Yakın Arkadaşım Eşini Aldatıyor.

Sesli güldüm :))))

Ben komsumun boyle bir durumunu bilmek dahi istemem. Vicdan yapacak bir durum yok. Hic kimsenin vebalini uzerinize almayin .

Size ne? Sizi ne ilgilendiriyor? Her koyun kendi bacagindan asilacak. Konusup hafiye gibi takip ettiginize kadar da soylemissiniz hadi diyelim uzerinize vazife gordugunuzu de dile getirip uyarmissiniz bir arkadas olarak.. Yeter da, cekilin kendi kosenize. Size ne yani dusundan bilmem nesinden.. kendi isinize bakin. Dedektif misiniz? Etik polis misiniz? Ahlak bekcisi misiniz? Arkadassiniz diye icini disini size dokmek zorunda mi? Elestirdiginiz insandan gozlerinizi kendinize cevirin biraz bence. Sizin yaptiginiz da hic hos seyler degil. Gorusmeyin.

Yatak falan yok ya atraksiyonlu geçiyordur sanırım ondan topallıyor olabilir

Rica ederim efendim

Esinize sanane kendinize banane demenizi tavsiye ederim. Sizlik bir durum yok. Hele takip falan yanlış hareketler bunlar.
Görmedim duymadim bilmiyorum diyeceksiniz.
Hatta is patlasa bile aynen böyle davranacaksınız.
Yarin kadının kocası ogrense sizin de bildiginizi iş hepten karisacak
Hayat felsefemdir Üzerime vazife olmayan ise karışmam ben.
Size de tavsiye ederim

Nihayet anlayan biri çıktı. Ben çocuk baktım üstelik kendi çocuklarımda var. Oda gitti adamla sevişip geldi.
Onunla bütün ilişkinizi kesin bence bırakın Allahından bulsun onun gibi pislikler yüzünden huzurunuzu bozmayın değmez

Sizin takip etmeniz 2-3 saat beklemeniz kendinizi salak yerine konmus hissetmeniz sanki aldatilan sizmissiniz gibi moda girmissiniz yakin arkadasim esini aldatsa hic boyle takibe girmem acikcasi suphelendigim birsey varsa da konusup konusmama konusunda bile tereddutde kalirdim esine zaten soylemem eninde sonunda patlar zaten hersey sebep olmaya gerek yok

Arkadaşınızın yaptığı tabi ki doğru değil ama bu yaptıklarınız da üzerinize vazife değil. Beni kullanıyor çocuğu bana da bırakıyor derseniz müsait olmadığınızı söyler çocuğa bakmazsınız.

Bence siz kendi hayatınıza odaklanmalısınız,

Sakın karışmayın en kısa sürede irtibatı kopartın

Eşine söyleseniz eşi elini kana bulasa inanın kabak size patlar

Öğrense affetse gene suçlu siz olursunuz

En iyisi üç maymunu oynayın ne hali varsa görsün elbet bir gün yakalanır

Keşke kadına bildiğinizi söylemeseydiniz. Kadının kocası silahıymış vurur diyorsunuz, adam öğrenip kadına bir şey yapsa bu sefer eşime sen söyledin olayı olup üstünüze kalacak. Sanki ona söyleyince ne değişecek ki. Kadının ar damarı çatlamış, çocuğundan utanmıyor da ona buna bırakıp adamla buluşuyor. Sizin söylemeniz ile sizi mi dinleyecek?
Adamın kadına zarar vermeyeceğini bilsem ben böyle bir durumda adama fake hesaptan mesaj atar şu gün şurada eşin seni başkasıyla aldatıyor der milletin kandırılmasına izin vermezdim. Çünkü bende aldatılsam bilmek isterim, aptal yerine konmak istemem. Ama bu adam belli ki kadına zarar verir. Sizin takip etmeniz bile saçma olmuş. Bariz belliymiş aldattığı neyi kanıtlayacaksınız ki kendinize? Merakınız yüzünden olan size olur, yapmayın. Müge Anlı'da neler duyuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…