- 4 Haziran 2020
- 329
- 786
- 18
- Konu Sahibi kararsiz4300
-
Eşimle hiç bir sıkıntımız yok, kp de psikolojik şiddetin dozunu arttırdı, eşim iyi diye görmezlikten duymazlıktan geldim hep, boşver dedim herkese karşı böyle dedim. Ama durduk yere sataşmasına artık dayanamıycamBu kadar kaosun içinde 2. Çocuk yapmasaydınız keşke.Kararınızın arkasında dik durun iki günlük dünyada böle insanlarla hayat geçmez
Ayy okadar güzel özetlediniz ki.. aynen öyle padişah- köle!! Kendimi savunuyorum, biz artık taşınacağız vs diye, bana diyor ki bana senli benli konuşamazsın haddini bilKızmakta haklısınız ama koskoca insanların bu şartlar altında evlenmesi en başından hata. Aynı apartmanı geçtim de aynı kese ne alaka? Ortak kese olunca adam da kendini hayatınızın her alanında söz sahibi sanmış işte, densiz. 6 sene nasıl yaşadınız ki böyle? Bir de 2 çocuk... Buna cesaret edebilme durumunu valla anlamıyorum. Eşiniz taşınmayı gerçekten istiyorsa kimse engel olamaz. Babasının istediği padişah-köle ilişkisini yaşamaya niyeti varsa, kendi yolunuza gitmekten başka çare yok bana göre.
bu evden gidersek bu şehiri terk edermiş(
Evet işimiz ortakEşiniz babası ile ortak bir iş mı yapıyor neden kese ortak yani ?
Eee had sadece sizin bilmeniz gereken bir şey değil. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz bu ömür törpüsü ortamdan. Sizdeki huzursuzluk çocuklarınıza da yansır, özellikle onlar için taşınmalısınız. Eşiniz de aileyle ortak iş yapmaya devam etmek istiyorsa, buna mecbursa, iş bulamıyorsa, tamam ama en azından kazançları pay etmek, bütçeyi ayırmak gerekiyor.Ayy okadar güzel özetlediniz ki.. aynen öyle padişah- köle!! Kendimi savunuyorum, biz artık taşınacağız vs diye, bana diyor ki bana senli benli konuşamazsın haddini bil
Hee tehdit ettiği şeyin, karşı tarafa ödül olduğunun farkında bile değil. Kendini öyle bir nimetten sayıyorsa demek ki. Cehennemin dibine gitse, dur yakma kendini denecek adam sanki.sektirsin gitsin. inşallah blöf değildir.
Haddimi bilmem gereken bir konuşma yapmadım, senli benli konuşuyormuşum.. sayın cumhurbaşkanım diye konuşmalıydım sanırımEee had sadece sizin bilmeniz gereken bir şey değil. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz bu ömür törpüsü ortamdan. Sizdeki huzursuzluk çocuklarınıza da yansır, özellikle onlar için taşınmalısınız. Eşiniz de aileyle ortak iş yapmaya devam etmek istiyorsa, buna mecbursa, iş bulamıyorsa, tamam ama en azından kazançları pay etmek, bütçeyi ayırmak gerekiyor.
Keşke gitse, 6 yıldır en büyük hayalim bu.. ozaman tatlı olurduk, yüz göz olmazdık.Hee tehdit ettiği şeyin, karşı tarafa ödül olduğunun farkında bile değil. Kendini öyle bir nimetten sayıyorsa demek ki. Cehennemin dibine gitse, dur yakma kendini denecek adam sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?