- 26 Mayıs 2018
- 8.212
- 38.817
- 548
- 51
Bu kadar didik didik etmek valla tuhaf.. topalliyomus birde:)) bu kadin kocasiyka cinsellik yasamiyo mu? Demekki yeterince atesli gecmiyo kocasiyla topallatamiyo.. tobe neler yazdirdi kadin..Artık nasil bir sherlock ruhu varsa:)) hicbir detayi kacirmak istemedi sanirim
Alıntı yapan koca yürekli insan sana teşekkürlerimi sunuyorumDevir görünce arkanı dönüp kolay gelsin diye gitme devri görünen o ki kimse sizi bu konuda takdir etmeyecek boşu boşuna dedikoducu oluyorsunuz bırakın ne bk yerse yesin Allahından bulsun
Zaten sorun aldatmasi degilki burda.. bu kadin bildigin napsamda gece gunduz bu kadinla ilgili birsey bulsam diye ugrasmis. Kocasi dersen ayniBirde kadının topallamasına kadar dedikodu dönmüş ya , insanlara malzeme çıkmış. Yapılan çok yanlış da bu kadar da dedikodu meraklısı olmasak keşke.
Artık nasil bir sherlock ruhu varsa:)) hicbir detayi kacirmak istemedi sanirim
Bu kadar didik didik etmek valla tuhaf.. topalliyomus birde:)) bu kadin kocasiyka cinsellik yasamiyo mu? Demekki yeterince atesli gecmiyo kocasiyla topallatamiyi.. tobe neler yazdirdi kadin..
Karı koca bir tuhaf zaten. Ne bileyim milletin cinselligiyle kafayı bozmuslar tövbeler olsun.Zaten sorun aldatmasi degilki burda.. bu kadin bildigin napsamda gece gunduz bu kadinla ilgili birsey bulsam diye ugrasmis. Kocasi dersen ayni
Yoksa nasıl tane tane anlatacak millete
Gerçeklere dayanarak,şöyle yaptı böyle yaptı şu renk jartiyer vardı
Donu danteliydi yeminle,çıkarken giymemişti
Bir de şu her ayrıntıyı takip ediyor,işi gücü bırakıp kadını takip ediyor duşuna topallayışına kadar sonrada ıııııy vicdan yapıyorum diyorlar ya
Sinir oluyorum
Birde ben boyle birsey duysam ya gorusmem ya da gormezden gelirim sanirim. Yarin oburgun haberim varmis solemedime gelsin istemem. Ki kocama bile soylemem sanirimKarı koca bir tuhaf zaten. Ne bileyim milletin cinselligiyle kafayı bozmuslar tövbeler olsun.
Allah korusun ya çok büyük sorun bu. Iste başkasının hayatına burun sokmamak lazım. Yani eşine iyilik etme düşüncesi değil bu bildiğin dedikodu hırsı.Birde ben boyle birsey duysam ya gorusmem ya da gormezden gelirim sanirim. Yarin oburgun haberim varmis solemedime gelsin istemem. Ki kocama bile soylemem sanirim
Aynen, boyle birseyi soylemek iyilik olur mu? Nasilsa cikar ortaya bi gun, sebebi olmak istemezdim sanirim. Aldatiyor ok ama takip etmis bildigin 3 saat beklemis filan. Get a life, get a job derler bu kadina..Allah korusun ya çok büyük sorun bu. Iste başkasının hayatına burun sokmamak lazım. Yani eşine iyilik etme düşüncesi değil bu bildiğin dedikodu hırsı.
O potansiyel var konu sahibinde ve eşindeDuş olayini bilmesi bana da tuhaf geldi. Acaba evin duvarinda delik falan açmış olabilir mi.
Stalk gibi stalk
Kısaca ağır işsiz diyoruz böylesineAynen, boyle birseyi soylemek iyilik olur mu? Nasilsa cikar ortaya bi gun, sebebi olmak istemezdim sanirim. Aldatiyor ok ama takip etmis bildigin 3 saat beklemis filan. Get a life, get a job derler bu kadina..
Aynen oyle arkadas baya azimli:))Kısaca ağır işsiz diyoruz böylesinedemek ki bilimle uğraşsa bu hirsla piiihh kansere çare bulurmuş
Konuyla yorumlar farkli konu değismiş sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?