Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

ya mutlu olalımda gerisi hiç önemli değil
Allah hayırlı,sağlıklı,mutlu,huzurlu evlilik nasip etsin hepimize:asigim:
kaynanam seviyor beni 3. gelin olmama rağmen...

Kaynananı bravo hatta bütün kaynanalaraalkisalkisalkis Benim kayınvalide melek cici kayınvalidem var o da seviyor gibi zaten aramızdada fazla yaş farkı yok 35yaşına yeni girdi sanırsam çıtır yani benimki

anaam seninki baya bi gençmiş ereğli,
görümcen var mı ereğlicim?

Kız kadın genç olmaz mı yer beni Walla tabii bende onukaydirigubbakcemile3 Kaç tane boş daireleri var sırf cici kayınvalide var diye iki mahalle öteden başka ev aldıracağımkaydirigubbakcemile3 Görümce 3 tane bi kardeşi var o evli kayınvalideninde 2 kızı var ama onlar çok tatlı küçükler daha:ecrin_bebek: yani 13-14 yaşlarındalar.

iyi yaparsın canım ne kadar iyi olsada çok yakın olmasın aynı daire yada aynı sokak gibi
anaa 13 14 yaşında görümce ha ee tabi kaynana genç olunca:)
nişanlın kaç yaşında peki :)
çok meraklı gördüm kendimi-tatlicadiarzu-

Uğurcum kayınpeder erken yaşta evlenmiş(eskiden öyle oluyormuş) eşide vefat edince cici kayınvaliyle tekrar evlenmiş. Kayınpederinde yaşı yok fazla çok genç gösteriyor o da.
Benimki 28 yaşında hejarcım. Büyük görümce 25 falan diğer veletlerde orta sonda biri diğeride liseye yeni başladı. Senin ki kaç yaşında hejarcım? Uğur seninki de?j

benimkide 28 yaşında ereğlicim:asigim:
bende 22 yaşındayım:icecream:

En büyüğünüz ben miyim yoksam üleyn akannehirkaydirigubbakcemile3

abla diyem o zamn
bilmem ki ben kimsenin yaşını bilmiyorum
sizin yaş farkınızda iyi canım ne güzel..

ben 22 o 26 cnm bu ay 27 olcak benımde 23 olmama cok az kaldı
k valıdem kac yasında bılmıyom ama gorumceın bırı 14 yasında bırıde evlı 30 vardır

Kıslar nişanda yapılacak olan alışverişte ne alınır bana yardımcı olabilir misiniz?* Yani ne aldırayım bizimkineeeee:dance:

makyaj tak.parfüm takımı, kremler
iç çamaşırı tak.
gecelik sabahlık tak., çorap ince, kıyafet,tarak fırça gibi bişeyler.başka bişey gelmedi aklıma.

ereğli cnm ya hediye baktın mı bişeyler. karar veremiyrm ki ben ne alıcağıma.
ne zormuş ya.
ama kırmızı bir karton alıcam kalp şeklinde kesicem şiir yazıcam hediuemin içine .
kızlar nasıl fikir sizce saçma mı?

Sonbaharcım sen çocuğa orjinal bi aşk sunuyosun yaw nesi saçma öpsünde başına koysun bence.
Kız ben şey yapcem ayakkabı hatta çizme kutuları oluyorya onu kadife bi kumaşla kaplicam. ıçine doldurcam hediyeleri sonra da kahverengi fiyonk yapcam.
Hatta dur bak bence sen hani küçük zarflar oluyoya içine hergün günlük yaz ona olan aşkını parfüm falanda sür kokulu mektupcuklar olsun kutunun içinde içinde bi dolu. Kız güzel olacak hazırladıktan sonra fotolarını çekelim daha fazla fikir ediniriz böylelikle.

Oohhh maşallakkk erkek tarafı yandı desenee..Ama bizim gibiiii birilerini alıyolar kolay mı öle dimi bacılarımmmmmmmmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…