• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakismadi...

bir yay erkeği ile birliktesiniz. Allah yardımcınız olsun. ben de bir yay kadınıyım. özgürlüğüne çok düşkünse yokluğunuzdan çok etkilenmemiş olabilir. karamsar yazıyorum farkındayım ama biz biraz daha soğukkanlı oluyoruz galiba. hiçbir şeye karşı vazgeçilmez diye bakmam. eşinizi sıkmayın bence. dırdırı bırakın. bu işin sonu da hayırla bitsin inşallah.

Tesekkur ederim, insallah guzel sonuclanir..bilmiyorum, Ben vazgecilmezdim onun icin bir zamanlar AMA goruyorum ki artik oyle degilim.. Yapacak bisey Yok, bekleyecegim sadece..ozgurlugune herkes kadar duskun, oyle Hemen birakayim gideyim diyecek biri degil..43 yasinda ve yeni bir aile kurdu cunku..sanirim biraz kirilgan AMA o da beni cok cok kirdi..bakalim nereye varacak bu isin sonu

Çok çok zor ama beklemen lazım. Antidepresan aliyormussun bak onun etkisiyle adama iyi bakmaya sakin olunca belki de onu anlamaya basladin. Illa ki birsey yapman gerekmiyor kendini bu kadar sorumlu hissetme sen elinden geleni yaptin ve gerisini oluruna birak

Birşey illa hemen olsun,senin istediğin gibi olsun senin düşündüğün gibi düşünsün istiyorsun.Hemen cevap versin,hemen konuşsun vs.
Tamam beklemişsin,durumun sıkıntılı kolay değil,belirsizlik mahvediyor ama hep kafanda birşeyler kuruyor,kurduğun şeylere inanarak karşındakini suçluyorsun.
Fevrisin,acelecisin,sabırlı olsan da bu konuda sabırsızsın.
Adam sana boşanmaktan bahsetmemiş.Ordaki iş durumunu bilemzsin,neyle uğraştığını bilemezsin.Yabancı ülke.Prosedürler farklıdır.Oturma izni zaten öyle ha diye alınmıyor.Sürekli aramak sürekli mesaj atmak sürekli suçlamak insanı kendinden soğutur.
Belki biraz sorumsuz,ağırdan alan bir tipi de vardır sen daha iyi tanırsın.Sana olan davranışını haklı bulmuyorum ama insanların tepkileri farklı farklıdır.Kalkıp mesaj atıp suçlaman ne kadar yanlışsa,mesaj atıp yanındayım seninleyim deyip para göndermen de o kadar yanlış.Allah aşkına bir bırak.Bir dur.Öyle veya böyle seni arayacak bu adam.Boşanmak bile istese arayacak.Ama bir kendi haline bırak.Yanlışlarını görmesine izin vermiyorsun.

Tesekkur ederim yorumuna, aslinda asiri sabirliyimdir AMA iste biraz sabrim tasti son zamanlarda..Simdi annesi aradi, sabahin 4 unde uyanikmis, onu aramis..uyku kalmadi bende, napicam diyormus..bitirmis mi dedim, aklina bile getirme seni cok seviyor oglum dedi..biraz daha sabredicem mecburen..sessiz kalicam

Çok çok zor ama beklemen lazım. Antidepresan aliyormussun bak onun etkisiyle adama iyi bakmaya sakin olunca belki de onu anlamaya basladin. Illa ki birsey yapman gerekmiyor kendini bu kadar sorumlu hissetme sen elinden geleni yaptin ve gerisini oluruna birak

Elimde degil, manyaklik derecesinde sorumluluk duygum var..haklisin, belki de antidepresanin etkisi,daha yumusak, sakinim ve onu anlamaya calisiyorum..en azindan gozume perde indiren bir ofke Yok icimde, bu da bir gelismedir:)

Okuyorum titizlikle cümlelerini Bella, masamda duran fincanda çayın soğuduğunu ancak satır aralarından çıktıktan sonra anlıyorum. Bürokrasinin hantallığına ve bir kaç evraka yormak aranızdaki mesafeleri elbette kolaycılık ve çocuk kandırmadan öte bir yol değil lakin insan içindeki tüm gerçeklere ihanet edercesine kanmak istiyor işte, hele de sevgi başköşeye kurulunca yürekte, demir leblebi yutsan da vazgeçmek kolay olmuyor, sonuçta kulağımıza küpe ettiği bir replik vardı Türkan Şoray'ın; "sevgi neydi? sevgi emekti." diyordu içimizi düğümlercesine. Bella bir şey diyeceğim, karanlığın en koyu olduğu vakit sehere en yakın vakittir derler ya hani cemrelerin arefesinde olduğunu düşünüyorum işte ben de senin, hani havaya, suya, toprağa düşen cemreler ki ruhumuza da düşer bilirim ve sorular sorup çengellemek istemiyorum aklını, yalnızca dinliyorum, izliyorum seni.. İleri yaprakları yoklanan takvimlerde günlerine tebessüm doğsun Bella, sonuç her ne olursa olsun..

Okuyorum titizlikle cümlelerini Bella, masamda duran fincanda çayın soğuduğunu ancak satır aralarından çıktıktan sonra anlıyorum. Bürokrasinin hantallığına ve bir kaç evraka yormak aranızdaki mesafeleri elbette kolaycılık ve çocuk kandırmadan öte bir yol değil lakin insan içindeki tüm gerçeklere ihanet edercesine kanmak istiyor işte, hele de sevgi başköşeye kurulunca yürekte, demir leblebi yutsan da vazgeçmek kolay olmuyor, sonuçta kulağımıza küpe ettiği bir replik vardı Türkan Şoray'ın; "sevgi neydi? sevgi emekti." diyordu içimizi düğümlercesine. Bella bir şey diyeceğim, karanlığın en koyu olduğu vakit sehere en yakın vakittir derler ya hani cemrelerin arefesinde olduğunu düşünüyorum işte ben de senin, hani havaya, suya, toprağa düşen cemreler ki ruhumuza da düşer bilirim ve sorular sorup çengellemek istemiyorum aklını, yalnızca dinliyorum, izliyorum seni.. İleri yaprakları yoklanan takvimlerde günlerine tebessüm doğsun Bella, sonuç her ne olursa olsun..

Sevgili Merbur,

Tesekkur ederim yazdiklarina, biraktin sanmistim beni, niye yazmiyor artik diyordum kendi kendime..icerigi icimi acmasa da, tesekkur ederim destegin icin..Icerigi icimi acmasa da derken, yanlis anlama kotu seyler yaziyorsun demek istemiyorum, sadece gercekleri aslinda bilen ve bana haykiran sagduyumu daha net duymami sagliyorsun..Bu sabah neseyle kalktim, her sabah oldugu gibi once mesajlarimi, maillerimi ve facebookumu, bana ulasabilecegi heryeri kontrol ettim..hicbirsey bulamayinca nesem sondu..onun mailine baktim, yine orda okunmamis 3 mailimi gorunce,(diger maillerin okundugu halde) iyice kacti keyfim..Sonra kendime dedim ki, senin maillerini bile okumayan, senin bu kadar uzulup agladigini bilen ama umursamayan bir adama neden gonderiyorsun emeginin karsiligini, ne aman vazgeciceksin bu aptalliktan..bu turk filmi cevirmelerden..belki "karim yanimda, bak seviyor beni, destek oluyor" der diye mi..varsin demesin..ben bunu ispatlayan herseyi yatim zaten, hala demiyorsa varsin bundan sonra da demesin..Dun annesiyle konusurken annesinin anlattigi seyler icinden nedense aklimdan cikmayan bir cumlesi var, demis ki annesine "Benim kalbim yok artik, kalbimin yerine tas koydum, artik darbe almaktan biktim, herkesi kilictan gecirecegim" kadin bana bitirmedi dese de bu cumlesi aslinda herseyi anlatiyor da iste o da kendince yapici olmaya, benim de vazgecmemi engellemeye calisiyor..Ben vazgecmesem ne olur? bana bunda eza cefayi hak goren bir adami nasil affedebilirim ki, nasil ona tekrar guvenebilirim ki..En ufak hatamda bana sirtini donup gidecegini artik bilirken boyle bir korkuyla tekrar nasil evlilige devam edebilirim ki..Oyle yaktii ki canimi, artik ben onun icin hicbisey yapmayi dusunmuyorum..hala cok uzgunum, ama gececegini biliyorum..o coktan alisti bile benim yokluguma..eskiden ayakkabilarimi bile salonunun baskosesine koyup, bu kiz bu eve geri gelecek diyen, terliklerime bile prenses muamelesi yapan adam 2 kavgayla bu hale geldi..demek ki dusundugum kadar derin degilmis sevgisi..Eger herkes onun gibi olsaydi, dunyada evli insan kalmazdi sanirim..bosanma lafini 2-3 kez agzima aldigim icin "bu kadin beni eninde sonunda bosayacak, ne ugrasicam" psikolojisine kapilan, zaten 1-2 ay sonra kendisi yuzunden donmek zorunda kalacagim yere biraz erken geldim diye beni surekli suclayan..her "seni cok ozledim" dedigimde, "ben de seni ozledim" yerine "biraz sabir" diyen..ne desem "calisiyorum, deli gibi calisiyorum, seniin icin hayatimi ortaya koydum, ikimiz icin hayat kurmak cabasindayim" diyen ama yanina gitmem icin hicbir caba gostermeyen, benim icin canini ortaya koydugunu soyleyen ama beni kaybederken umursamayan, "iliskimiz kotu gidiyor, biseyler yapmamiz lazim" dedgimde bile "calisiyorum" diyen bir adama ben ne verebilirim ki daha..Ben onunla huzurlu olmak icin, dunyada en cok istedigim seyden, bebekten vazgectim..tek biz huzurlu olalim dedim..olmadi, olmuyor..ben onun icin herseyimi birakip gitmisken, hayallerimden bile vazgecmisken, onun hayatinda olan - ama olmamasi gereken- bircok seyi hazmetmisken, o benim 2-3 dirdirimi hazmedemedi, habersiz vedasiz cekti gitti ya, o dokunuyor bana en cok..Artik onun icin hicbisey yapmayacagim..Artik kendim ve ailem haric, kimse icin hicbisey yapmayacagim..bir yerden sonra yaptiklarin degersiz, anlamsiz oluyor..

Merbur, sen hep yazsana şiir gibisin okudukça insan başka dünyalara gidiyor :)

Sevgili Merbur,

Tesekkur ederim yazdiklarina, biraktin sanmistim beni, niye yazmiyor artik diyordum kendi kendime..icerigi icimi acmasa da, tesekkur ederim destegin icin..Icerigi icimi acmasa da derken, yanlis anlama kotu seyler yaziyorsun demek istemiyorum, sadece gercekleri aslinda bilen ve bana haykiran sagduyumu daha net duymami sagliyorsun..Bu sabah neseyle kalktim, her sabah oldugu gibi once mesajlarimi, maillerimi ve facebookumu, bana ulasabilecegi heryeri kontrol ettim..hicbirsey bulamayinca nesem sondu..onun mailine baktim, yine orda okunmamis 3 mailimi gorunce,(diger maillerin okundugu halde) iyice kacti keyfim..Sonra kendime dedim ki, senin maillerini bile okumayan, senin bu kadar uzulup agladigini bilen ama umursamayan bir adama neden gonderiyorsun emeginin karsiligini, ne aman vazgeciceksin bu aptalliktan..bu turk filmi cevirmelerden..belki "karim yanimda, bak seviyor beni, destek oluyor" der diye mi..varsin demesin..ben bunu ispatlayan herseyi yatim zaten, hala demiyorsa varsin bundan sonra da demesin..Dun annesiyle konusurken annesinin anlattigi seyler icinden nedense aklimdan cikmayan bir cumlesi var, demis ki annesine "Benim kalbim yok artik, kalbimin yerine tas koydum, artik darbe almaktan biktim, herkesi kilictan gecirecegim" kadin bana bitirmedi dese de bu cumlesi aslinda herseyi anlatiyor da iste o da kendince yapici olmaya, benim de vazgecmemi engellemeye calisiyor..Ben vazgecmesem ne olur? bana bunda eza cefayi hak goren bir adami nasil affedebilirim ki, nasil ona tekrar guvenebilirim ki..En ufak hatamda bana sirtini donup gidecegini artik bilirken boyle bir korkuyla tekrar nasil evlilige devam edebilirim ki..Oyle yaktii ki canimi, artik ben onun icin hicbisey yapmayi dusunmuyorum..hala cok uzgunum, ama gececegini biliyorum..o coktan alisti bile benim yokluguma..eskiden ayakkabilarimi bile salonunun baskosesine koyup, bu kiz bu eve geri gelecek diyen, terliklerime bile prenses muamelesi yapan adam 2 kavgayla bu hale geldi..demek ki dusundugum kadar derin degilmis sevgisi..Eger herkes onun gibi olsaydi, dunyada evli insan kalmazdi sanirim..bosanma lafini 2-3 kez agzima aldigim icin "bu kadin beni eninde sonunda bosayacak, ne ugrasicam" psikolojisine kapilan, zaten 1-2 ay sonra kendisi yuzunden donmek zorunda kalacagim yere biraz erken geldim diye beni surekli suclayan..her "seni cok ozledim" dedigimde, "ben de seni ozledim" yerine "biraz sabir" diyen..ne desem "calisiyorum, deli gibi calisiyorum, seniin icin hayatimi ortaya koydum, ikimiz icin hayat kurmak cabasindayim" diyen ama yanina gitmem icin hicbir caba gostermeyen, benim icin canini ortaya koydugunu soyleyen ama beni kaybederken umursamayan, "iliskimiz kotu gidiyor, biseyler yapmamiz lazim" dedgimde bile "calisiyorum" diyen bir adama ben ne verebilirim ki daha..Ben onunla huzurlu olmak icin, dunyada en cok istedigim seyden, bebekten vazgectim..tek biz huzurlu olalim dedim..olmadi, olmuyor..ben onun icin herseyimi birakip gitmisken, hayallerimden bile vazgecmisken, onun hayatinda olan - ama olmamasi gereken- bircok seyi hazmetmisken, o benim 2-3 dirdirimi hazmedemedi, habersiz vedasiz cekti gitti ya, o dokunuyor bana en cok..Artik onun icin hicbisey yapmayacagim..Artik kendim ve ailem haric, kimse icin hicbisey yapmayacagim..bir yerden sonra yaptiklarin degersiz, anlamsiz oluyor..

Bella, bu türden insanlar da varmış işte frekansları bir türlü uyduramamak da varmış. "Ben ona ne yaptım ki bana bunları layık görecek kadar" diyorsun değil mi? Bittiyse bitti desin düzeltmeye çalışıyorsa söylesin üzgün mü bir konuşsun ama nerdee.
Sürekli benim beynimde de aynı sorular var.
Aklında sorular sorular bir sürü belirsizlik oluyor ama muhatabın yok,kaçıyor. Hissettiğin çaresizlik duygusu vs hepsi çok ağır evet ama zaman uzadıkça yaraların bir şekilde iyileşiyor. Gönül isterdi ki yardımcı olsun birlikte düzeltilsin ama olmuyorsa da yapacak bir şey yok... Yani hiç mi senin ondan soguyabilecegini tamamen bitebilecegini ddüşünüp korkmuyor. Ama peşin hüküm de verme şimdi uzakta olduğu için erkekler uzaktayken bizim kadar bağlı olamiyorlar sanırım. Yani o orda ben burdayım ikimiz de yaşamaya devam ediyoruz şeklinde bakıyorlar olaya galiba. Nasılsa düzelir diye.

Sen artik her gün sosyal aglara maillere bakmayı kes. Bak ben facebooku dondurdum,numarayı da sildim çünkü dayanamıyorum yazıyorum yine ve ben ona gittikce o kaçıyor ben kendime saygımı kaybettigim korkusuna kapılıp inat edip daha da üstüne gidiyorum yine cevap alamayinca daha da değersiz hissediyorum böyle gidiyor. Senin de ayni seyleri yaşadığını düşünüyorum. Sen de bırak artık düşünmeyi gamsız ol ayni onun gibi davran.

Sen onunla bu kadar ilgilendin ya merak etme illa ki bu ilgiyi arayacak özleyecek üzülecek o da "ben ne yaptım" diye ama inşallah çok geç olmaz. Gerçi sen artık silmeye kararlı gibisin. Hayırlısı olsun.

Sen onunla bu kadar ilgilendin ya merak etme illa ki bu ilgiyi arayacak özleyecek üzülecek o da "ben ne yaptım" diye ama inşallah çok geç olmaz. Gerçi sen artık silmeye kararlı gibisin. Hayırlısı olsun.

Sessia, ayni anlattigin gibi oluyordu..ama Ben tam olarak 1 haftadir onu aramiyorum, sadece 2 mail yazdim, onlari da okumuyor, Zaten anlami da Yok artik..ne yaparsa yapsin.. Ever tamamen bitebileceginden korksa yapmazdi bunu Zaten, demek ki bir korkusu Yok..Ben artik takmamaya calisiyorum, yapacak baska bisey Yok..belki bu aksam arar diyorum, sonra da kafamdan atiyorum bi sekilde

Sevgili KK Hatunlari,

Herkese mutlu, saglikli, huzurlu bir yeni yil dilerim oncelikle..

Dun saat tam 12 de esim aradi. Heyecandan olecektim nerdeyse..maalesef domuz gribine yakalanmis:( Bulundugu sehirde salgin var su an zaten..simdi ates dusmus, ishal-kusma gecmis..daha iyiymis..cok kotu oldum, korkmiyim diye bana haber vermemisler cunku birkac gun de hastanede kalmis.."beni terkettgini sandim" dedim, "deli misin sen, ne yaparim ben sensiz, cok seviyorum seni" dedi..ben can derdine dustum, 10 gundur dedi..5 kilo vermis garibim..evdeki herkesle tek tek konusup yeni yillarini kutladi..sonra da ben yatiyorum, cok bitkinim, yarin ariycam yine dedi..oyle kapattik..sevinsem mi uzulsem mi bilemedim ama rahatladim..

Umarim yeni yilda kimseler sevdiginden ayrilmaz, kimseler hasta olmaz..

Tekrar tesekkurler desteginiz icin..

Sevgili KK Hatunlari,

Herkese mutlu, saglikli, huzurlu bir yeni yil dilerim oncelikle..

Dun saat tam 12 de esim aradi. Heyecandan olecektim nerdeyse..maalesef domuz gribine yakalanmis:( Bulundugu sehirde salgin var su an zaten..simdi ates dusmus, ishal-kusma gecmis..daha iyiymis..cok kotu oldum, korkmiyim diye bana haber vermemisler cunku birkac gun de hastanede kalmis.."beni terkettgini sandim" dedim, "deli misin sen, ne yaparim ben sensiz, cok seviyorum seni" dedi..ben can derdine dustum, 10 gundur dedi..5 kilo vermis garibim..evdeki herkesle tek tek konusup yeni yillarini kutladi..sonra da ben yatiyorum, cok bitkinim, yarin ariycam yine dedi..oyle kapattik..sevinsem mi uzulsem mi bilemedim ama rahatladim..

Umarim yeni yilda kimseler sevdiginden ayrilmaz, kimseler hasta olmaz..

Tekrar tesekkurler desteginiz icin..

Eşinin adına üzüldüm ama senin adına çok sevindim gözün aydın. Yeni yıl hep güzellikler getirir umarım ve bir an önce eşin kendini toparlar.

Aranızdaki barış güvercini olsun son telefon görüşmeniz Bella ve kişisel bayramınızı ilan edersiniz belki :) Çok sevindim senin adına, bunları duymuş olman ne güzel, inşallah herşey netleşir, belirginleşir ve yolunuzu tayin edersiniz ..

Aranızdaki barış güvercini olsun son telefon görüşmeniz Bella ve kişisel bayramınızı ilan edersiniz belki :) Çok sevindim senin adına, bunları duymuş olman ne güzel, inşallah herşey netleşir, belirginleşir ve yolunuzu tayin edersiniz ..

Merbur, cok cok tesekkur ederim..destegine, guzel sozlerine...insallah bundan sonra hersey yolunda gider, hepimiz icin..

Merhaba arkadaslar,

En son haberlerin uzerinden 10 gun gecti, degisen hicbisey yok..beni sadece haftada 1-2 kez arayan; naber deyip sonra makinali tufek gibi kendi sorunlarini, islerini anlatan ve "hadi seni seviyorum hoscakal" deyip kapatan bir kocam var..Buna ne kadar kocalik denir ki, aylardir bir kez bile soyle icten bir sekilde "nasilsin, bir derdin, bir ihtiyacin var mi" demeyen koca olur mu..boyle arkadas bile olmaz bence..artik elimde telefon gezmekten, bu yasimda her calan telefona ergenler gibi kosmaktan cok yoruldum..ustelik bana en son "evi gecindirecek durumda olursan gelirim" demisti ve ben de bunun icin cabaliyordum, ama 2 gun onceki konusmamizda "Turkiye'nin ekonomisinin ne olacagi belli degil, oraya gelmeyi dusunmuyorum" diyerek yine beni neye ugradigimi sasirtti..acik acik soylesene be adam! seni istemiyorum diye..Sen gelmiyorsun, e benim oraya gelmem icin de yapman gerekeni yapmiyorsun..ne dusunmemi bekliyorsun ki? ustelik aramiyorsun bile, bahanesi de hep ayni "cok calisiyorum, ikimize hayat kuruyorum, canimi koydum ortaya" iyi de ben neden farkinda degilim? sonucta calisip kendi kirani, masraflarini karsiliyorsun..benim icin calismiyorsun ki? hayir, yine para bekledigimi dusunmesin kimse, calisip kazandigi parayla muhasebeciye olan borcunu odeyip vergilerini yaptirsa basvurabilirdik..ama hala yok, yok..biz evleneli 1,5 yl oldu..evlendigimizin ertesi gunu basvurabilirdik ama olmadi, olamadi..Ben artik biliyorum, boyle bir evliligi, bu kadar degersiz olmayi, bu kadar dikkate alinmamayi kendime yakistiramiyorum, hayir istedigim bu degil..benim degerim bu kadar degil..bu kadar seyi yutup oturamam..Beni ararsa onu terkedecegim, ona istedigin verip rahatlatacagim..rahatina baksin..

Kimi bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete der, kimi bindik bir alamete varıyoruz selamete der Bella ister kıyamet ister selamet olsun artık dinleyen ve şikayet eden değil bir karar üssü gibi hareket eden bir yapıya bürünme vaktin geldi bence. Günlere yeni günler eklendikçe ilmek ilmek çözülmesi gereken sorunlar birikiyor ve çözüme dair adımlar atmaya heveslenirken bir sebepten ötürü, ilişki bir anda yeniden arap saçına dönüveriyor. Hani şu Rus oyuncakları var ismi Matruşka; içiçe geçmiş figürlerden oluşuyor ve ortasından açtıkça içinden daha küçük bir figür çıkıyor, aynı öyle sizinki de, bir sorunun içinde bambaşka bir sürü sorun birikmiş. Kestiremiyorum bu daha ne kadar böyle gidecek, kestirmek de mümkün değil, ismi başka ama tavrının ismi "BELİRSİZLİK" olan biri var karşında, bu sürekli böyle gidemez ki, yazı tura mı atacaksın harekete geçmek için Bella!!! Hayır elbette ama sabrın da bir sınırı var!!!

affınıza sığınarak yazacağım..

Boşanın bu adamdan bi cacık olmaz.. üzgünüm ama görünen köy kılavuzda istemez.
O ne öyle ya... Bir erkek karısını yanında istemeli. Siz bu strese daha ne kadar dayanırsınız bilmiyoprum ama allah yardımcınız olsun.
boşanın dedim ama boşanmada zor gibi..

Seni sevmediğinden değil adamın karakteri bu. Ben başıma da geldiği için o kadar çok araştırdım ki bu tip erkekleri hep de aynı şeylerle karşılaştım hep eşlerine benzer sıkıntılar yaşatmışlar. Şu kanıya vardım, bunlar hep tek başına yaşıyorlar. Hayatlarına birini almak istemiyorlar aslında ama birine ihtiyaç da duyuyorlar, yanlarında sevdikleri kişi olunca daha başka oluyorlar. Yani yanyaneyken iyi ayrı ayrıyken yalnızlar, ve yalnızlığı garipsemiyorlar. Bu kişilerle iki kişinin birleşip tek vücut olması diye bir şey yok. Evlensen de birlikte uzun zaman yaşamış olsan da o ayrı hayatı olan biri sen ayrı bir dünyasın. Bu onlara çok normal geliyor. Büyütülme tarzları farklı olabilir ya da yaradılışları böyle.

Dediğim gibi bir kişide iki kişide görmüş olsam bu kişilerin ruh sağlığına yorup uzak durulması gereken tipler derdim ama azımsanmayacak kadar çok varmış bu erkeklerden. Ya sen de onun gibi rahat olacaksın ya da kabul edemiyorum deyip kesip atacaksın karar senin ama ben pes etme derim

Back
X