YAKIN ARKADAŞIM ALDATILIYOR....

Ajan olacak kadınmışsınız :) o zaman da iş yerinde bi kadınla aldatılmıştı bi arkadaşınız.

Bizi haberdar etmeyi unutmayin ne zman yapacaksiniz su toplanti isini? Meraklardayim...

Ne olursa olsun arkadasinizin bilmeye hakkı var. Saf saf evde kocasının işi olduğunu düşünerek vakit geçiriyor. Ne kadar acı bişey.

Hanımlar akşam mesai bitiminden sonra kk'ya girmem mümkün olamadı. Sabah tüm yorumlarınızı okudum teşekkür ederim.
Kafam karışık ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Şimdi adliyeye gideceğim. Her ikisiyle de karşılaşma ihtimalim yüksek inşallah bir delililk yapmam. Sizi tüm aşamalardan bilgilendireceğim. İlginize teşekkür ederim.

Kamera kayıtlarını kontrol edebilirsiniz; Hastane personelıne ulasıp yakın markaja alabilirsiniz.Hala bir kanıta ulasamadınız mı?

Profil resminiz aynıydı hafızam iyidir. Yine de isim farklı olabilir tabi.
Hmm anladım. Ancak hafızanız size bi oyun oynuyor. Üyeliğimi aldığımdan beri ismim aynı değiştirilip değştirelemidğini bilmiyorum ama değiştirmedim. Belki profil resmi aynıdır başka bir üyenin onu da bilemeyeceğim. Geçmiş mesajları bir karıştırın bakalım belki bana da hatırlatırsınız ben böyle bir konu hatırlayamadım açıkçası ..

Boyle konulara karismak cok riskli. Ama ben bi kadin olarak bilmek isterdim. Biraz aptalaa yatarak biraz kadina citlatin

Bence elle tutulur bi kanıt bulur bulmaz söyleyin adam kendi yuvasını düşünmemiş siz mi düşüneceksiniz artıarkadasiniza büyük iyilik olur

Ben profil resminizi hatırladığımı düşündüm. Yanılmış olabilirim. Kusura bakmayın.

Eeeeee naptın konu sahibi? Yoksa sen de mi fake çıktın? Bu konu yüzünden kaç gün ban yedim bir de...

Bu konu yüzünden değil hakketiğiniz için ban yediniz bence....
Aşama aşama şunu yapıyorum bunu yapıyorum diye paylaşım yapmak istemiyorum keza bunu yazacak vaktim de yok.
Tekrar beraber görmeyi ve delil elde etmeyi bekliyorum, zira kamera kayıtları aracı görmediği için şan da elimde pek de bir delil yok.

Sevgili KK hanımları,
Yaklaşık iki ay önce açmıştım bu konuyu bazı arkadaşlara sonuç hakkında bilgi vereceğimi söylediğim için akıbeti yazıyorum....
Arkadaşım çekişmeli boşanma davası açtı hem de kendiliğinden ve tamamen tesadüfen öğrenerek. Ben kendisine hiç bir şey söylememe kararı almıştım. Ama gözüm hastanedeki kızın üzerindeydi. Arkadaşım tamamen iç güdüsel olarak bi İg. beğenisinden yola çıkarak ilişkilerini buldu...Çözdü...Boşanma davası açtı. Kocası perişan.
Ben kendisine bildiğimi söyledim ilk başta bana çok kızdı hatta küstü. Ben de ne kadar kararsız kaldığım hakkında kendisini ikna etmek için buraki konuyu ve mesajı bile gösterdim. Yapamadım dedim. Şimdri biraz barıştı gibi. Yanlız bırakmamaya çalışıyorum. Ama çok bana ihtiyacı yok çünkü o kadar güçlü ki burdaki eşim beni aldattı ama boşanamam diyen kadınlara örnek olabilir feyz olabilir.
Yorumlarınız ilginiz için teşekkür ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…