Ben devam etmem, edemem.Kusura bakmasın. Benim arkadaşım olacak kişi bana yakın olan kişidir. Yani cinsel tercihi kendinedir filan diyemem valla:1closedeyes:
Merhaba ;
Sanırım yazdığım yazıyı okumadınız.Ben lezbiyen bir kadın olarak , böyle birşeyin olmasına imkansız diyorum.Aklı başında hiç bir lezbiyen durup dururken sizden hoşlanmaz yada size sarkıtnlık etmez.Lezbiyen kadınlar lezbiyen olanlarla ilgilenir sizinle değil.Sizin lez olmadığınızı anladığı andan itibaren sizinle ilgili bir şey düşünmez.Lezbiyen demek sapık demek değildir.Sapıklar insanlara zorla zarar verenlerdir.Lezbiyenler ise siz istemediğiniz sürece size hiç bir yapmazlar.Lezbiyenler sizin rızanız olmadan hiç bir eyleme geçmezler.Arada çok büyük bir var bence.Lütfen bizlerle olan korkularınızı yenin.
Umarım sizin başınıza gelmez.Hayat o kadar surprizlerle dolu ki , asla başınıza gelmez dediğiniz olay bir gün oluyor sizin başınada geliyor.Düşüncenize saygı duymaktan başka yapabilceğim bir şey yok.Umarm hayatınız istediğiniz gibi olur.
Bu sizin fikriniz ,yapabilceğim bir şey yok.Düşüncenize saygı duymaktan başka yapabilceğim hiç bir şey yok.Umarım başınıza böyle bir durum gelmemesi için dua ediceğim.
Ne olur beni insanların öninde inançsızmıs gibi göstermeye çalışmayın.Bana saygı da duyun demiyorum ama yeteri kadar çabaladım emin olabilirsiniz bundan.Size ben anormal geliyorsam , bu size bana hakaret yada beni küçük düşürme hakkı vermez.Size mutlu ve sağlıklı seneler diliyorum.Bana birşey demenize hiç gerek yok.Yeterki nefretinizi bana kusmayın herkesin önunde , buna razıyım.Özel mesajla bana istediğiniz her türlü hakareti , sözü söyleyebilirsiniz.Ama ne olur bunu herkesin önunde yapmayın.
sapphogirl,
yerinde olsam hakarete varan yorumlarda bulunan insanlara cevap vermezdim. bunlar dunyalari kucuk insanlar. bir baska insani "ne olursa olsun yine gel" diyemeyecek insanlar. yaradilislarindan degil de, hayatin kendilerine eksik verdiklerinden dolayi nefret dolular ve anlayissizlar. istersen bu konu kapansin, sen de uzulme. tolerans denen seyi her insan gelistirebilseydi bugun dunya bu halde olmazdi.
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?