Yakın Arkadaşım Eşini Aldatıyor.

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.345
693
373
Kocaeli
Herkese merhaba
Direk konuya girmek istiyorum.
yıllardır tanıdığım bir arkadaşım var.Normalde farklı bir şehirde yaşarken ilk atama ile eşimin iş yerine geldi.Zorunlu hizmeti olduğu için Eşininde esnaf olması nedeni ile çocuğu ile bizim apartmanımıza taşındı. (iş yerine yakın olması sebebi ile) Daha sonra bu kişi ile çok samimi olduk. Gerçekten her konuda çok yardımcı oldu du bana. Kardeşten öte olduk diyebilirim. Neyse olayı anlatayım. İlk eşim şüphelendi. İş yerinde başka bir adamın odasında, kapının arkasında yakınlaştıklarını gördüğünü söyledi. Eşim kapıyı açıyor. Bakıyor odada kimse yok tam kapatırken kapının arkasındanilk kadın, daha sonra adam çıkıyor adamın sesi titriyor ve eli cebindeEşim eve gelip olayı bana anlattı. Bende zaten sürekli o adamdan bahsesiyor. Adamın eşini soruyor dedim. Süphelerimiz baya arttı. Bi kaç hafta çocuğu bakıcıya bırakıp, markete gideceğini işlerinin olduğunu söyledi. Ben de iyice şüphelenmeye başladım. Bu her hafta olmaya başladı çocuğu bazen bana bazen bakıcıya bırakıp gidiyordu. Eşimde o adamın dairede odasından çıkmadığını sürekli bahanelerle onun yanına gittiğini söyledi. O dairede yıllardır tanıdığım arkadaşımda beni arayıp onun sürekli o adamla olduğunu peşinden ayrılmadığını söyledi. Kafamda herşey netleşmişti. Bu arkadaşım bir gün çocuğunu bakıcıya bırakıp gitti. Bende takıldım peşine ona belli etmeden. Gitmeden öncede beni arayıp nerde olduğumu markete gideceğini söyledi. Daha sonra onun özel bir iş yerine girdiğini daha da sonrada adamın geldiğini gördüm.içeri girdiler işiği yakmadılar 2,5_3 saate yakın orada karanlık da durdular. Mekan bir odalı büro gb dişardan penceresi var. Işık yakılınca hemen belli oluyor. Bu olay 2,3 hafta devam etti. Ordan gelince duş alması, her yerim ağırıyor demesi, ordan eve gelince sabah öğlene kadar işe gitmemesi çok yorgun olması v. S eşini aldattığına emin olduk. Bu arkadaşımın eşide 2,3haftada bir gelmeye çalışıyor. Eşini yolluyor direk adamın yanına büroya gidiyor.yeter artık dedim. Konuşmaya karar verdim. Her gittiğinde o mekanda olduğu halde bana markette, avmde, olduğunu söyledi ve ben gözümle o adamla buluştuğunu gördüm. O büroda beni arayınca rahat konuşmaması, sesinin yankılanması beni salak yerine koyması artık sabrımı tüketti. Konuşup herşeyi anlattım. Oraya gittiğini kabul etti ama kötü bir şey yapmadım dedi.sadece oturup sohbet ettiğini söyledi. Bir daha gitmeyeceğine yemin etti. Eşime söyleme dedi tamam dedim olayı kapattık. Şimdi yine aynı şeyi yapıyor. Adamla şehir dışında buluşmaya başladı.Bulunduğumuz şehire 2 saat uzaklıkta başka bir şehirde. İkiside hafta sonu oraya gidiyor. Aynı dairede çalışanlar arabasını görmüş ikisininde. Ne yapacağımı şaşırdım.Kocasını göz göre göre aldatıyor. Eşi bir şeyin farkında değil anlayacağınız eşini iyi idare ediyor. Bizde bir şey diyemiyoruz.Eşi silah taşıyor.Adam çeker vurur. Bile bile susuyoruz.Vicdanım rahat değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptıkları ahlak dışı olabilir.
Fakat bu sizi değil,kocasını ilgilendirir. Ayrıca siz kocanızla beraber neden kadının dedikodusunu yapıyorsunuz ki? Size bir zararı yok,bu konuyla ilgilenmek de sizin üzerinize vazife değil.
İyilik melekliği yapıp ortalığı karıştırmayın,zararlı çıkan siz olursunuz.

Üç maymunu oynıcaksınız yapacak bişey yok. Kocası ilerde öğrenir sizin de bilip sustugunuzu falan duyarsa arada kaynarsınız. Vicdanınızı susturmak için de takip etmeyi bırakın. Sonuçta bikere konuşup elinizden geleni yapmışsınız. Bazen cehalet mutluluktur.

Bu konu sizi bu kadar rahatsız ediyorsa iletişimi keseceksiniz.
Hem söyleyemem eşi çeker vurur diyorsunuz, hemde uyardığım halde görüşmeye devam ediyorlar diyorsunuz.
İnsanlar istedikleri hayatı seçmekte özgür.
Herkesin hayattaki etik, ahlaki vs vs duruşu başka.
Sizin hayat görüşünüze uygun değilse görüşmeyeceksiniz.
Ben çok ünlü firmanın sahibi ile çalışan bir kişinin ilişkisini biliyorum, olay o kadar ahlaki boyutu geçin mide bulandırıcı ki...
Benim hayat görüşüme ters olduğu için hiç bir zaman görüşmedim.

Millette ne dedikoduycuymus ya... Kadının topalladigina kadar söylüyorlar.

Böyle insanlardan gerçekten nefret ediyorum. Madem sevmiyorsun boşansana be kadin. Aldatmakta neyin nesi. Bence hic muhatap olmayın bu insanla eşi eninde sonunda anlayacaktir ne tür bir kadın olduğunu. Eninde sonunda o iğrenç kadına tekmeyi basacaktir. Sizin bu kadınla arkadaşlık etmeniz bence doğru değil çünkü yanlış yaptığını düşünüyorsunuz davranışını desteklemiyorsunuz. Böyle bir kadından ne eş olur ne de dost. Uzak durun

Birincisi bu kadar detayı nasil biliyorsunuz? Ikincisi sizi niye bu kadar ilgilendiriyor? 3te kari koca namus bekcisi misiniz millete bakacağınıza kendinize bakin kimsenin hayatinada burnunuzu sokmayın. Sonunda kabak sizin başınızda patlıcak.

Gozunuze batan ve olan olaylar disinda takip etmek ahlak bekciligi ve ozel hayata mudahale oluyor.
Adam yaralama oldurme cocuk istismari olmadigi surece ozel hayatlar kisilerin kendisini ilgilendirir.
Bir seylere cok karsi olsak bile herkesin kendi tercihi ve hayati var.
Bu kadar olay orgusu de inandirici gelmedi..

Benzer bir durumu yaşadım, evli yakın arkadaşım ve kuzenim birlikteydiler bir süre önce, ikisiyle de konuştum, sonrasında ne yaptılar hic ilgilenmedim, ikisiyle de görüşmüyorum. Sizde rahatsiz oluyorsanız aynısını yapın, arkadaşınızla görüşmeyin ve ne olursa olsun insanların hayatını bu kadar didik didik etmeyin.

Bir Meksika atasözü derki:Aşkın gözü kördür ama komşuların değil.Maasallah hafiye gibi birde kadini takip etmissiniz hatta kendinizin salak yerine konuldugunuzu falan düşünmüşsünüz.Bu kadar sahiplenmeyin başkalarını lütfen.Arkadasiniz her ne kadar yanlış yapıyor olsada hayat onun hayatı sizin degil.Siz bu adrenalin tutkunuzla kocasına da söylersiniz tek tavsiyem aman ha söylemeyin.Bosanmasini önerebilirsiniz en fazla bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…