktım. Tekrar o caddeye doğru yürüdüm araba oradaydı. İçime iyice kuşku düştü tabi. Ama emin olamadım.
Pazar günü arkadaşımı aradım. Nasılsın ne yapıyorsun diye, '' tekim canım sıkılıyor bir kahve içelim mi '' dedi. Hayırdır X nerde dedim. O Cuma sabahı günü haciz için Y iline gitti. Pazartesi de adliyede işleri halledip gelecek dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Kahve teklifini reddettim. Çünkü çok kötü oldum. Ne yapacağımı bilemedim. Şimdi ben ne yapacağım söylesem olmaz söylemesem olmaz. Bunlar muhtemelen hafta sonu kaçamağı yaptılar. Benim arkadaşım da eşini hacizde biliyor.
Başka bir üyeyle karıştırıyorsunuz sanırım ???Ajan olacak kadınmışsınız :) o zaman da iş yerinde bi kadınla aldatılmıştı bi arkadaşınız.
Başka bir üyeyle karıştırıyorsunuz sanırım ???
Hmm anladım. Ancak hafızanız size bi oyun oynuyor. Üyeliğimi aldığımdan beri ismim aynı değiştirilip değştirelemidğini bilmiyorum ama değiştirmedim. Belki profil resmi aynıdır başka bir üyenin onu da bilemeyeceğim. Geçmiş mesajları bir karıştırın bakalım belki bana da hatırlatırsınız ben böyle bir konu hatırlayamadım açıkçası ..Profil resminiz aynıydı hafızam iyidir. Yine de isim farklı olabilir tabi.
Hmm anladım. Ancak hafızanız size bi oyun oynuyor. Üyeliğimi aldığımdan beri ismim aynı değiştirilip değştirelemidğini bilmiyorum ama değiştirmedim. Belki profil resmi aynıdır başka bir üyenin onu da bilemeyeceğim. Geçmiş mesajları bir karıştırın bakalım belki bana da hatırlatırsınız ben böyle bir konu hatırlayamadım açıkçası ..
ban yiyince ne oluyo. üç gün sonra erişime mi açılıyo yoksa telefon no ile aktiflik mi gerekiyo. merak ettim :)Eeeeee naptın konu sahibi? Yoksa sen de mi fake çıktın? Bu konu yüzünden kaç gün ban yedim bir de...
Gün sayısı belli olmuyor...Bazen 3 bazen 5:) Buradaki mesaj kutusuna mail geliyor, şu güne kadar giremezsiniz diye. O gün gelince şifreni girip giriyorsun siteye.ban yiyince ne oluyo. üç gün sonra erişime mi açılıyo yoksa telefon no ile aktiflik mi gerekiyo. merak ettim :)
fake için ban olmuş üzüldüm yaGün sayısı belli olmuyor...Bazen 3 bazen 5:) Buradaki mesaj kutusuna mail geliyor, şu güne kadar giremezsiniz diye. O gün gelince şifreni girip giriyorsun siteye.
Bende merak ettim ban neden dolayı oluyo marka vermek falan yasakmıGün sayısı belli olmuyor...Bazen 3 bazen 5:) Buradaki mesaj kutusuna mail geliyor, şu güne kadar giremezsiniz diye. O gün gelince şifreni girip giriyorsun siteye.
Eeeeee naptın konu sahibi? Yoksa sen de mi fake çıktın? Bu konu yüzünden kaç gün ban yedim bir de...
Hanımlar aranızda çok mantıklı ve zeki bayanlar var ve ben biraz çaresiz kaldığım zihnimi çok yoran ne yapacağıma karar veremediğim bir konuyla 5 gündür cebelleşiyorum...
Konu şu ki yakın arkadaşım aldatılıyor;
Avukatım bayan arkadaşım ve eşi de avukat eşiyle sık olmasada görüşürüz. Beyfendiyle birbirimizden pek hoşlanmayız. Ama bayan arkadaşım yakın ve beraber işler de yapıtığım sevdiğim bir arkadaşımdır. Özel bir hastanenin avukatlığını yapıyorum. Geçen Çarşamba iş için hastaneye gittiğimde arkadaşımın eşini hastanenin karşısında olan kafenin birinde hastane çalışanı olduğunu anladığım (ama ne iş yapıyor bilmiyorum) bir kadınla çok yakın bir şekilde sohbet ederken gördüm. Yani normal arkadaşı gibi değildi. Sonra Cuma günü iş çıkışı da arabasını hastanenin orda gördüm. Ara sokakta bir yerde. Akşam 8'e kadar hastanede yalandan evrak okudum, gözüm dışarda araba gelecek mi ne yapacak diye de bekledim, gelen giden olmadı. Çıktım. Tekrar o caddeye doğru yürüdüm araba oradaydı. İçime iyice kuşku düştü tabi. Ama emin olamadım.
Pazar günü arkadaşımı aradım. Nasılsın ne yapıyorsun diye, '' tekim canım sıkılıyor bir kahve içelim mi '' dedi. Hayırdır X nerde dedim. O Cuma sabahı günü haciz için Y iline gitti. Pazartesi de adliyede işleri halledip gelecek dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Kahve teklifini reddettim. Çünkü çok kötü oldum. Ne yapacağımı bilemedim. Şimdi ben ne yapacağım söylesem olmaz söylemesem olmaz. Bunlar muhtemelen hafta sonu kaçamağı yaptılar. Benim arkadaşım da eşini hacizde biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?