- 30 Mayıs 2015
- 5.042
- 12.166
- 448
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç sanmıyorum öyle bir şey olduğunu hem olsa da karakter yoksunu mu bu kadın adam şunla görüşme deyince görüşmüyor.ben bu tarz ilişkilerde kadın tarafına müstakbel eş adayı müdahale ediyor diye düşünüyorum,sanırım eşi arkadaşlarınla mesafelen dedi.
Totally Nazar issues.. Bu kafalar böyle çalışıyor.Evet baya yanlış anlamışsınız nişandan iki gün önce söylemedi. Nişan olacağı gün,bir iki saat öncesinde haber verdi. Yani ne çocuğun buraya geldiğinden ne isteme olduğundan ne aile tanışmasından vs hiç birşeyden haberim yoktu.. ani olduğu için doğal olarak bende gidemedim. Ayrıca burda mesele davet edilmekten ziyade normalde her başı sıkıştığında bana koşan her gün konuştuğumuz arkadaşımın bana bu konuda hiç bir şey anlatmaması. Olaylar olduktan sonra söylemesi.
az birkaç ayı var diye düşünüyordum çünkü hep görüntülü konuşmuşlar hiç görüşmemişler. En azından birkaç görüşme olur sonrasında söz nişan vs olur diye düşündüm. 2 gün önce kız bana mesaj attı bugün nişanım var gel diye. Anlamadım nasıl yani dedim ne ara gelip ailenle tanıştı seni istedi de nişan kararı aldınız hiç bahsetmedin dedim. Çok hızlı oldu beklemek istemedik dedi.
arkadaşına borç verdin mi?Arkadaşımla hergün araşırız yada mesajlaşırız. Fırsat buldukça görüşürüz en az 10 yılımız vardır. Neyse gerçenlerde (2-3 hafta önce) bana hayatımda biri var akraba aracılığı ile tanıştık niyetimiz ciddi dedi bu arada aynı şehirde değiller. İlişkileri sanırım 2 aylık felan toplamda. Neyse bana çocuk buraya gelirse ciddi birşeyler olabilir dedi (ne zaman geleceğini söylemedi ) ama yeni olduğu için en az birkaç ayı var diye düşünüyordum çünkü hep görüntülü konuşmuşlar hiç görüşmemişler. En azından birkaç görüşme olur sonrasında söz nişan vs olur diye düşündüm. 2 gün önce kız bana mesaj attı bugün nişanım var gel diye. Anlamadım nasıl yani dedim ne ara gelip ailenle tanıştı seni istedi de nişan kararı aldınız hiç bahsetmedin dedim. Çok hızlı oldu beklemek istemedik dedi. Yani geldiğini aile tanışması olduğunu bile sonradan öğrendim nişanlanacağı gün haberim oluyor :) zaten hastane işlerim olduğu için gidemedim çok aniydi haberim yoktu çünkü. Her neyse bugünde bana nikah salonundan fotoğraf atmış ben ikinci bi şok geçirdim tüm işlemleri bir günde tamamladık dedi. Anlamadığım şey şu bu arkadaşım hep bana en özel günlerimde yanımda olmanı istiyorum vs derdi sonuçta çocukla aralarında 22 saatlik mesafe var bu çocuk pat diye çıkıp gelmedi ya mutlaka önceden konuşulmuştur nişan nikah bunlar 1-2 günde olacak şeyler değil o kadar kırıldım ki anlatamam oysaki hep dua ediyordum inşallah gönlünce bir evliliği olur çok mutlu olur diye. Ama ben herşeyi sonradan öğreniyorum. İnsan en azından bugün geliyor yarın nişan olacak vs demez mi? Söylememe sebebi ne cidden anlam veremiyorum. İnşallah ne demek istediğimi anlatabilmişimdir düzgün ifade edebilmişimdir ben mi abartıyorum lütfen söyleyin kardeşim dediğiniz arkadaşınız size böyle yapsa siz ne yapardınız
Son bir not gerçekten hergün konuştuğum yakın oturduğumuz bir arkadaşımdı ailem herkes tanıyordu. Bu arada nişan olmadan bir gün önce benden para istedi bankaya borcumu ödeyeceğim dedi artık yalan söylediğini düşünüyorum demek nişan hazırlıkları falan için istemiş haksız mıyım
bende çok samimyet kurduğum her gittiğimde koştuğum kuzenlerimi de çikarmişim.. aman hiç işim olmaz...O birşey mi.
Ben öz kuzenimin sözlendiğini başka birinden duydum .
Bütün çocukluğumuz gençliğimix birlikte geçerdi.ben flörtleştiğim çocuklaru bile ona anlatırken o birini bulmuş sözleniyormuş.
O kadar midem bulandı ki ya senin bulfuğun koca kim ki benim nazarım degecek.
Bekarlara anlatmazlar nazar deger diye.
Mantığa bak.hayır sanki bana adamlarda ne yani.
Nazar degse Yasemin Özilhana falan deger.
Neyse nişana düğüne gittim görevimi yaptım ama hayatımdan çıkardım düğünde bayramda görüşürüz sadece.
Yanaşmaya çalıştı sonradan kayınvalidesinin dedikodusunu yapıcak o nazarlar degmesin diye sakladığı kocasını çekiştirecek.
Valla hiç işim olmaz hmm öyle mi canım sen bilirsin açıkçası ben tanımıyorum onları yorum yapamam dedim öyle kaldı.
Böyle samimiyetsiz insanları çıkarın hayatınızdan ya kim bunlar sanki.
acaba düğün de olacağı için mi çağırmadı?Düğüne gitme imkanım olsa bile gitmeyeceğim kırgınım
arkadaşına borç verdin mi?
Daha bu çocuk piyasada yokken hep derdi ki her anımda birlikte olalım istiyorum beni istemeye geldiklerinde de gel nişanımda düğünümde gün boyu yanımda olacaksın. Bunları isteyen kendisiydi nikahta başkası var mıydı bilmiyorum ben sadece eşi ve kendisinin fotoğrafını gördümacaba düğün de olacağı için mi çağırmadı?
ben nikahımda can ciğer arkadaşını çağırmadım mesela ama biz şahitler ve 1 2 kişi gittik
başkaları da var mıydı nikahta?
Kimseye güvenmemek lazımmışBen bu hayatım boyunca en çok yediğim dostlardan kazık yedim...
ve güvenemiyorum..
yeniden arkadaş olmak istesem söyleyemiyorum...
içimdeki arkadaşlığımı çoktan bitirmişim..
çok zor güvenirim.. öle herşeyimi anlatmam anlatamam...
bilmiyorum... aklıma geldikçe sinirleniyorum kusura bakma detaylı anlatamicam.
Kesinlikle bencede söylediğiniz gibi nazar değer diye düşündü halbuki ne alaka yani ne alaka ne saçma bir düşünme normalde herşeyini anlatan bir insan zaten. Ve kötülüğünü isteyecek belkide son arkadaşı benim. Gerçekten böyle düşünenlerin kendi kötü niyetli..sizi gerçekten sevmiyormuş ve güvenmiyormuş. böyle tipleri az çok bilirim böyle kötü niyetli akrabalara falan sahibim, şey diye düşünüyorlar NAZARI DEĞER, İSTEMEZ ARAMIZI BOZMAYA ÇALIŞIR, KISKANIR... Kesinlikle böyle düşünceler oluyor kafalarında paranoyakça, umarım öylelerine rastlarlar yani ne diyeyim tamamen kötü niyet..
Çok haklısınız ben olsam çağırırdım mesela. Ama bunu yapması coook iyi oldu. Her başı sıkıştığında bana koştu her zora düştüğünde yanında oldum ama o iyi günlerinde beni istemedi bu olay gerçeği görmeme vesile olduHergün konuştuğunuz arkadaşınızin sizi en özel günlerine davet etmemesi gerçekten bi tuhaf olmuş. Yani aile arasında bile olsa en yakin arkadaş da aileden sayılır mutlaka yanında olmasını ister.
Bende istemede en yakın arkadaşımı davet ettim geldi. Söz sadece aile arasındaydı komşularımız bile yoktu ama en yakin arkadaşım yine vardı. Ve benimde arkadaşım o dönemlerde çok yoğun çalışıyordu bir şekilde bulunuyordu işte.
Demek ki siz onun için en yakın arkadasim derken o sizin için aynı şeyi düşünmüyor...
Bazen böyle durumlar karşımızdakilerin gerçek kişiliğini görmemize sebep oluyor siz kalkıp şehir dışından gitmek isteyin o gelme desin.. ayıp..Benim çok yakın bir arkadaşım nişan yapılacağını haber verdiğinde, şehir dışından gitmek istemiştim. gelmene gerek yok bence, aile arasında olacak ve kendi yaşadığım ilden arkadaşlarım katılacak demişti. Tamam dedim. Düğününe de gitmedim. Arkadaşlığımız bitti. Umrumda mı, değil. Zaten arkadaşlığı tirt biriymiş.