YAKIN ARKADAŞIM ALDATILIYOR....

üzüldüm Allah yardımcısı olsun

Konu sahibi büyük geçmiş olsun, çok büyük bir vebalden kurtuldunuz. Arkadaşınıza söylediğinizde keşke bilmeseydim de diyebilirdi. Ama sonuçtan anlaşılan o ki bunu hazmedemeyecek kadar kararlı bir kadınmış.

İçgüdü diyorsunuz ya Allahım öyle büyük ki bir şekilde karşılarına çıkarıyor, ayaklarına dolandırıyor işte.
Ancak mesleki marifet sanırım bir beğeniden nasıl itirafa ulaştı bravo! Vallahi sormak lazım.

Yorumunuz için teşekkür ederim..
İnstagramda eşinin profil sayfasına girmiş, orada beğendiğin gönderiler diye bir sekme varmış sanırım. Ben ig. kullanmadığım için bilemiyorum. Oradaki beğenilerden bu kadının herşeyini beğendiğini görmüş ve merak etmiş... Kızın sayfasıda herese açık bir sayfaymış orda kızı sürekli takip etmiş bir hafta on gün kadar sonra kızın yerini belirttiği bir kafede '' aşkımı beklerken çabuk bit duruşma '' yazan bir resimini görmüş, arabaya atlamış gitmiş normal otururlarken görmüş, hani ele ele falan değil... Normal ama o '' aşkımı beklerken ve çabuk bit duruşma yazısı tabiki ona yetmiş '' böylelikle öğrendi.

Bir sekilde soylemen lazim yada bir gun adam ordayken cagir kizi.o senin arkadasinsa ona bunu yapamazsin sonu ne olursa olsun soylemelisin bence

Adam da ne gerizekalıymış.
Hem gerizakalı hem yüzsüz.
Kadınların ne kadar sorgulayıcı olduğunu bilmiyor mu acaba?
Terbiyesizliği de cabası

Bu adam Nasıl bir avukat ya.. Aptal yapmaz bu adamın yaptığı hataları..

Kızın herşeyini eşinin bildiği instagramdan beğenmeler..

Kızın bu denli tedbirsizce hareket etmesine müsade etmeler ..

Bayağı bayağı gözüne sokmuşlar kadının;öğrensin diye.. Bu kadar salaklığı bir avukat yapmaz.

Erkek olunca akil kafatasindan uçup başka yere konuyor naparsiniz Allah arkadasima yardim etti diyorum ben bu olaya...

Erkek olunca akil kafatasindan uçup başka yere konuyor naparsiniz Allah arkadasima yardim etti diyorum ben bu olaya...
Bana kasten yapılmış gibi geldi; perişan ayakları da hikaye şimdi..

Ya da gerçekten aklı başından gitmiş adamcağızın...

Her şekilde arkadasın kurtulmuş oldu. Sonuca bakmak lazım

ben olsam resmini cekrdim kanit sart sonra sana inanmaz kocadinda gozun var falan sanir

Vay be..Helal olsun arkadaşına.Güçlü kadın,akıllı kadın budur.
Diğerlerine ne demeli biri eşini aldatıyo,diğeri evli adamla takılıp birde böyle 'aşkımı beklerken' bilmemne diye marifetmiş gibi ins.tan paylaşım yapıyo..
O ikisi arkadaşının bir tırnağına değmez
..

Ćatır catır alsın elinde avucunda ne varsa. O kızda da sonra ask mesk kalır mı bilemiyorum. Tam bir o...u ya. Adam desen o da karaktersiz.

Eminim arkadasınız dosdogru bir evlilik yapacaktır bu pislikten kurtulduktan sonra. He yapmasa da olur elbet ama bosandı diye bir daha evlenmemeyi dusunmesin diye diyorum. Allah kurtarmış bu alçaktan.

Bazen Allah şaşırtır işte. İyi olmuş o ahlaksizlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…