- 4 Haziran 2020
- 329
- 786
- 18
- Konu Sahibi kararsiz4300
6senelik evliyim, kv, kp aynı apartmanda yaşıyoruz
Kesemiz bir..
Bir tane evladım var, ve hamileyim..
Kp, Sorunlu kişilik, kavgacı, huysuz, hoş sohbeti olmayan yanında durmayı kaynanamın bile istemediği tahammül edemediği biri.. kaşının altında gözün var diyip kavga çıkartabilir ve birden kendinizi o kaosun içinde bulup şok olabilirsiniz..
İki üç gün önce kaynımla kavga etmiş, kp ayakkabılarını giymiş, kaynımda benim ayakkabılarımı neden giydin diye baya tartışmış küsmüşler..
Önceki akşam çok yorgun ve uykusuz olmama rağmen evlerine gittik yemek yedik, hoş sohbet ettik..
Ertesi sabah beni aradı, benim bir ayakkabıya 500 tl verdiğimi, bin tane kıyafetimin olduğunu, oğlunun bana kaç tl verdiğini, benim o parayı ne yaptıgımı, kredi kartıyla ne aldıgımı sordu. Çok çirkin bir üslupla. Kaynım demişki, oda bir ayakkabıya 500 tl verıyor ( en son 4 yıl önce aldım, şuan 500 dür ama ben aldıgımda fiyatlar böyle değildi
) eşimi aradım. Zaten kp sürekli bana sataşır. Eşime çok düşkün beni kuması gibi gördü hep. Beni asla sevemedi, benim yerimde baska gelin olsa yine aynı şeyi yapardı. Eşime; çok para harcadığımı düşünüyorsa ona az vermesini, hesabı bana değil ona sorması gerektiğini, mahalle karısı ağzıyla bir kayınpederin gelinine bu şekilde konuşamayacağını söyledim. Eşim Taşınacağını, keseyi ayıracagını söyledi, eğer bunu yapmazsa boşanacağımı söyledim. Çünkü bu kaçıncı oldu, artık gördüğüm psikolojik şiddete dayanamıyorum, elbiseme karışır, gezdiğime vs herşeye haddi var usandım artık.. ve konuşma tarzı çok kötü..eşim benden cok istiyor taşınmayı.. ama asla taşınamazmışız, ben eşimi tehtit ediyormuşum, bu evden gidersek bu şehiri terk edermiş( buda bir tehtit değil mi?) taşınma işini aklımızdan cıkartcakmışız, ben özür dileyecekmişim(!) ne için özür dilemem gerektiğini hala bilmiyorum
Eşimle dün ev baktık, kesin kararlıyız, ailesiyle kötü olmasın, ama benden buraya kadar.. şimdi babası illa gel konusalım diye çağırdı, inşallah kararından vazgeçirmez.. bizi bitirir.eğer eve geldiğinde taşınamayız derse boşanacağım kesin kararlıyım. biraz dertleşmek istedim kızlar.. benim için dua eder misiniz? Buradan hemen taşınalım... hepinizi kucaklıyorum
Kesemiz bir..
Bir tane evladım var, ve hamileyim..
Kp, Sorunlu kişilik, kavgacı, huysuz, hoş sohbeti olmayan yanında durmayı kaynanamın bile istemediği tahammül edemediği biri.. kaşının altında gözün var diyip kavga çıkartabilir ve birden kendinizi o kaosun içinde bulup şok olabilirsiniz..
İki üç gün önce kaynımla kavga etmiş, kp ayakkabılarını giymiş, kaynımda benim ayakkabılarımı neden giydin diye baya tartışmış küsmüşler..
Önceki akşam çok yorgun ve uykusuz olmama rağmen evlerine gittik yemek yedik, hoş sohbet ettik..
Ertesi sabah beni aradı, benim bir ayakkabıya 500 tl verdiğimi, bin tane kıyafetimin olduğunu, oğlunun bana kaç tl verdiğini, benim o parayı ne yaptıgımı, kredi kartıyla ne aldıgımı sordu. Çok çirkin bir üslupla. Kaynım demişki, oda bir ayakkabıya 500 tl verıyor ( en son 4 yıl önce aldım, şuan 500 dür ama ben aldıgımda fiyatlar böyle değildi

Son düzenleme: